- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni az olvasottakhoz, hogy nekem tetszik a gém így látatlanban is. Igaz kipróbálni nem tudom, csak novemberben a teljes verziót. Mert úgyis meg fogom venni. Nem tehetek mást, mert egyszerűen szeretem az autósportot, azon belül az F1 főképp.
Azt, hogy nehéz vagy könnyű, rossz vagy jó nem tudom. De ha belegondoltok ebben a játékban lehet, hogy a 2012-es "fejlesztésű" autók vannak benne kis túlzással persze. Lehet igazából is minden pilóta hasonlókat gondol az autójáról, amikor a téli teszt első napján kihajt a pályára. -Szokni kell, ez más mint a tavalyi, vagy jól érzem magam az autóban, de még nem elég jó a tapadás.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen videókártyát?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest