Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Akkor rendre:
- Notebookra alkalmas, én t60-ra tettem 6-os centet. Elég jó.
- Egy része megvan, kell 3rd party tároló pluszban. Mázli, ha megvan ami neked kell. Konkértumokat írj, hogy mit használnál.
- rpmfusion van, de csak 6-osig. Ott se sok a csomag. Inkább epel és nux-dextop kellene helyette.
- fontok, passz. gondolom mint bármely linuxban.
- tényleg. mármint a 6-soban. Olvasd el az 1. hszt.
- jónak jó, szerintem nem fogsz különbséget tapasztalni. de lehet extet is csinálni ha az kell. nekem is ext4 van.tanács a kezdéshez: olvasd át a topikot, akkor látod az előnyeit és hátrányait is. Kicsit több ismeret és tapasztalat kellene a használathoz, ez nem ubuntu. de ha fedorában már képben vagy, akkor menni fog.
(#134) Tim82:
Nem, sima fdisk -l kellene, hogy lássam az összes partíciót. De amúgy igen, lényegében egy szimbolikus link kellene neked.
mod: jah látom már, 1 partíciót oszt szét neked az lvm. Akkor ezt lvm-en belül is meg tudnád csinálni. De ehhez nem annyira értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest