- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
vettem egy ssd-t, ma este rakom fel a notebookra a centos7-t.
(ubuntuval sokat küzdöttem az elmúlt napokban, de sajnos van valami ami beragad, induláskor is nagy a cpu, restart után megszűnik, majd youtube nézegetés közben időnként megugrik a cpu 15%-ról 90%-ra, és csak restart segit..)
gondoltam kicsit ismerkedni (mert türelmetlen vagyok
) felteszem vmware-be az irodai gépre, megy is, de van pár problémám:
- alap desktop telepités, nem tudok ikont létrehozni a desktopra, csak egy iszonyú hűlye másolással.
(ok, ez gnome 3, MATE desktop és akkor a megszokott felület fogad)- wine -t raktam, egy 32 bites exe-t akarok inditani, de mindig ugyanaz a hiba. Nem boldogulok vele. (ez a mikrotik.com-ról letölthető winbox.exe egyébként)
wine install, 1.8.2-0.el7 megy fel a repoból, wine configot inditom, szépen megy, a wine wordpad is, stb.
A drives fülön ott van a C drive, z drive.
inditva a wine winbox.exe-tfixme:service:scmdatabase_autostart_services Auto-start service L"MountMgr" failed to start: 2
wine: Bad EXE format for Z:\home\bacus\Desktop\winbox.exe.visszalépve a wine configuration -ba, drive fülön a Failed to connect to the mount manager, the drive configuration cannot be edited.
.wine könyvtár jogosultságai jók, ha ezt letörlöm (vagy wine remove, majd install), akkor wine configuration -ban újból van drive fül, egészen a winbox.exe inditásáig.
eddig pár 10 (100) helyre centos6 -ra már raktam wine-t, soha semmilyen probléma nem volt, ezzel nem boldogulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest