Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

Na olyannal találkoztam az imént, amilyennel még sosem. Piepesado kolléga egy komoly cheater véleményem szerint. A tények:

- Hungaroring 20%-os futam, 6.helyről indulok, mezőny 90%-a első kanyarban elszáll, utánaeredek a fenti gyereknek, körönként futom a legjobb időket, és csak nem érem utol, a számlálón meg folyamatosan azt látom, hogy első Piepesado, második én, és - az időm, és úgy nő ez a szám, ahogy gyorsulok. a végén már -27 mp-vel(!!) voltam második, és így is futottunk be. itt kezdett gyanús lenni, az összes FL az enyém volt, a végén, amikor összesíti a futam eredményeit a progi, ő 1,14, én 1,11-es legjobb körrel rendelkeztem... hm, gyanús
    - következő futam Nüri, a szívem csücske. Az időmérőt a fenti kolléga előtt nyerem 3 (!!!) mp-cel, én keményen, ő lágyon. Futam közben ugyanaz a menet, csak most engem hoz első helyre, ő a második, a különbség folyamatosan nő az én javamra, de ha hátranéztem, ott volt 4-5 autónyira tőlem. A 4. körben valami 12 mp-t írt ki különbségnek, és a célegyenes végén meg rámelőzött... kiléptem, ilyen nincs!

na ez hogy a rákban lehet?

Új hozzászólás Aktív témák