Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
szeky81
üzenetére
Na még tegnap lefekvés előtt megnéztem a routert, azaz csak néztem volna, mert gondoltam rádugom direktben az UTP kábelt a gépre, úgy megkerülve a routert, aztán majd később a router beállításait, de ezek szerint fölösleges a beállításokat átzongorázni, mivel a router megkerülésével, direkt kapcsolaton is akadozik!

Így most, hogy a router nem lehet hibás, megnéztem telóval is (ZTE Skate) és úgy is szaggat a youtube!
Hétfőn első dolgom az lesz, hogy felhívom a szolgáltatót, és elfogok beszélgetni velük, hogy ez mégis mi?
-
bluobluo75
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
hőmérsékleti adatok is megfelelőek szerintem de ha a haver gépe is akadozik akkor a router okozza?
-
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Mondjuk ez m@rhaérdekes!
A haverom elhozta laptopját, wi-fin rácsatlakozott a gépemre, és nálla is szaggat a youtube
(#9234) F_Zolee: Azt merre tudom megnézni? Van fent AIDA64
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Az a problémám, hogy az online videólejátszás akadozik.
Olyan kérdésem lenne, hogy a comodo vírusírtó okozhat-e akadásokat a youtube, vimeo, vagy más online videó lejátszásában?
Ha igen, mit kell beállítani?
Köszönöm előre is!
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy miért van az, hogy a win a jobb alsó sarokban írja, hogy a comodo antivírus frissítése (fontos) holott már lefutattam a frissítést és frissítve lett?
Illetve a comodón belül miért írja azt, hogy utolsó frissítés 2 napja?
Mit lehet ezzel csinálni?
Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- OTP Bank topic
- Macska topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest