- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért kérdezed így?
Szeretnék kicsit jobban belemerülni a linux-os világba. Egy korábbi meló alkalmával, kellett egy takarékos virtualizált szervert összerakni ez adott feladat elvégzésére. Ekkor futottam bele mint free Red Hat variáns ami stabil és jól működő dolgokról szól... Nem úgy mint egy Arch...
Ezen kívül a másik oldala a történetnek, hogy Oracle témában dolgozom, és az saját Linux distro amit futtatnak, az Red Hat alapú, ergo elég sok workaround működik CentOS környezetben...Szóval a korábbi tapasztalatom és a helyzeti előnye miatt jó választásnak tűnt a többihez képest.
Nem tudom más disto-k esetén, hogyan megy, de az is tetszik, hogy Core verziót úgy építem fel ahogy csak szeretném.Ha másikat választanék, akkor talán Debian lenne még esélyes. A többivel nem biztos, hogy kompromisszumot tudnék kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest