Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
blattida
üzenetére
Ha te úgy tudod akkor biztosan úgy is van.
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.
Akkor kezdő kérdéseim:
1. Van-e benne spyware védelem (vagy ehhez külön progi kell)? A honlapon csak az AV-t és a tűzfalat említik.
2. Tudja-e beavatkozás nélkül frissíteni magát?
3. Mennyire nehéz konfigurálni/esetleg van-e benne valami "auto" mód hogy csak akkor kérdezzen ha nagyon muszáj? (Szerveren lenne és nem akarok mindig rohangálni...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk azt elfelejtettem írni hogy az ingyenesre gondoltam (és ezután is erről fogok érdeklődni), de talán nincs különbség köztük ilyen szempontból.