Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! a 6-os CIS vann fenn nálam pár hónapja Win 7 SP1 X64-en... több évnyi F-Secure használat után megszoktam,hogy kb. másfél órát is eltartott egy teljes scan a gépen,pedig azért el vagyok látva RAM-mal....sok jót olvastam a CIS mellett,ezért is esett rá a választásom az F-Secure Client Security után...csinált pár érdekes dolgot nálam a 6-os CIS (főleg a HIPS, és a ProAktív beállitások ,de mindegy....)de összességében eddig bevált,mondhatni.....Kérdés(ek) : én lennék túlontúl paranoid,ha esetleg a teljes rendszerem scanje (3db fizikai HDD, össz. 2 TB)gyanúsan rövid nekem....?? Kb. 15 percig tart a CIS 6-nak....
Kérdés 2 : a 6-os CIS ellenőrzi a mailforgalmaimat is (pl. az alapértelmezett Outlook-omban...)? Kérdés 3: ha általában megszokott "biztonságos" weboldalakat használok,és nem jellemző a "tiltott barangolás" a böngészési szokásaimra,elég,ha a heurisztikát "közepes"-re állitom? Kb. 1 hónapja teljesen leamortizálta a gépet,ha a "pro-aktiv" beállitást használtam....ujraindítás után moccanni sem birt a PC....azóta újratelepitettem a rendszert,de még"nem mertem"mindig beállitani "proaktiv"-ra a konfigot, és a HIPS-et sem pipáltam ki....mert múltkor piszkosul betettek a gépnek.....F8-ban kellett uninstallálni az egész CIS-t, és újrarakni, normál beállitásokkal....azóta "szűz" új a rendszer,de nincs kedvem megint hazárdírozni,mert ha megint ugyanazt produkálja, felettébb morci lennék...:-( Tipp, ötlet...?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest