Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82
    félisten

Régivel is, frissítettel is. Frissített pendrive-ról (LiLi-vel és Win32diskimager-rel is kiírva) és DVD-ről is, régit csak DVD-ről.

Lenovo Thinkcentre M55, Intel Q965-ös chipsetes alaplap, nem tudom, milyen RAID vezérlő lehet az alaplapon, mert nem írják Lenovóék sem.

Mondjuk valószínűleg valami hardveresen szállt el ezzel a hibernálással és nem magához téréssel, mert más (Windows 7, Ubuntu Studio - az előbb néztem meg velük) sem akar elindulni, ha telepíteném.

Pedig cseréltem már kábelt, volt BIOS alap visszaállítás, át is dugtam már másik SATA portba, hátha.

Úgy értem, hogy BIOS minden meghajtót lát - SSD-t, optikai meghajtót -, a Parted Magic (Ablakos fórumtárs kedvéért egy tök jó, kifejezetten lemezműveletekre és -diagnosztikára specializált mini Linux disztró, a Hiren's Boot CD-n van pl. rajta) is látja, tudja formázni, particionálni, a tesztjei szerint is minden rendben van.

Csak oprendszert nem tudok telepíteni rá, legalábbis ebben a gépben, amióta a hibernálásból nem tért magához a tegnap este feltett CentOS 7, de egyáltalán nem.

Új hozzászólás Aktív témák