- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Én is megnéztem Melbourne TT-t... első mért körben mentem egy 1:24.2-t, az azt követő minden körben egyre lassabb lettem, jobb esetben a ghost car seggét bámultam... ismét Atl+F4 lett a vége
Csak felkúrom magam ezen a szaron
Ja és ugyanúgy lehet vágni a pályát mint eddig, és megint csak jobban jársz ha a füvön kanyarodsz
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Én ma feküdtem rá jobban a kormány setup kérdésre, kíváncsi voltam, nálam milyen hatást vált ki Trihorn közzétett cucca.
Számomra se bizonyult túl jónak ez a nagyon felpuhított beállítás!
Volt időm, hát ráfeküdtem a dologra, h számomra kicsit kezelhetőbbé tegyem...
Alap koncepció szerint nekem keményebb kormány kellett, úgy jobban érzem az utat.
Próbálgattam a csúszkákat, h minek mi a hatása. Arra jöttem rá, h a profiler jobban meghatározza a kormány érzetet, mint a game-ben az FFB...
Végül is nekem most egész érezhető a dolog, és sokat gyorsultam...
Profiler-ben megdupláztam az overall-t, tehát nálam most 76-22-59.
Szögnek nekem sok a 300, alul kormányzottnak éreztem a gépet, 200-ra tettem.
Ezzel viszont a játékban a rázókövek "felerősödtek", ezért a környezetet visszavettem minimumra, tehát FFB 10-10-0.
Én is Melbourne-t gyakoroltam, általában mindenki azt ismeri a legjobban...
A fenti setup-al stabilan tudom az 1:25.5 körüli időket, ami hozzám képest már nagyon jó, lévén, h a játék elején csak 1:28-29 körül futottam.
Remélem tudtam segíteni a gyorsulásodban!Jól látom Steam-be, hogy volt egy update a játékon? No, kíváncsi leszek, mik lesznek így a mentési tapasztalatok...
-
shikaree001
tag
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Szia Steady74,
Sajnos még vannak kőkemény gondok a játékkal.
Egyetértek abban, hogy a féktávok hosszabbak, beállítások..... hát mit ne mondjak..... hagyjuk inkább..... kiforratlan a játék........ sokkal de sokkal többre számítottam, szerintem mint mindenki. 3 mentést csináltam, s érdekes így látok online szerót, de a régiekkel nem.
Nekem a kormánybeállítás ugyan az 0,0,20,0,0,0,0
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest