- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Valamilyen szinten egyetértek a UPC-vel hogy lehet tényleg gáz, hogy a túlnyomó többség torrentezésre vagy egyéb p2p-re használja internet-előfizetését, ezáltal leterhelve az egész hálózatot stb és még azzal is egyetértek hogy úgy döntöttek korlátozzák valamilyen szinten.
De talán a megrendelt csomaggal arányosan kéne korlátozni, és ne úgy hogy akinek 1/256Kbit van meg akinek 20/3 van ugyanazzal a sebességgel döcögjön...
Tegnap elkezdtem tölteni egy tv-ben is látható sorozat részét, és a max sebesség kemény 5, azaz öt kilobájt/másodperc volt. Ez volt a rekord. Ezen a torrenten kívül más adatforgalom nem volt, csak ez az egyetlen egy torrent. 00.00-kor, vagyis éjfélkor visszajött a normál sebesség, mint a még nem is olyan régi szebb időkben, és kb ugyannyi peer-rel az említett torrent felment kemény 35KB/mp-re, ami mondjuk érthető mert több leecher volt hozzá mint seeder.
Valószínűleg nem terheltem szarrá a kedves UPC hálózatát, de ennek ellenére mocskos 35KB-os sebességet sem érdemlek meg, szóval kitörölhetem a seggem a 9500Ft-os golddal.
Egészen június 30-ig (
) amikor is inkább visszaveszem a legkisebb csomagra vagy váltok, magammal rántva az összes ismerősömet akiknek UPC-jük van, és mivel elég szugerálós nézésem van, mki ki fog lépni a UPC-től. Hú most biztos rossz UPC-nek
De legalább ennyit én is megteszek értük.Tudom hogy már tele van mindenkinek a panaszkodásával köztük az enyémmel is a topik, de Tisztelt UPC Magyarország Kft, a k#rva anyádat!
Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest