Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
pepusos
üzenetére
Bocsi emberek, nem akartam trollkodni...
Csak tapasztalatból írtam le, hogy mire érdemes figyelni a Ligában, mert ezek a kérdések menet közben elő fognak jönni úgyis. Werszomjassal indultunk pár 50%-os futamon, all assissts off, full sim és akkor is előjöttek, mert ott sem volt mindenki "pro"...Ha pl már a harmadik futamon van folyamatosan eső, az eléggé kiábrándító számomra...

Nekem is igazán mindegy, mivel én is sereghajtó leszek, tehát nem fogok beleszólni az élmenők küzdelmébe... Úgyhogy nekem hiányoznál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Synology routerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak tapasztalatból írtam le, hogy mire érdemes figyelni a Ligában, mert ezek a kérdések menet közben elő fognak jönni úgyis. Werszomjassal indultunk pár 50%-os futamon, all assissts off, full sim és akkor is előjöttek, mert ott sem volt mindenki "pro"...