Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
Így Én is vacilálok, hogy melyikbe jelentkezzek. Mert Én csak a szamárvezetőt meg autómata váltót használok, de ezzel nagy hátrányba kerülnék az ABS és főleg a TC-sekhez képest, ha csak az assist on Ligában indulhatok.
Bár végül is az is jó, csak legyen mindíg kivel harcolni.
De lehet, hogy ha nem egy időben vannak a versenyek, akkor elindulok mind a kettőben, ha lesz szabad hely.Szerk.: Hermanyi: Az ért ne sértegessük Őt, hogy Orsós Viktorhoz hasonlítjuk.

-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tudom,hogy páran kihagyták a 20 emberel is hiszékeny leszek de a stabilitással már nem annyira bár ne legyen igazam .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Értem Steady de ez tőled akkor is gyatra

Amugy egy szép forgásom nekem is volt a jobb lábam miatt csak nekem a 4-es kanyar kijáratánál
-
makkai
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én javasolnám, hogy az assist off Ligában lehessen még indulni automata váltóval, és kanyarban szamárvezetővel, mert ezek azért nem olyan segítségek, mint az ABS meg a TC. Nem hoz szerintem előnyt a teljes assist off-al szemben, mivel benya szim nem lesz tudtommal.
De majd MCHOBO ezt eldönti, hogy mit lehet és mit nem, mert igaza van, hogy itt nem jó a demokrácia. Mert úgy sem lehet dűlőre jutn, csak akkor, ha megmondja valaki, hogy így lesz és kész!
-
HPC
tag
Jah egy Mekire vagy Ferkára írjál be Hobo. Köszi

-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
A peccs óta nem mentem itt, a futam előtt sikerült 2 kört összesen. Egyszer eldobtam az autót a célegyenes ráfordító után, egyszer kiforogtam a 2es kanyarban. Utána meg volt egy olyan eset, amit még nem b@sztam. Fordultam rá a célegyenesre, és a fehér falat bal oldalon érintőre vettem lágy gumin, erre kb 5 cm alatt megálltam. Kb 20 mp volt, mire le tudtam jönni a falról
Qrvára röhögtem, talán beleakadtam egy kiálló csavarba vagy nem tudom. -
giigz
veterán
Ma lesz probafutam?
-
HPC
tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Azt mondtad h az assist - non assist szét lesz szedve.
Már most az elején szólok h szerintem inkább azt csináld h lemented a futam(ok) eredményeit és amikor megvan h ki hol indul sorban választhat mindenki mert ebből így hatalmas kavalkád lesz és szerintem úgy egyszerűbb is. 
szerk: vagy külön autóválasztós futamokat tartani a 2 csoportnak persze ahhoz minél előbb el kéne dönteni h ki hol akar indulni. Nem a dolgodat akarom megnehezíteni csak segíteni akarok.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Tudtommal több próba futi lesz
-
hermanyi
addikt
Szerintem indulj a mai válogatón is ,hogy indulhass a ferkával .
ha jól emlékszem tegnap nem értél célba
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Steady veled mi volt tegnap ?
ja és nem kaptam fotót -
MC HOBO
aktív tag
A tegnapi próba-futam eredményei alapján néhányan máris bebiztosították magukat:
Eredeti autó igények:
Scuderia Ferrari: mcsaba80, fess, Jim74, StarDirt2, Rico, giigz
AT&T Williams: shikaree001
Red Bull Renault: pepusos
McLaren Mercedes: werszomjas, MotionBlur84, BGyLóránt
Mercedes: adrian24, loverlylamb, karilla88
Lotus-Renault: RevolutioNEbből a tegnapi futam résztvevői:
Scuderia Ferrari: mcsaba80, Rico, giigz
Red Bull Renault: pepusos
McLaren Mercedes: MotionBlur84, BGyLóránt
Mercedes: adrian24, loverlylamb, karilla88Tehát egyelőre a Ferrari és a Mercedes ülésekre van túljelentkezés. A befutó alapján:
Scuderia Ferrari: mcsaba80, Rico
Mercedes: adrian24, loverlylamb -
MC HOBO
aktív tag
Tisztelt Xirtam!
Esküszöm, nem értelek...Tudhatnád, hogy az én "idióta ötletem" volt a Collision OFF... már többször tárgyaltunk és a többség rábólintott, sőt Te voltál az első, aki megtette...

Egyébként ez a döntés utólag teljesen jogosnak bizonyult, mert így nem lett roncsderbi a próbafutamból...
-
MC HOBO
aktív tag
Köszi mindenkinek az esti gurulást, bocsánat attól, akit meglöktem a Ringen (és emiatt bukott 2 pozíciót)!!! Továbbá "köszi szépen" a Renault-os kollégának, hogy Interlagosban kipördítetttt a 4-es kanyarban...

-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tudom, de még nagyon új, sosem tudom mikor elég!
Odafigyelek mostmár! 
(#5670) --Lorant--: de, nekem annak tűnt. Aztán kaptam még vagy 3-4 üzit, hogy hogyan kerültem elé mikor közel sem voltam, meg hogy nem is volt vicces mert ő nem szórakozott jól, meg ilyesmi...

"Alázzátok meg magatokat az Úr előtt, és felmagasztal titeket." (Jakab levele 4.10)
-
pepusos
senior tag
Megkaptam az eddigi legnagyobb elismerést ami az F1es karrierem során ért... szabolcs19valahány le csalósz@rházizott, mert megelőztem! Jó volt ma itt lenni, köszi mindenkinek a gurulást!

-
Karajev7
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Aki lemaratt a probafutamrol, az nem versenyezhet a bajnoksában, vagy mi?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jahh én is néztem,mikor célba értél ,pedig már kezdtem örülni,de van ilyen

-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Lag. Ilyenkor a többiek azt látják, hogy gyök 2-vel körözöl a pályán, és olyan lassan kanyarodsz mint az AI HRT egy practice sessionben.
-
--Lorant--
aktív tag
Az a szomoru helyzet hogy nekem korán kelés lesz mert megyek [Melózni] Köszönöm a mai gurigát is. sziasztok!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
ááá hát akkor én mit mondjaK? HRT fostalicskával sem mentem még az életbe. annyiszor lecsippantottam egy egy kanyart hogy mondom mostmár jó lesz leálni,vagy viszább venni ezzel a HRTvel mert még a végén bünti lesz belőlle! de szerintem ha egyenlő az autó akkor az egyenlő......kellene lennie ,,,nem?már az időböl ítélkezek. az más tészta ,hogy a kedvem is elmegy az autótól

-
HPC
tag
-
Karajev7
tag
En lemaradtam. dolgoztam..
-
giigz
veterán
Ez az egy selejtezö volt, vagy lesz mèg màsik pàlyàn is?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn
üzenetére
Boxkiállásod után pont úgy jöttél vissza hogy egymáson voltunk féktávon, mekkora volt
hideg gumin talán kicsit túl óvatos voltam, ezt leszámítva elég tiszta futamon volt szerencsére, az utolsó 2 körbe már kicsit belespóroltam addig meg ami a csövön kifér 
giigz: szerintem ezen a héten minden este tarthatunk próbafutamokat ilyen tájt

-
hermanyi
addikt
válasz
pepusos
üzenetére
adjak képet ahol a 14. ?
Parancsolj
Jó volt tetszett csak a Redbul nem ,félelmetes mennyire más vezetni mint a Williamst
ugyanazok a beállítások és teljesen másképp fordul és ami nagyon nem mindegy kevésbé eszi a gumit . -
Trihorn
tag
Én kétszer is kivittem a bólyát a 2. szektorban, alig bírtam megfogni a vasat

Áthajtásost is kaptam sikán levágás miatt..
Zomacherel nagyon nagyot küdöttünk az elején, jó volt, tetszett.! -
HPC
tag
Köszi srácok adta!
A 2. v 3. körben durván levágtam a harmadik szektorban a sikánt amiért egy áthajtásos volt a jutalmam de ezen felül nyomtam ami a csövön kifért.
Mindjárt fel is töltöm. -
Vityapapa
tag
Kicsit érdekes volt ez a Virgin

-
Motion_Blur
félisten
Jobb lett volna ha fél mezőny a sóderben végzi az első kanyarban? Én írtam karilla-nak hogy ne legyen törés, mert itt most az számít hogy ki milyen versenytempót tud futni. A roncsderbi majd a liga első futamán kezdődik ne aggódjatok!

Eredmények:
Grat mindenkinek, jó hogy össze tudtunk tényleg jönni ennyien!

-
karilla88
tag

-
giigz
veterán
Naaaa... Nem igaz!
A verseny közepe fele 3. helyről véletlenül levágtam egy kanyart, amivel semmit nem nyertem, erre bokszutca áthajtás...
Aztán utolsó körben 8. vagy 9. helyről megint egy levágás, szintén semmi hasznom belőle, erre -20 mp. Idegességemben újabb kanyart levágtam, és diszkvalifikáltak.

-
karilla88
tag

-
Steady74
addikt
Klassz volt srácok, grat mindenkinek, ma csak ennyit tudtam menni. Estem keltem, de jó volt.
-
adrian23
csendes tag
engem ritkán dob ki a játék disconnected-el, de most persze sikerült. Ami marad verda, az jöhet

-
Xirtam
veterán
Srácok kinek az idióta ötlete volt, hogy átmenjünk egymáson? Mi jó ebbe? Inkább törjenek össze az első körben, mint hogy átmenjenek rajtam és megzavarjanak.

-
karilla88
tag
sry skacok de exe hibával leállt a játék

legalább a megszokott Virgin marad nekem
-
Vityapapa
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ki lesz a szeró?
-
Motion_Blur
félisten
Ha jól látom még nincs szeró

-
Xirtam
veterán
Fent várok mindenkit.
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
Aztán 20:45 körül fog kiderülni, hogy Silverstone lesz ma.

-
--Lorant--
aktív tag
LoL
mindenki Australiát nyomja
nincs kikkel
-ni 
-
giigz
veterán
Megyek én is TT-zni. Leszek este, hívjon meg majd valaki, még nem sok ismerősöm van!

-
fess
őstag
én ma este nem leszek,de holnap/holnapután jövök és viszem az egyik ferrarit

-
pepusos
senior tag
Úgy néz ki mégis leszek ma este, a lányka látni sem akar, megyek is egy kicsit TT-zni Melbörnbe

-
Xirtam
veterán
Cocpit nézethez szereztem élethű camera mozgást. 2 futam után kb hányingerem lett. De mind a 2x olyan rajtot nyomtam

-
Motion_Blur
félisten
egyébként az mi alapján fog eldőlni hogy most este milyen autóval megyünk?
rank? -
HPC
tag
Hát azt hiszem akkor ennyit a mai Racedepartmentes spanyol futamról hisz ha össznépi próba liga futam lesz a kocsikért akkor ott a helyem!

-
Trihorn
tag
Én is jövök! Hívjatok majd meg!

-
adrian23
csendes tag
A pályát előbb megtudjuk, vagy várjak 20.45-ig?

-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
csgeri80
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
40%-os az már tuti 2 kiállásos szerintem, 30%-os futamnál meg pályafüggő , hogy 1 vagy 2.
-
karilla88
tag
sziasztok
ha beférek a rajtrácsra akkor én is jönnék
-
Xirtam
veterán
Srácok kellene erre kitalálni valamit, hogy teszem azt SERVER ON, akkor egy köre-mail vagy valami, hogy ne mindig PH-t kelljen frissíteni.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hungaroringen már a 30% is két kiállás
-
hermanyi
addikt
Mihez kellenek?
F1 hez elvileg van egy javító szarságom ami textúra egyveleg de sajnos nincs benne minden autóForce India HD az összes logóval
ML2166`s Renault Lotus valódi szponzor logókkal HD
McLaren kormány [HD 2048x2048]
[RDDev] 2011 FERRARI kormány HD
[RDDev] 2011 TEAM LOTUS kormány HD
Mclaren MP4-26 [HD]
Red Bull HD
Ferrari f150 HD
Mercedes GP-W02 HD
Virgin MVR-02 HD 4096
Scuderia Toro Rosso STR6 [HD]
Team Lotus "T128" -
MC HOBO
aktív tag
Akkor az első futam MA ESTE 21:00.
Mivel nem tudjuk egyszerre az összes játékost indítani, kérem, hogy a futamok ELSŐ és UTOLSÓ helyezettje nyomjon egy-egy screenshot-ot a végén (RESULTS) és küldje át nekem privátban, vagy e-mail-ben*, ez alapján tudunk rangsort felállítani és kiosztani a személygépjárműveket.

Szerk: Két különböző futam eredményeiben a versenyen futott legjobb körök alapján lehet dönteni az elsőbbségről. (Pl. ha az egyik futamon Motion az első, a másikon Steady, akkor a köridők döntenek.)

*E-mail címem az adatlapomon!
-
Xirtam
veterán
Srácok nagy felbontású textúrákat most honnét lehet szerezni? Mert a racedepartmen megdöglött.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM/256 SSD Asztroszürke
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- iPhone 16e 128GB One/Voda "ÚJ" 2026.05.18. Apple jótállás
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- iPhone 15 256GB One/Voda megkímélt kiváló akku
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Odafigyelek mostmár!

A 2. v 3. körben durván levágtam a harmadik szektorban a sikánt amiért egy áthajtásos volt a jutalmam de ezen felül nyomtam ami a csövön kifért.

-ni