- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ge_Og
csendes tag
Sziasztok!
Első sorban blattida felé tenném fel a kérdést, de természetesen bárki segíthet, aki tud.
Van egy 4 éves laptopom (Win XP/SP3). Nem valami bika a gép.Mobile AMD Sempron Processor 3100+ 787 MHZ és 1 GB RAM mellé.
Ezen jelenleg ESS-t használok. Nagyon gyorsan betölt a Windows és észrevétlenül fut az ESS is, nem veszek észre lassulást sem a telepített programok használatánál, sem pedig a web böngészéskor.
Hamarosan, másfél hónap múlva, lejár az ESS 2 éves előfizetésem és úgy döntöttem, hogy nem hosszabbítom meg. Valami ingyenes és komplett védelmi csomag érdekelne és ezért döntöttem több lehetséges alternatíva közül (előzetesen) a CIS mellett, hogy majd arra cserélem az ESS-t.
Kérdésem az lenne, hogy mekkora a gépigénye, elég-e neki ez amim van? Nem fogja-e majd a gépet és ugyan olyan gyorsan tölt-e be mint az ESS ?
Bár a CIS tűzfala (nekem) túl sokat is tud és eddig az én szintemen ESS fala bőven elég volt.
Bocsi a kicsit láma kérdésekért de nem akarom leszedni csak azért az ESS-t, hogy kipróbáljam a CIS-t néhány napig és utána tegyem is vissza. Meg szeretném várni amíg leketyeg a liszensz visszalévő ideje.Köszi szépen a válaszokat előre is, mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest