Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Churpik #2247 üzenetére
Az a chrono24.hu? Ott láttam, de felületes nézelődés alapján úgy tűnt, hogy az nem egy magyar oldal, hanem Japánból jönne az óra, és szállítás + vám + áfa azért megdobja egy kicsit, de a végösszeg is bizonytalan volt (írta az oldal pl., hogy 12e Ft az ingyen szállítás díja ).
-
Nimda
addikt
válasz Churpik #2255 üzenetére
Amúgy elképzelhető, hogy direkt ilyen a szenzorok kialakítása, (pereme van) mert a pontosságot növelik, ahogy az is, ha szorosan hordjuk. Viszont aki lazán szereti, annak nem fognak túl jól muzsikálni. Nem néztem végig a vidit, lehet van róla szó, bár elég vicces a csóka.
[ Szerkesztve ]
-
-
gatto_
senior tag
válasz Churpik #2255 üzenetére
Ez erős túlzás. Hétfőn vettem egy kéket, azóta rajtam van, futottam benne, aludtam benne viszonylag szorosra húzva, és nyoma sincs a bőrömön. Ehhez indokolatlanul meg kell húzni. Nekem teljesen kényelmes, és ahogy néztem elég jól is mér. Stabilabban mint a Honor okosórám. Mindkettő rajtam volt futásnál.
-
válasz Churpik #2292 üzenetére
Igen.
Annak a mérete nagyon betalált nálam,sajnálnék megválni tőle.
A G9100 mellett még nagyon tetszik a G9000 és a G9300 is,már többször terveztem hogy szerzek belőlük be,meg a Casio Duro is tetszik,igaz az másabb mint az előbb említettek. / ezt a Durot is berendeltem 1X újanon,de elfogyott a készlet és várni kellett volna rá néhány hetet ha jól emlékszem,így visszamondtam.[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz Churpik #2320 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Próbáltam amit írtál de nem az volt a gondja hanem az hogy lecsavaroztam a hátlapot és a belsejében a kis gumi védő rá volt csúszva a rugóra. ( gondolom elemcserénél rosszul rakták vissza )
Így már tökéletesen működik.
Egyébként féltem tőle hogy nagy lesz a kezemre,hát nem nagy,szerintem jól áll rajta,vagányabb ezzel a vastagabb óratokkal meg a szélesebb szíjjal mint a GA-B2100-am.
Igencsak ezt fogom többet hordani,a másikra meg lehet veszek fémházat fémszíjjal és az meg lesz az ünneplős órám. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz Churpik #2328 üzenetére
Én tengerben csak Garminnal jártam, más órával nem, ott a pár méteres merülést is bírta, és minden nap volt a tengerben. Azzal az órával voltam többféle termálvízben is, nem volt vele gond.
Az Apple Watch-csal csak termálvízben voltam, az a garminomhoz (meg a g-shockokhoz) képest ilyen kis incomfincom óra, az is bírta, nem volt vele gond, kijövetel után még a hangszóró/mikrofon is működött rendesen.
Szerintem egy g-shock ezeket különösebb probléma nélkül kell, hogy bírja. -
laci1892
őstag
válasz Churpik #2328 üzenetére
Igen, ahogy írtad. Nem a vízzel van a baj, hanem a víz összetételével. Nem gondolom hogy egy két merülés a termálban, bármiféle gondot okozna a G-nek. Gyanítom más órának sem. Inkább hosszútávon, sűrű termálvízben való használat a tömítéseknek tud ártani. Nekem legalábbis egy órás szaki 0ont a napokban ezt magyarázta a témát bolygatva
-
ricsik
őstag
válasz Churpik #2591 üzenetére
Múltkor összeírtam, hogy melyik órámba milyen kell és megrendeltem az egész pakkot.
Még nem merültek le, de majd ha igen, akkor van otthon.
Ha meg meghalnak az állásban addig, akkor sem bukok túl sokat,
de a felhasználhatósági dátumnál jóval tovább bírják az elemek tárolva.2 elemcseréből meg megvan a kínai órás szerszámpakk, úgyhogy magam cserélem az összesben.
Még gumi szilikonozót is rendeltem a tömítéshez, így azok sem lesznek cserélve, úgy sem megyek vízbe órával és nem is fürdök órában.
-
-
-
andrew01
tag
válasz Churpik #2725 üzenetére
Épp gondoltam, hogy megfogalmazom, hogy nem tudnám megszokni azt a "krátert" középen, de ez az alien detector belelátás abszolút kompenzálja , izgi darab.
Šolaire : Rémlik, hogy láttam már több ilyen zöldes óramodult, de így naranccsal kiegészítve, + sárga feliratokkal, ha az alap kockába kiadnák - na azzzz ütős lenne! Ezek a gx-ek továbbra is brutál tokozásúak : I
[ Szerkesztve ]
-
válasz Churpik #2725 üzenetére
A felső részébe habarodtam bele.
A súlya valami baromi jó,nagyon kényelmes hordani,könnyebb mint a GA-B2100-am,nem bántam meg a vételt.Még egy AQ-150WB lenne jó piros színben,de az sajnos nem volt olyan boltba amit szállítanak csomagpontra. ( vagyis nem találtam )
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
JamesFinn
senior tag
válasz Churpik #2939 üzenetére
Sziasztok. Elvesztem egy kicsit a szíjak között. Adott egy gbx 100, amire szeretnék egy fém -műanyag szíjat venni.
Ha jól láttam, a gbx 100 kompatibilis a dw5600 szíjával? (Amit néztem az a dw5600-ra van elvileg)
Mert eléggé meg keveredtem, és feleslegesen nem venném meg.
Köszönöm ha tud valaki segiteni.
Churpik:
bocs, nem válasz akart lenni...[ Szerkesztve ]
-
-
gerigő
tag
válasz Churpik #3267 üzenetére
perge tökéletesen megfogalmazta helyettem is.(én is hasonlóképpen gondolom).
Vmi mintha hiányozna a (licensz lejárta óta) a számlapról....A Duro és a kardhal számomra már összenőtt.
Persze attól még uolyan jó. Nem úgy mint az mdv 10 es. Amit gondolom oly' sokan vártak már (kisebb legyen)...no de azért ez már downgrade lett!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest