- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
Sziasztok!
Elsősorban Cisco FirePOWER laborozással kapcsolatban lenne egy kérdésem, bár minden más, sok memóriaigényű laborra is passzolna a kérdés.
Ha mondjuk laborkörnyezetben ki kell tesztelni valamit vagy egyszerűen bele szeretnétek tanulni egy új technológiába, akkor azt Ti hogyan oldanátok/oldjátok meg?
Érdemes otthonra beszerezni pl. egy HP MicroServer-t kb. 64GB RAM-al és ehhez megfelelő tárhellyel, majd erre telepíteni VMware-t, Proxmox-ot, EVE-NG-t vagy valami hasonlót? Ha ilyen irányba érdemes mozdulni, akkor nagyjából milyen vasat érdemes beszerezni?
Illetve találtam olyan megoldást is, mint pl. a Cisco Modeling Labs - Personal csak sajna ez nem képes FTDv-t és FMCv-t de az efféle konstrukció is tetszik és még a 200$ ára is beleférne. Esetleg más, hasonló konstrukció létezik a piacon? Azure és/vagy AWS megoldást láttam még, hogy talán megoldható lenne, de őszintén szólva, nem igazán értek hozzá.
A cég, ahol dolgozom, nem igazán fog ilyesmire áldozni, illetve sokszor csak falakba ütközöm ezzel kapcsolatban, ezért is gondoltam "saját" megoldásra. Plusz hosszútávon, tudásba ilyen formában invesztálni sosem rossz dolog, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest