Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Krabs
csendes tag
Sziasztok!
Most váltottam UPC-re. A szerelő hozott egy Cisco EPC3208-as kábelmodemet. Egy D-Link routeren szeretném megosztani a netet, de sehogy sem sikerül. Ha közvetlenül a gépre kötöm a modemet, akkor a „link” led zölden villog, viszont ha a router wan portjába dugom, akkor elkezd narancssárgán villogni és ilyenkor nincs net. Eddig egy másik szolgáltatónál voltam és ilyen probléma nem volt. Az asztali gépemet úgy használtam, hogy a routert és a gépet egy kábellel összekötöttem és ment a net simán. A telefonon meg wifiztem. Most ez az istenért se akar összejönni, már 1 hete szenvedek ezzel. Már más fórumokon is láttam, hogy ez létező probléma, de az ott közölt megoldások nálam nem működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Update 08.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest