Új hozzászólás Aktív témák

• Dévacsen

senior tag

válasz t72killer #9665 üzenetére

Szia,fél éve kb voltak így együtt nálam,jól meg voltak,legutóbb csak simán win fallal volt fent az avira free,és nagyon piszkálta a processzort,indokolatlan helyzetekben 5 -8 % kon ugrándozott,más termék panda,avg,avast,meg sem mocantotta ugyan abban a helyzetben,persze nem mindenkit érdekel az ilyesmi,de úgy vagyok vele ha van olyan ami nem túráztatja a gépet akkor azt rakom inkább fel,különben nem is vettem volna le.Ha avira-comodo párost akarsz mindig az avirát kel elősször felrakni,mert szól a comodóért hogy zavarja.Egyébként a comodó maximális beállításon is megvan nagyon jól az avg,avast,panda trióval ezeket teszteltem így az utóbbi 3 hétben,egyedül a comodóban a honlapszűrés van kikapcsolva,az avastnál érdemes nem telepíteni a böngésző védelmet,mert az piszkálja a processzort,ha az ki van lőve szinte meg sem mozdulnak a comodóval együtt,nem lassítanak semmi rendszer folyamatot,böngészőt sem,és az avast webvédelme jelzett nagyon szépen,a böngésző védelem nékül is ha egy oldallal baja volt.Tehát avast ,avg,panda -comodo fal maximális beállításon mindegyik termék,tökéletesen dolgoznak együtt,anélkül hogy lelaknák a rendszert,memória,processzor terhelés is tökéletes,ezen esetekben,szinte alig van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés