- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataka
csendes tag
Üdvözlet! Most tettem fel az 5.12 helyére legfrissebbet (6.2?), és azt szeretném elérni, hogy csak kézi keresésre használhassam az AV-t, ahogy eddig. Egyébként Nod32 van még (és MBAM) valós idejűnek. (W7pro 64bit)
Az OK, hogy az AV-t kikapcsoltra állítom (a "Biztonsági beállításoknál" is deaktiváltam minden profilt) de ekkor is örökké elkezd automatikus vizsgálatokat futtatni, amit nem szeretnék.
Ezzel mit lehet tenni? Ráadásul megállítani sem sikerül ilyenkor, akkor mintha lefagyna, ablakot bezárni sem lehet, mozgatni sem, aztán talán valamikor nagysokára mégis eltűnik. (Közben általában mindenfélével próbálkozom kínomban, s hogy attól-e, vagy magától áll le - esetleg a megállítási szándékom ellenére való végigkeresés után
- azt még nem tudom... Közben olykor a win ablakok is megmerevednek, kis kék karika pörög...
)
Hogyan lehet az automatikus keresést kikapcsolni? 5.12-n nagyszerűen működött minden, egy letöltés után a menűből a keresést lefuttattam, s különben nem okoskodott semmit.És még egy, ilyenkor mégnézem a feladatkezelőben, és vagy 3-5db "cis.exe" fut. Ez normális?
Na és még +egy kérdés (egyikről ugrik be a másik) - A Your Uninstaller programok listáján duplán szerepel a "COMODO Internet Security Premium" bejegyzés, tökéletesen azonos adatokkal, tulajdonságokkal. Ez is miért lehet így?
- Egészséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest