Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Sziasztok , tud v.ki abban segiteni hogy feltettem a 6.3 -as interner securityt és azóta, van amikor a utorrentben a hálózati kapcsolatoknál a zöld karika sárga háromszöggé válik.Ami ugye azt jelenti hogy hálózati hiba van ,vagyis nincs nyitva port.Most itt nekem kell v.mit állitanom?Nem használtam még ezt soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a topic összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Eladó 2 db pixel 7
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest