Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
gyakorlatilag minden megváltozott, így a rossz, hogy egyáltalán tanulnom kellett, foglalkoznom vele, és még mindig van ami nem megy.

(pl az "új" kernellel nem indul a laptopom, nem megy az xrdp, pedig a vnc-t nagy nehezen sikerült jól beállítani, a wine repoból feltéve nem megy rendesen (32 és 64 bites kavarodások), egy éjszaka ment rá, hogy egy frissebb wine-t belefordítsak, a gnome 3-t nem tudom megszeretni, és még biztos sorolhatnám)A hatos Centos kiválóan teszi a dolgát az általam telepített szervereken mindenhol az van, nem akarok egyelőre áttérni. A baj, nyilván az, hogy nem látom még a hetes előnyét. Pont úgy vagyok vele mint a win7-tel, hogy tudom, nemsokára lejár a support, még biztonsági javításokat sem kap, de a win8 és a win10 se győzött meg, csak a (számomra) nyilvánvaló hátrányukat látom, akkor mire jó?
(persze kíváncsi vagyok ennek is a végére, mert ha jól tudom akkor a windows pc-k több, mint 50%-n még win7 fut, ezt nem biztos, hogy olyan könnyen leírják, mint az xp-t)A centos meg megy előre, várom hátha a 8-as tetszeni fog

Új hozzászólás Aktív témák
- XPEnology
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest