Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
FecoGee
üzenetére
Igazából a legnagyobb dolog ami hozzá tett az a "düh" amiért rengeteg olyan kérdés volt ami az OCG-be nem volt. Sőt, kimerem állítani, hogy baromi kevés csak simán az OCG (+ cbt videók). Remek alap, ez tény de ennél több kell. Illetve hozzátett még az is, hogy 10 pont kellet ugye a legutóbbi vizsga sikerhez. Na az pont volt az i-n
.Amint kijöttem a vizsgáról, inkább jegyzeteltem telefonomba, hogy mely " szivatós " témák, protocollok, stb voltak és otthon szépen sorban végig nézegettem.
Egy itteni forumos kolléga ajánlása is a Foundation Learning Guide, remekül kiegészítette az OCG-t.Tulajdonképpen az olyan kényes témák amik csak "épphogycsak" elvoltak magyarázva (DMVPN, NAT64, NPTv6, IP SLA <->TPC/UDP [starvation, jitter, delay, globalsync stb]) ezeket olvasgattam, cisco forumon keresgéltem. Jah illetve most nem felejtettem el a "copy run start"

Kevés kérdés de, volt lab feladat 35 percig tököltem vele mire rájöttem, hogy hogy is oldjam meg..na akkor gyorsan fel is configoltam next question..még1 lab..a kva..

Illetve volt 1 kis malőr pont nálam..hiába rámentem hogy "end exam" kidobott valami survey-t és ennyi..nem dobta ki a pontjaimat, 10 percig vártam rá mert a központi gép is csak " homokórázott"
Feb-március folyt köv.
Switch
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Amazon Fire TV stick/box
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

crok