- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
hjaaaj hol lehet letölteni ehhez a [moderalva] firmware-t? valami [moderalva] lassan áll föl, belassul a net, hol lehet vele beszélni hol nem, most éppen net van, de ip-vel nem tudok belépni rá, pedig tuti jó a cím, mert a defaulton hagytam, jajj nagyon tele a répa. Nm hiszem el, hogy 5 teljes perc kell egy ilyen [moderalva], hogy felálljon (wifi letiltva) de így is megőrülök tőle, naggggyon lassú, nagyon. Valamit tennem kell, most megin ki kéne kapcsolnom hogy be tudjak rá lépni, mert most perpill az Isten tudja miért nem enged magára, az most megin' vagy 10 perc mire [moderalva] magát és már meg tudom végre pingelni.
de miért vitték el a motorolámat????
Apám volt itthon, azt üzente vele a csóka aki hozta, hogy 1.3-at tegyek rá, gondolom a förmver lesz. Hol van fent ez a [moderalva]?
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest