Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) redwhite78


redwhite78
aktív tag

Olvasom, hogy több esetben előfordul, hogy kezdők, vagy alacsonyabb pontszámmal rendelkezők nem találnak megfelelő klánt, vagy csak olyat keresnek ahol a hatékonyabban fejlődhetnek. (pl. nem kell aggódni a Clan Chest miatt)

A klánunkba (Rocket League) eddig általában nem vettünk fel kezdőket, vagy alacsonyabb pontszámúakat, mert a kedvező local helyezés miatt gyorsan lehet találni új tagokat a magasabb trophies limit ellenére is.

Ugyanakkor ez végül is csak egy játék, amit elsősorban élvezni szeretnénk, és a helyezések hajszolásánál fontosabb a klán jó hangulata, valamint a tagok megfelelő fejlődése. Így mostantól néhány fő erejéig lehetőséget biztosítunk a prohardveres közösségből olyanoknak is, akik kezdők, vagy alacsony trophies számmal rendelkeznek, de szeretnének egy aktív, bejáratott klánban hatékonyan fejlődni.

Klán: Rocket League
Amit nyújtani tudunk: local top 50 körül, sok donate, clan chest mindig, felnőtt vezetés, aktív klán fórum, előre kihirdetett előmeneteli rendszer (lásd: Klán Biblia)
Elvárás: aktivitás, nincs trágárság, többi tag tisztelete.

Akit érdekel keressen engem vagy a két co-leadert (fects, Tidzsimon) privátban, vagy a fórmon. A klán ponthatárát csak előzetes egyeztetést követően visszük le a belépéshez.

never go full retard

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.