- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Szép jó estét
Még nem használok Comodot így csak mint érdeklődő írok ide, remélem nem gond
A Comodo honlapján láttam egy ilyet :
Comodo Internet Security Complete 2012/ tartalma :
Comodo Antivirus Cleans Malware
Comodo Firewall Protection
Defense+ Host Intrusion Protection
Auto Sandbox Technology™TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
Online Backup Stores Critical Files
Live Expert Virus Removal
$500 Virus-Free Guarantee*A kérdésem az lenne hogy megéri vele foglalkozni? Illetve írta valaki hogy 500 dollárt fizetnek ha ezzel a programmal be kap az ember valamit is
Meg ha jól értelmeztem ( fordítóval mivel nem valami jó az angolom ) van benne élő segítség is, szerintem nem rossz ötlet, én arra lennék kíváncsi mikor lesz már magyar chat náluk,
Illetve arra lennék kíváncsi hogy Magyarországon ki árul így ezt a védelmi programot ? Ha lehet is Magyarországon kapni gondolom drágább
Illetve kicsit beleolvastam a fórumba, valami 2013-ast emlegettek, az is olyan mint ez? vagy csak a régebbi programjukat akarják eladni így ??
Ja míg elnem felejtem :
Aki használja a Comodó sandboxát érdekelne hogy netes rádíót eltudja indítani? ezt csupán azért kérdezem mert én használtam Sandboxot de ha jól emlékszem az istennek sem akart a netes rádió meg mukanni
Igaz Panda alatt volt
Bocsi a sok kérdésért, csupán felkeltette a figyelmemet az hogy a Comodo cég egyre többet mer be vállalni
És ha jól számoltam az a 500 dollár, legalább 100 ezer ft, de több az, szerintem megéri így megvenni a programot, más antivírus cég nem vállal be ilyet, ha lenne magyar csetjük, és Magyarországon lehetne is kapni akár az én Nortonomat is lecserélném
Üdv és Írjatok
Ui:
Boldog karácsonyt mindenkinek :
És boldog újévet mindenkinek, ne feledjétek búék az ágyalá
:
Ui: Hivatalos oldal ár szerint olyan 34 ezer ft jött ki nekem, de van az 40 ezer ft is, de 3 év Licenc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged