- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
heló mindenkinek,
most próbálom ki a CIS-t (3.12), remélem beválik
a tűzfaláról sok jót hallottam, korábban ki is próbáltam, bár bevallom nekem a Kerio logikusabb (áttekinthetőbb? megszokottabb?) volt
mellette a NOD32 3.x, az is kényelmes, bár néha engedett be ezt-azt... igaz, ez egy próbaverzió volt, 31 napos lejárattal
aztán olvastam ezt, és kíváncsi lettem:
[link]ezek után találtam rá erre a topicra, de bevallom, csak az utolsó oldalakat olvastam végig ...
ami sokat segítene, azoknak akik ismerkednek vele, egy egyszerű tutorial, hogy melyik beállítás mire jó, milyen előnyökkel/veszélyekkel jár.
ilyesmire gondolok:
[link](ha nyitott kapukat döngetek, bocs, egyelőre nem olvastam végig az egészet... ha van, lécci link
)
köszi minden infot,
üdv
W
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest