- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
Összeveti a comodo fehér-listájával és ha azon szerepel, akkor oké, ha nem, akkor további elemzés miatt lehet elküldeni, amire jön is válasz, mely szerint ha ártalmatlan az adott fájl, akkor fehér-listára kerül, ha nem, akkor bekerül az av adatbázisába.
Nálam a pozíció probléma nem létezik, nem lóg le sehol a szöveg...
-
blattida
nagyúr
Már az előző frissítés óta így kell kinéznie...
Nálad valami nincs rendben...
Javítom magam annyiban, hogy az "Ellenőriz" során a program azt vizsgálja, hogy jelen van e még a gépen az adott fájl, ha nincs, akkor a listáról eltávolítható.
A "Küldés" azt jelenti, hogy elküldöd az adott fájlt elemzésre a comodo-nak, mert nem szerepel a fehér-listán és a comodo sem ismeri...
-
blattida
nagyúr
Köszi!
Azok véletlenül úgy maradtak...
Egyéb javításokkal együtt a legfrissebb nyelvi fájlok: letöltöget -
W666W
tag
..Én erre tudok gondolni, hogy nem minden felhasználó részére van engedélyezve azt azért írja, hogy magyobb jogosultság kell neki..
Sztem próbálj a TC jogosuétságain állítani..
Pl rendszergazda jogokat adj a proginak vagy valami ilyesmi és akkor hátha megszünik a gondod.. -
blattida
nagyúr
A tesztek eredményébe a sandbox nem szól bele, hisz az csak egy virtuális közeg.
A BB viszont lehetne hatékonyabb is, mert neki tenni kéne valamit...Nem rossz az 5-ös avast, de még bőséges finomításra és módosításra szorul. Mint av jó, de a tűzfala még nem túl erős, ráadásul a sandbox-a sem működik még megfelelően, nem teljes értékű.
-
W666W
tag
Ez szép teljesítmény Nekem tetszik a 22 HSZ-ed
Van hagyományos telepítöje is a 716-os buildnak...
CIS 4 32 bit
CIS 4 64 bitNekem a Live Supportra az vagyon írva, hogy nem aktív igaz amikor online telepítettem kivettem a pipát elöle...és így maradt szürke, amikor meg ráklikkelek akkor meg azt írta hogy can't run Live PC support application...
-
W666W
tag
Lehet ez az RC de lesz RC1 RC2 RC3 és még RC 4 is
Ha jól emlékszem akkor a 3-as verzéböl is volt RC1 RC2 és csak utána jött a végleges dolog...DE az is elképzelhetö hogy ott a messzi USA-ban MELIH korbáccsal üti veri a fejlesztöket és napi 16 órában dolgoztatja Öket és ahány hiba annyi ezer dollárt kell befízetni a fejlesztöknek
-
W666W
tag
A 3-as magyarosításánál úgy volt ha jól emlékszem, hogy 3-am fordították egyszerre és egymásét átnézve KÖZÖS MUNKA eredménye volt a magyarosítás..Gondolom itt is ugyanez a helyzet van tehát szó sincs rivalizálásról...
Egyébként meg minnél több a magyar fordítás annál jobb mert a közös munkábol csakis JÓ dolog származhat..
-
Lóri papagáj
csendes tag
A 3-as magánfordításomban Kér-Enged-Blokkol trióval oldottam meg, ugyanis 1x olvastam már konkrétan idevonatkozó kérést (tágítsanak a GUI-n vagy tegyék rugalmassá a pozicionálást) a nemzetközi fórumon, de nem változott. Remélem, a projekt legvégén átnézik ezeket a problémákat. A nyelvi fájlok dialog típusú részein gyakorlatilag be lehet lőni a helyeket (ha valakinek van türelme játszani vele), ott általában a többi képelem is mozgatható, sajnos, ez nem dialog, itt annyi helyed van, amennyit hagynak. Uff. Meglátjuk, mi lesz a 4-ben. Ja, a Kér nem áll messze a Kérdez-től, végülis nem nagy csalás és hasznos is
-
-
vante
aktív tag
De, amit le akarsz teljesen tiltani, arra izolálást nyomsz! Így nem fog semmit csinálni. Így már maga a program el sem fog indulni, mielőtt még lefutnának a tesztek. Ezt vehetjük valahol 340-es pontnak is, mivel megelőzés
Csak kár, hogy ehhez működnie kell a defense+-nak (bizonyos szinten) hozzá.
-
W666W
tag
Szerintem nagyon jól összefoglaltad a különbségeket
csak azért raktam be a képeket, hogy látszódjon a két filozófia közötti különbség..ÉN is Gyíkpárti vagyok csak érdekelt, hogy az Avast 5 free mennyiben változott...lehet kicsit félreérthetö volt a HSZ-em így utólag visszaolvasva tényleg, de majd legközelebb megpróbálok ugyanilyen frappáns HSZ-t írni mint TE
J aés köszönöm a megértést is részetekröl.. -
blattida
nagyúr
A csupa nagybetűk javítva(
, már más is jelezte), hiszen a többi helyen nem olyan, viszont ezek új fülek, ők írták így és ezek még változni fognak, mind összetevőiket, mind helyüket tekintve, tehát egyelőre nem érdemes átírni.
A névjegynél nem hiányzott semmi, viszont nem volt szép, már azt is javítottam...
Ha találtok még, jelezzétek.
-
blattida
nagyúr
Be kell őket másolni a translations mappába, aztán a cis felületén a nyelvet át kell állítani magyarra és a végén a programot újra kell indítani, utána jobban beszél magyarul.
Mert még változni fog és az a hivatalos fórum.
Ám ha nagyon szeretnétek, akkor ide is belinkelem. -
W666W
tag
Neked mint Földi halandónak szerintem az is megtenné ha mondjuk leírod a Bugot és BLATTIDA meg továbbítja, hisz Ö tuti el tudja küldeni ezeket a bug jelentéseket, és biztos a megfelelö helyre kerül...
Vagy pedig regisztrálsz a Comodo forumra és már pötyögöd is be a bugriportokat...Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy ki hogy vette észre a my computer keresés valóban gyorsabb lett ?? Nekem 19 perc alatt zavarta le a 105.000-es állományaimat...
-
blattida
nagyúr
-
W666W
tag
2 giga ramom van és aggódok, mert az elözö is kb ugyaúgy fogyasztott a firefox meg 10 nyitott ablak melett is "csak 90 megát "kér" Nálam...
Természetes, hogy azt az állapotot néztem mikor feladatot adtam neki jelen esetben egy My computer scan-t..Azért azerintem az tényleg röhejes lenne ha nyugalmi állapotban fogyasztana ennyi memót..Semmilyem más feladatot nem csináltam csak a vírusellenörzés .ennyi..A 3-asnál is voltak olyan gondok, hogy a CMDAGENT.EXE nagyon sokat evett és problémákat okozott.....
Itt is a my computer vizsgálat alatt minden elözmény nélkül volt hogy felugrott 95% ra is....nagyon nehéz azt a pillanatot elkapni, mert talán ha egy Mp-ig volt az az állapot de volt....
Meg az is érdekes , hogy amióta a CIS 4 bétát használom csak az antivirust és a defense plust az Incredimail progot nem tudom megnyitni..Bármit is varázsoltam már sehogy sem nyílik, meg..Csak a program ujratelepítése oldotta meg a gondomat..Ugyanez a dolog elöjött az EASY CAPTURE progival is....Felugrott a Defense plus ablak, hogy mit akarok csinálni a fájlal engedélyeztem a programot Trusted mdban , hogy ne kérdezösködjön, és azután már nem nyitotta meg a fentebb említett profikat..Mindkettöt ujra kelett raknom..Azóta müködnek..Igaz az incredimailom, angol lett a magyarosításomat egyszerüen likvidálta a Comodo de legalább a leveleimet el tudtam menteni.....
Szép és Jónak tünik, de nekem még nagyon Béta állapotú, de azért már csak ezt fogom használni, és nyuzni....mert azért Én szeretni Comodo..
laca026
Csak Rendszergazda profilom van semmi több
-
blattida
nagyúr
A megbízható folyamatokhoz lehet hozzárendelni, így nem kell külön konfigurálni.
Ha nem aktív, neked kell létrehoznod őket.Olvassátok el az első hozzászólást, ezért is érdemes.
Fire
Az a rész nem konkrétan neked szólt, csak jeleztem, hogy másoknál is előjött ugyanez a hiba.vv5204
Az azért jó, mert ha Te engedélyezel valamit és a comodo fehér-listája nem tartalmazza, akkor abból a részből el lehet küldeni elemzésre, és ha rendben találják, akkor a fehér-listára kerül a későbbiekben.
Mondjuk az igaz, hogy egyszerűbben is meg lehetne oldani és ha jól tudom, ez is változni fog... -
blattida
nagyúr
Nem volt, most is moderátor a Languy.
Ebből a videóból az derül ki sokak örömére nagyon, hogy nem kérdezősködik a d+, szép csöndben települ a legális, tiszta alkalmazás.
Ennél már csak az lett volna érdekesebb, ha valamilyen vírusos telepítővel kísérletezett volna és látjuk a sandbox-ot akcióban. -
-
W666W
tag
Nekem is jobban tetszik ez a verzió amit írtál és sok igazság van benne...
De saját magamból kiindulva aki nem használja a comodo Firewall részét csak a Defense+ és AV részt nekem fontos, hogy az Comodo AV része is JÓL "szuperáljon"
BLATTIDA valamelyik kommentjébe már irta hogy a V.4 már a belsö tesztelöi köröknél van aztán ha ott jol vizsgázik vagyis nem lesz különösebb gubanc akkor kikerül a nagyközönség elé is..valoszinü egy belsö béta teszt videoja kerülhetett fel a You Tube-ra...De majd megkeresem BLATTIDA kommentjét , hogy mit is írt ez ügyben pontosan -
blattida
nagyúr
Jobban.
De a comodo-sok filozófiája a megelőzés, tehát a d+ fontosabb, mint az av, de természetesen antivírusra is szükség van, főleg, ha már fertőzött rendszerre telepíted...Kicsit nagyobb mintán tesztelve, ráadásul frissebb programverzióval itt vagy itt, még frissebb verzióval, szintén nagy mintán.
-
W666W
tag
Én vitatkoznék Veled
szükség van az AV részre is
Ugyanis ÉN például még sosem használtam a Comodo Tüzfal részét csak az AV és a Defense + részt..Ugyanis router mögül netezem..ugy hogy Én örülök az AV meg a Defense + részt ért változtatásoknak, mert nem sok olyan fizetös progit tudnék mondani amiért nyugodt szívvel kiadok pl 10.000 ft-ot az egy éves licenszért..aztán meg egy év múlva meghosszabítanám....
Na jó a személyes jó tapasztalat okán a Kaspersky az egyik kivétel a 7.0-ás verziót azt megvettem, meg hosszabítottam is anno egyszer aztán már csak a COMODOI AV
-
blattida
nagyúr
1 Igen.
2 Igen.
3 A BB a netről jövő csúnyaságokat vizsgálja és viselkedésük alapján blokkolja őket, ha kell.
A D+ a HIPS, ami eddig is volt, csak tovább finomítanak rajta és drasztikusan lecsökkentik a riasztásait, miközben a 4-esben a Proaktív mód lesz az alapértelmezett(nem az Internet mód!!) Defense+ beállítás.
A BB meggátolja a kártevők letöltését.
Ha a BB-n esetleg átjut:
minden ismeretlen vagy nem megbízható folyamat blokkolva lesz alapból és a sandbox-ban kerül futtatásra, aminek alapján a CIMA megmondja, hogy káros e vagy sem.Nem, sárkány lesz, csak nem lesz foga...
-
blattida
nagyúr
A BB a Viselkedés elemző/blokkoló.
A CIMA és a BB csak a hivatalos kiadásban jelenik meg, az első hivatalos béta csak a sandbox-ot tartalmazza, az említetteket még nem, majd folyamatosan, alfrissítésekkel kerülnek bele a béta verziókba.
W666W
Az AMTSO hivatalos tesztmetodikáján még dolgoznak, így egyelőre teszt nincs, de amint lesz, a Comodo természetesen kérni fog egy tesztsorozatot. -
blattida
nagyúr
Alapvetően abban, hogy a felhasználói statisztikákat,a google részére küldött jelentéseket kivették belőle, a benne található adatvédelmi hibákat kijavították, a VE-ből berakták az oldalhitelesítésre vonatkozó figyelmeztetéseket.
A következő verzió elvileg már külsejét tekintve is megváltozik és újabb funkciókat kap, a tervben benne van a VE beintegrálása is.
-
W666W
tag
Nem akarok kukacoskodni, de leírnál pár oldalt, ahol ezek a tesztek voltak ???
Én két oldalt tudok ahol eddig tuti tesztelték a COMODO AV részét
ezek pedig
MALWARE RESEARCH GROUP
SSUPDATER.COM
Itt ezeken az oldalakon kicsit többet teljesített mint 80 %..a "hagyományos" vírustesztoldalakon mint pl a VirusBulletin , West Coast lab, ezeken a Comodo nem szerepel ugyanis Melih a CEO azt mondta valahol , hogy majd az AMTSO teszteken fogják a Comodo-t megméretni vagy valami ehhez hasonlót mondott... -
blattida
nagyúr
Biztos, hogy nem,már csak azért sem, mert addig nem fog hivatalosan megjelenni a V4.
A moderátori tesztek szerint a jelenlegi 4-es build rosszabbul teljesít a leak-teszteken,mint a 3.13-as.
Természetesen a kiadásig még sok minden változhat, de az idősebb CIS fog szerepelni az újabb matousec teszten, nem ismert eredménnyel, de az valószínűsíthető, hogy nem 10%-ot ér majd el... -
blattida
nagyúr
Hát az biztos, hogy nehezebb feladat lesz sikeresen teljesíteni a teszteket, de megoldható, "csak" egy erős HIPS kell hozzá...
Az SSTS csomag használata tényleg kíván némi hozzáértést, mert ahogy Te is írtad, elszállhat tőle a rendszer, pontosabban a módosítások miatt, melyet a tesztekben szereplő alkalmazások végrehajthatnak, ha hagyják őket tevékenykedni.laca026
Pontosan ezért is bővítik ki a teszteket, hogy ne lehessen ekkora különbség az eredmények között, hogy a valós képességekre derüljön fény, hogy a különféle leak-tesztek ne mutassanak szinte gyökeresen más eredményeket... -
-
-
-
-
blattida
nagyúr
Arra jó, hogy többet fog kérdezni, mint ha lenne mellette pipa...
A comodo fórumán feltett kérdésedre pedig én azt mondom, hogy akkor is a sandbox-ban fog futni, mert a hash értéke természetesen megváltozik, ha módosítanak a programban valamit( új exe, hozzáfűzött vagy beleágyazott összetevők, stb) valamit, azaz nem felel meg a megbízhatósági feltételnek... -
blattida
nagyúr
Safe módban a fehér-listán szereplő alkalmazások automatikusan engedélyezve lesznek, ez eddig is így volt, csak a fehér-lista folyamatosan bővül, ergo, egyre több alkalmazás kezelése automatikus engedélyező ebben a módban. Ha mindenre kérdeztetni akarsz, vagy rakd át a D+-t paranoid módba vagy a konfigot proaktívba...
-
W666W
tag
Tessék egy link a Comodo forumról, itt mindent megtalálhatsz ami kell a trusted vendoros dologról
/ ANGOL NYELV ismerete azért kell ,/MINDEN KEDVES FORUMOZÓNAK BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK
-
blattida
nagyúr
Röviden: az ismert/megbízható folyamatok hash értékéhez hasonlítja a memóriába helyezett folyamatok képeinek hash értékét, ha egyezést talál, semmi gond, ha viszont nem talál, akkor értesít róla és ha akarod, blokkolhatod.
Biga Csiga
Egy hibás frissítés volt, visszavonták, mert többeknél fagyást vagy kék halált okozott... -
blattida
nagyúr
A csomaghitelesítés valóban eltűnt, viszont a többi megvan, csak logikusabbá tették az elhelyezésüket, átláthatóbb lett a GUI, szerencsére...
Gondolom a comodo saját szabályait tudod hozzárendelni a megbízható alkalmazásokhoz, mellyel szintén egyszerűbb az élet, némi biztonsági kompromisszumokkal.
-
W666W
tag
Szerintem ez a vírusírtó sem lesz tévedhetetlen és mindenható, így szerintem ugyanazt a folyamatot kell végigcsinálnod mint most.ha nem vagy biztos egy pl exe fájlban hogy virusos vagy nem...mire is gondolok?? Az exe fájl elküldöd online virusanalizisre
NO VIRUS THANKS vagy
ANUBIS vagy
VIRUSTOTAL vagy
VIRUSSCAN ORG
azt ha ezek eredményei után sem vagy biztos abban hogy egy exe virusos vagy nem akkor kő papír ollóSzándékosan nem raktam be a CIMA-t mert abbol a felvetésböl indultál ki, hogy mi van akkor ha a CIMA mégsem és akkor mégis..
-
blattida
nagyúr
A telepítő mód marad, de nem tudom, hogy ilyen beállítással rendelkezik e.
Mert nem látszik, de ott van.
A D+ jelezni fogja, mint eddig, látni fogod, hogy mi akar települni vagy miket akar módosítani/létrehozni.
De, és ez fontos, Te magad is berakhatod a telepítőt a homokozóba, ha gyanús, ha olyan oldalról származik(warez, torrent, stb).
Természetesen lehet mellé av-t is rakni. -
blattida
nagyúr
A sandbox-ban futtatott alkalmazások elemzését fogja végrehajtani, internet kapcsolatot igényel a folyamat. Nem látsz belőle semmit, csak az elemzés eredményét közli a CIS.
A virtualizáció a D+-al együtt fog működni és ha szükséges, online elemzést kérnek, a CIMA-n keresztül.
Mivel ez viselkedés alapú, ezért nem támaszkodik adatbázisra, így nem úgy működik, mint az av rész.
Magát a viselkedés alapú elemzést és blokkolást a Daisy nevű mesterséges intelligencia segítségével végzi a CIMA, gyakorlatilag automatikusan, és igen, mivel felhő alapú a technológia, ezért kell a net, anélkül ez a rész nem működik... -
-
blattida
nagyúr
A sandbox-ban, de kívül nem, amennyiben nem megbízható folyamatról van szó. Ha nem ismert az adott alkalmazás, akkor a homokozóban történik a futtatás és az online viselkedés analízis eredménye dönti el, hogy veszélyes e.
W666W
A sandboxnak akkor van jelentősége, amikor nem ismert alkalmazást futtatnál, mert automatikus lesz a rendszer és ha nem ismeri az adott alkalmazást a program, akkor eleve a homokozóban történik a futtatás, ha pedig ismert és megbízható, akkor nem.
Az internet explorer csak akkor fog a sandboxban futni, ha oda teszed, de bármikor kiveheted, azon kívül, mint ahogy a képen is látszik, beállítható, hogy az adott folyamat milyen jogosultságokkal rendelkezzen, mit tehessen.
Ebben különbözik az általános sandbox megoldásoktól a 4-es CIS-é. Itt kifejezetten az av modul részét képezi, a nem ismert alkalmazások elkülönített futtatására és elemzésére való, a CIMA-val kiegészítve. -
W666W
tag
nincs mit de istenigazából az alábbi embereknek köszönhetö akik Szakszerű kommentjeikkel
Nagyon sok felhasználónak segítenek..Olyanoknak mint pl Nekem is.
Azok az emberek pedig BLATTIDA , ARKI, LÓRI PAPAGÁJ....
Például az utolsó úriember nagyon jó kis leírásokat tett fel a CIS-sel kapcsolatban...COMODO és egyéb biztonsági cikkek, leírások
Ezer köszönet a Munkájukért
-
W666W
tag
Biztosan jól használom én a tűzfalam? Itt a harmadik hozzászólásban ARKI írt erröl a dologról, hogy érdemes-e a vírusírtót használni a Defense + melett..
Reggel a CIS az automatikus frissítése "dolgozott" a verziószám az maradt a régi../ 574 /
Biztos valami hibát javítottak -
W666W
tag
Nem véletlen az hogy az angolt tettem be ugyanis a Google fordító ......-t sem ér szerintem...
Azt gondoltam, hadd tudja mindenki, hogy a CIS ver 4 a tervek szerint a moderátorok kezét hétfő (7/12/09). A nyilvános béta, akkor hamarosan elérhető lesz az után, attól függően, hogy a bogarak, hogy a moderátorok találni.
Mint mindenki tudja, akkor számíthat a következő új szolgáltatásokat a FÁK-ver 4:
1. Elkülönítést
2. Time Machine Technology
3. Viselkedés Blocker / Elemzés.
4. Antivírus újraírt belső, és a tisztítás lesz "savas, mint a" képességek tisztítás eltávolítani a legnehezebb a malware.csak egy példa a munkájára...
Viszont tudom, hogy itt a fórumon vannak olyan szakik akik igen jól tudnak angolul, és igen jól el tudják mondani, hogy mit is takar az a bejegyzés amit bemásoltam...De ha Te is tudsz angolul akkor szívesem veszem a TE fordításodat is..
-
blattida
nagyúr
Elsősorban a konfiguráció legyen Proactive security, aztán jöhetnek az apróságok, mint az ARP cache védelme az attack detection részben, a tűzfal speciális beállításaiban a protokollanalízis, a Defense+ beállításaiban az Image Execution Control részben az ellenőrzési szint legalább normál legyen.
Ha láthatatlan szeretnél lenni, akkor a stealth ports wizard-on belül a harmadik bejelölése(block all...). -
frensys
tag
Na most biztos rengetegen fújjolni fognak rám..nézzétek,tökéletesen igaza van Arkinak,én pont ezekért a dolgokért mert elegem lett a comodoból és beállitgatási dolgaiból hogy mikor lesz már olyan mint más tűzfal meg virusirtó alapból,fogtam magam és töröltem az egészet,feltettem a jó öreg kis avastomat meg spyware doctort,azóta kuss van,háttérben csinál mindent és nincs egy virusom és kémprogramom se.A comodot programozó cégnek elkéne azon gondolkodnia hogy egy átlag usernek ez nem való,és nem érti még ha magyar is,illetve nem tudhatja mi a jó beállitás,mert vagy bekapunk mindent,vagy túl erős a védelem és még az oldal se jön be stb...ráadásul 14 éve foglalkozom számitástechnikával igy abszolút nem kezdő vagyok mégis nem tudom megérteni a működését sokszor és nem bizom benne hiszen nincs tökéletes beállitás illetve ha van 10-9 ember nem tudja!És egy tűzfalat zonelarm meg társai úgy irnak meg meg egy virusirtót is általában a cégek hogy a szerencsétlen usernek ne sok dolga legyen,ne sokat bajlódjon mi mikor jó a beállitás,az még belefér hogy néha rákérdez dolgokra,de ezen réges rég túlment a comodo és rengeteg macer van vele.Majd ha kijön a 4-es akkor talán visszateszem,remélem az jobb lesz,és totál egyetértek Arkival.
-
frensys
tag
Na most biztos rengetegen fújjolni fognak rám..nézzétek,tökéletesen igaza van Arkinak,én pont ezekért a dolgokért mert elegem lett a comodoból és beállitgatási dolgaiból hogy mikor lesz már olyan mint más tűzfal meg virusirtó alapból,fogtam magam és töröltem az egészet,feltettem a jó öreg kis avastomat meg spyware doctort,azóta kuss van,háttérben csinál mindent és nincs egy virusom és kémprogramom se.A comodot programozó cégnek elkéne azon gondolkodnia hogy egy átlag usernek ez nem való,és nem érti még ha magyar is,illetve nem tudhatja mi a jó beállitás,mert vagy bekapunk mindent,vagy túl erős a védelem és még az oldal se jön be stb...ráadásul 14 éve foglalkozom számitástechnikával igy abszolút nem kezdő vagyok mégis nem tudom megérteni a működését sokszor és nem bizom benne hiszen nincs tökéletes beállitás illetve ha van 10-9 ember nem tudja!És egy tűzfalat zonelarm meg társai úgy irnak meg meg egy virusirtót is általában a cégek hogy a szerencsétlen usernek ne sok dolga legyen,ne sokat bajlódjon mi mikor jó a beállitás,az még belefér hogy néha rákérdez dolgokra,de ezen réges rég túlment a comodo és rengeteg macer van vele.Majd ha kijön a 4-es akkor talán visszateszem,remélem az jobb lesz,és totál egyetértek Arkival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest