- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
knor82 #10451 üzenetére
Nálam volt köze.Tudom, hogy FAT32 nem kezeli az ADS-eket stb, de attól még az intéző kérdés nélkül engedi átmásolni a fájlokat ADS-ek nélkül. A figyelmeztetést az én esetemben a CIS okozta az általa beleírt "speciális" ADS-ek miatt, amit a Win is érzékelt (szerencsére, különben még most sem tudnék róla). Amint tiltottam a Fájlforrás követést az újabb fájlokra már nem jött semmilyen figyelmeztetés....
A CIS nemcsak ADS nyomkövetőt adott szinte az összes fájlhoz (külső eszközökön is), hanem mindegyiknek átírta a dátumát, szinkronizálásnál is rendesen bekavart. Linkeltem pár fórumot, nem kis felháborodást keltett, akik ezt észrevették. Főleg az, hogy CIS törlés után sem törlődnek ezek a nyomkövetők. Azért ez nem kicsit durva. (már akinek)
Amúgy nyugodtan próbáld ki, ha nem hiszed el.
Évek óta vagyok CIS használó, de most hatalmasat csalódtam benne. Rengeteg idegeskedést okozott mire rájöttem és állíthattam vissza a fájlokat, rendszert, amit lehetett. Tölthettem le újból, mert külső HDD-n a másolatokba is beleírt, amiket többi gépre átmásolva vitt magával....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged