Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
De PC-n sztem jobb a grafika, legalábbis amiket néztem screenshotokat, összehasonlítva PCt boxot meg ps-t, ott PC überelt mindent.
Én azt szoktam mikor van pár szabad órám, hogy kicuccolom gépet nagy tv elé a nappaliba, aztán xbox controllert rádugom és fotelből élvezkedem. Ezt a hagyományt sztem folytatom F1-el is.

Engem meggyőzött a játék, bár csak egy félórát játszottam a virginnél, de sztem fasza. X-Box kontrollerrel tolom, első 2-3 körben gyakran látogattam a bukóteret, de aztán rááll az ember keze, szokás kérdése szerintem az egész. Mondjuk még a manuális váltást nem mertem kipróbálni, egyelőre örültem, hogy a pályán tudtam maradni. Szerintem híven követem a PC játékok vásárlásával kapcsolatos elvemet és megyek a boltba 24ikén..

-
BalaNce87
addikt
Hát ez igaz csak pont te esetedbe nem, az a gép még jó pár évig bármilyen játékra és full hd-s felbontásra is elég. Ahogy meg írták rákötheted a pc-t a tv-re és kész persze ha neked az kényelmesebb megértem. Hát meg az hogy tv-n vagy monitoron játszom tökmind1 az élmény nem lesz másabb, persze nyilván jobb a tv csak hát azt meg is kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Linux Mint
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Futás, futópályák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest