Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért kérdezed így?

Szeretnék kicsit jobban belemerülni a linux-os világba. Egy korábbi meló alkalmával, kellett egy takarékos virtualizált szervert összerakni ez adott feladat elvégzésére. Ekkor futottam bele mint free Red Hat variáns ami stabil és jól működő dolgokról szól... Nem úgy mint egy Arch...
Ezen kívül a másik oldala a történetnek, hogy Oracle témában dolgozom, és az saját Linux distro amit futtatnak, az Red Hat alapú, ergo elég sok workaround működik CentOS környezetben...Szóval a korábbi tapasztalatom és a helyzeti előnye miatt jó választásnak tűnt a többihez képest.
Nem tudom más disto-k esetén, hogyan megy, de az is tetszik, hogy Core verziót úgy építem fel ahogy csak szeretném.Ha másikat választanék, akkor talán Debian lenne még esélyes. A többivel nem biztos, hogy kompromisszumot tudnék kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest