- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
2 giga ramom van és aggódok, mert az elözö is kb ugyaúgy fogyasztott a firefox meg 10 nyitott ablak melett is "csak 90 megát "kér" Nálam...
Természetes, hogy azt az állapotot néztem mikor feladatot adtam neki jelen esetben egy My computer scan-t..Azért azerintem az tényleg röhejes lenne ha nyugalmi állapotban fogyasztana ennyi memót..Semmilyem más feladatot nem csináltam csak a vírusellenörzés .ennyi..A 3-asnál is voltak olyan gondok, hogy a CMDAGENT.EXE nagyon sokat evett és problémákat okozott.....
Itt is a my computer vizsgálat alatt minden elözmény nélkül volt hogy felugrott 95% ra is....nagyon nehéz azt a pillanatot elkapni, mert talán ha egy Mp-ig volt az az állapot de volt....
Meg az is érdekes , hogy amióta a CIS 4 bétát használom csak az antivirust és a defense plust az Incredimail progot nem tudom megnyitni..Bármit is varázsoltam már sehogy sem nyílik, meg..Csak a program ujratelepítése oldotta meg a gondomat..Ugyanez a dolog elöjött az EASY CAPTURE progival is....Felugrott a Defense plus ablak, hogy mit akarok csinálni a fájlal engedélyeztem a programot Trusted mdban , hogy ne kérdezösködjön, és azután már nem nyitotta meg a fentebb említett profikat..Mindkettöt ujra kelett raknom..Azóta müködnek..Igaz az incredimailom, angol lett a magyarosításomat egyszerüen likvidálta a Comodo de legalább a leveleimet el tudtam menteni.....
Szép és Jónak tünik, de nekem még nagyon Béta állapotú, de azért már csak ezt fogom használni, és nyuzni....mert azért Én szeretni Comodo..
laca026
Csak Rendszergazda profilom van semmi több
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest