Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz knor82 #10451 üzenetére

Nálam volt köze.Tudom, hogy FAT32 nem kezeli az ADS-eket stb, de attól még az intéző kérdés nélkül engedi átmásolni a fájlokat ADS-ek nélkül. A figyelmeztetést az én esetemben a CIS okozta az általa beleírt "speciális" ADS-ek miatt, amit a Win is érzékelt (szerencsére, különben még most sem tudnék róla). Amint tiltottam a Fájlforrás követést az újabb fájlokra már nem jött semmilyen figyelmeztetés....
    A CIS nemcsak ADS nyomkövetőt adott szinte az összes fájlhoz (külső eszközökön is), hanem mindegyiknek átírta a dátumát, szinkronizálásnál is rendesen bekavart. Linkeltem pár fórumot, nem kis felháborodást keltett, akik ezt észrevették. Főleg az, hogy CIS törlés után sem törlődnek ezek a nyomkövetők. Azért ez nem kicsit durva. (már akinek)
    Amúgy nyugodtan próbáld ki, ha nem hiszed el. :)
    Évek óta vagyok CIS használó, de most hatalmasat csalódtam benne. Rengeteg idegeskedést okozott mire rájöttem és állíthattam vissza a fájlokat, rendszert, amit lehetett. Tölthettem le újból, mert külső HDD-n a másolatokba is beleírt, amiket többi gépre átmásolva vitt magával....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés