- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
szeky81 #9240 üzenetére
Na még tegnap lefekvés előtt megnéztem a routert, azaz csak néztem volna, mert gondoltam rádugom direktben az UTP kábelt a gépre, úgy megkerülve a routert, aztán majd később a router beállításait, de ezek szerint fölösleges a beállításokat átzongorázni, mivel a router megkerülésével, direkt kapcsolaton is akadozik!
Így most, hogy a router nem lehet hibás, megnéztem telóval is (ZTE Skate) és úgy is szaggat a youtube!
Hétfőn első dolgom az lesz, hogy felhívom a szolgáltatót, és elfogok beszélgetni velük, hogy ez mégis mi? -
Dévacsen
senior tag
-
R3nts
senior tag
válasz
szeky81 #7974 üzenetére
Szia!Nálam ugyanezt csinálta Win7 64bit-en a 6-os CIS (még a mostani frissítés előtti 6-os). De nálam a HIPS volt a gáz vele....mármint amikor azt bekapcsoltam , azért/azután fagyott ki az értesítőablak felugrásaikor többször, az általad írt módon nálam is. Szóval nem a programfrissítés miatt van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest