Új hozzászólás Aktív témák

• hamyka

senior tag

Szép jó estét :)

Még nem használok Comodot így csak mint érdeklődő írok ide, remélem nem gond :)

A Comodo honlapján láttam egy ilyet :

Comodo Internet Security Complete 2012/ tartalma :

Comodo Antivirus Cleans Malware
    Comodo Firewall Protection
    Defense+ Host Intrusion Protection
    Auto Sandbox Technology™

TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
    Online Backup Stores Critical Files
    Live Expert Virus Removal
    $500 Virus-Free Guarantee*

A kérdésem az lenne hogy megéri vele foglalkozni? Illetve írta valaki hogy 500 dollárt fizetnek ha ezzel a programmal be kap az ember valamit is

Meg ha jól értelmeztem ( fordítóval mivel nem valami jó az angolom ) van benne élő segítség is, szerintem nem rossz ötlet, én arra lennék kíváncsi mikor lesz már magyar chat náluk,

Illetve arra lennék kíváncsi hogy Magyarországon ki árul így ezt a védelmi programot ? Ha lehet is Magyarországon kapni gondolom drágább :(((

Illetve kicsit beleolvastam a fórumba, valami 2013-ast emlegettek, az is olyan mint ez? vagy csak a régebbi programjukat akarják eladni így ??

Ja míg elnem felejtem :

Aki használja a Comodó sandboxát érdekelne hogy netes rádíót eltudja indítani? ezt csupán azért kérdezem mert én használtam Sandboxot de ha jól emlékszem az istennek sem akart a netes rádió meg mukanni :((( :(((

Igaz Panda alatt volt :o

Bocsi a sok kérdésért, csupán felkeltette a figyelmemet az hogy a Comodo cég egyre többet mer be vállalni

És ha jól számoltam az a 500 dollár, legalább 100 ezer ft, de több az, szerintem megéri így megvenni a programot, más antivírus cég nem vállal be ilyet, ha lenne magyar csetjük, és Magyarországon lehetne is kapni akár az én Nortonomat is lecserélném :))

Üdv és Írjatok :)

Ui:

Boldog karácsonyt mindenkinek :

És boldog újévet mindenkinek, ne feledjétek búék az ágyalá :D :

Ui: Hivatalos oldal ár szerint olyan 34 ezer ft jött ki nekem, de van az 40 ezer ft is, de 3 év Licenc :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés