Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlük rendeltem meg február 7-én ICND1 100-105 Official Cert Guide-ot 7079 Ft-ért, ingyenes szállítással, szóval nagyon jó áron sikerült megszereznem.
Azt írták, hogy 2-3 munkanapon belül küldik, de eltelt már egy hét, ezért írtam nekik, hogy mi a helyzet a könyvvel. Kaptam választ, hogy nagyon sajnálják, a beszállítójuktól nem tudták időben megszerezni. Úgy voltam vele, hogy na bumm, akkor szépen kivárom.Hétfőn elküldték és ma kaptam egy újabb üzenetet, ahol is ismételten elnézést kérnek, és kárpótlásként küldtek egy 10%-os kupont.
Gondoltam megosztom veletek is, mert a topikban alig volt hozzászólás a boltról, pedig 1-1 könyv esetén jobban megérheti tőlük beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem lesz iPhone 19
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest