Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Na, akkor helyzetjelentés:
+ thinkfan pipa (bár még mindig hangosabb, illetve gyakrabban kapcsol be a venti, mint szeretném, de működik -> gondolom, ez van, melegszik az első generációs Core i5, nincs mit tenni);
- tlp fent van, de a tp_smapi nincsen - ott bukok el, hogy kellene egy tp_smapi-kmod-common nevű csomag, amilyet nem találok és annyira nem jó a németem, hogy rendesen kihámozzam a Fedorás leírásokból, hogy ezt tulajdonképpen nekem kellene-e leforgatnom, vagy valami teljesen más nevű csomag igazából kiváltja-e. Amíg nincs ez megoldva, addig nincs normális akkutöltés-állítás.
+ a Gobi 2000 beüzemelése viszont teljes siker a Vladi linkelte leírás alapján (
), a Windows 7-es Thinkpad T500-amon kiszedtem a firmware-ből szükséges fájlokat a driverből, aztán átmásolva a megfelelő könyvtárba, majd beüzemelve a Gobi Loadert, megjelent a mobilnet bekapcsolásának lehetősége a Gnome-os Network Manager-ben. Most már mobilnetről írok.Lesz ezen a gépen még whitelist-mentes BIOS telepítés (ahhoz mondjuk ki kell kerülnöm a Linuxot, Hiren's Boot CD Mini XP-je alól viszont ment más Thinkpad-en is, szóval az nem lesz gond), meg valamikor kap egy ujjlenyomatolvasós palmrestet, azt is be kell üzemelni, de gondolom, thinkfingerrel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), a Windows 7-es Thinkpad T500-amon kiszedtem a firmware-ből szükséges fájlokat a driverből, aztán átmásolva a megfelelő könyvtárba, majd beüzemelve a Gobi Loadert, megjelent a mobilnet bekapcsolásának lehetősége a Gnome-os Network Manager-ben. Most már mobilnetről írok.