- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
-
perge666
veterán
-
SOAD19
addikt
-
Nimda
addikt
-
0xmilan
addikt
-
Nimda
addikt
-
nikilauda
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
-
0xmilan
addikt
-
Degeczi
nagyúr
Annyira, h a képek alapján nem is tudtam dönteni, ezért megrendeltem azt is
, aztán majd élőben kiderül, melyik szimpatikusabb.
Abból a választék egyelőre nagyon szegényes, míg az AE-1500-ból volt ugyanolyan szürkéskék mint az alábbi W800.Az 1600-nál tetszik az is, h a világítás gomb alul középre került
(viszont a modul belül nyilván ugyanaz, egyszerűen csak a jobb felső gombot hozták le oda. Jó lett volna az új típussal végre ezek régi nyűgjét kiküszöbölni, h legyen visszafelé állító gomb is, ne csak előre lehessen állítani, de ennyit sajnos nem akartak foglalkozni vele) -
kriszpontaz
veterán
-
Zsombe
senior tag
-
Szatee
kezdő
-
Luck Dragon
támogató
-
V-I-D-A
aktív tag
-
perge666
veterán
-
Luck Dragon
támogató
-
Memmaao
addikt
-
gerigő
tag
perge tökéletesen megfogalmazta helyettem is.(én is hasonlóképpen gondolom).
Vmi mintha hiányozna a (licensz lejárta óta) a számlapról....A Duro és a kardhal számomra már összenőtt.
Persze attól még uolyan jó. Nem úgy mint az mdv 10 es. Amit gondolom oly' sokan vártak már (kisebb legyen)...no de azért ez már downgrade lett!
-
perge666
veterán
-
Memmaao
addikt
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok. Elvesztem egy kicsit a szíjak között. Adott egy gbx 100, amire szeretnék egy fém -műanyag szíjat venni.
Ha jól láttam, a gbx 100 kompatibilis a dw5600 szíjával? (Amit néztem az a dw5600-ra van elvileg)
Mert eléggé meg keveredtem, és feleslegesen nem venném meg.
Köszönöm ha tud valaki segiteni.
Churpik:
bocs, nem válasz akart lenni...
-
Ukraan
aktív tag
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
V-I-D-A
aktív tag
-
hdanesz
őstag
-
hdanesz
őstag
-
hdanesz
őstag
-
Luck Dragon
támogató
-
Nimda
addikt
-
hdanesz
őstag
-
perge666
veterán
-
andrew01
tag
Épp gondoltam, hogy megfogalmazom, hogy nem tudnám megszokni azt a "krátert" középen, de ez az alien detector belelátás abszolút kompenzálja
, izgi darab.Šolaire : Rémlik, hogy láttam már több ilyen zöldes óramodult, de így naranccsal kiegészítve, + sárga feliratokkal, ha az alap kockába kiadnák - na azzzz ütős lenne! Ezek a gx-ek továbbra is brutál tokozásúak : I
-
Šolaire
veterán
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
SOAD19
addikt
-
ricsik
őstag
Múltkor összeírtam, hogy melyik órámba milyen kell és megrendeltem az egész pakkot.
Még nem merültek le, de majd ha igen, akkor van otthon.
Ha meg meghalnak az állásban addig, akkor sem bukok túl sokat,
de a felhasználhatósági dátumnál jóval tovább bírják az elemek tárolva.2 elemcseréből meg megvan a kínai órás szerszámpakk, úgyhogy magam cserélem az összesben.
Még gumi szilikonozót is rendeltem a tömítéshez, így azok sem lesznek cserélve, úgy sem megyek vízbe órával és nem is fürdök órában.
-
laci1892
őstag
Igen, ahogy írtad. Nem a vízzel van a baj, hanem a víz összetételével. Nem gondolom hogy egy két merülés a termálban, bármiféle gondot okozna a G-nek. Gyanítom más órának sem. Inkább hosszútávon, sűrű termálvízben való használat a tömítéseknek tud ártani. Nekem legalábbis egy órás szaki 0ont a napokban ezt magyarázta a témát bolygatva
-
lugosi
MODERÁTOR
Én tengerben csak Garminnal jártam, más órával nem, ott a pár méteres merülést is bírta, és minden nap volt a tengerben. Azzal az órával voltam többféle termálvízben is, nem volt vele gond.
Az Apple Watch-csal csak termálvízben voltam, az a garminomhoz (meg a g-shockokhoz) képest ilyen kis incomfincom óra, az is bírta, nem volt vele gond, kijövetel után még a hangszóró/mikrofon is működött rendesen.
Szerintem egy g-shock ezeket különösebb probléma nélkül kell, hogy bírja. -
perge666
veterán
Köszönöm a segítséget.
Próbáltam amit írtál de nem az volt a gondja hanem az hogy lecsavaroztam a hátlapot és a belsejében a kis gumi védő rá volt csúszva a rugóra. ( gondolom elemcserénél rosszul rakták vissza )
Így már tökéletesen működik.
Egyébként féltem tőle hogy nagy lesz a kezemre,hát nem nagy,szerintem jól áll rajta,vagányabb ezzel a vastagabb óratokkal meg a szélesebb szíjjal mint a GA-B2100-am.
Igencsak ezt fogom többet hordani,a másikra meg lehet veszek fémházat fémszíjjal és az meg lesz az ünneplős órám.
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
-
perge666
veterán
Igen.

Annak a mérete nagyon betalált nálam,sajnálnék megválni tőle.
A G9100 mellett még nagyon tetszik a G9000 és a G9300 is,már többször terveztem hogy szerzek belőlük be,meg a Casio Duro is tetszik,igaz az másabb mint az előbb említettek. / ezt a Durot is berendeltem 1X újanon,de elfogyott a készlet és várni kellett volna rá néhány hetet ha jól emlékszem,így visszamondtam. -
SH4D0W2011
őstag
-
gatto_
senior tag
Ez erős túlzás. Hétfőn vettem egy kéket, azóta rajtam van, futottam benne, aludtam benne viszonylag szorosra húzva, és nyoma sincs a bőrömön. Ehhez indokolatlanul meg kell húzni. Nekem teljesen kényelmes, és ahogy néztem elég jól is mér. Stabilabban mint a Honor okosórám. Mindkettő rajtam volt futásnál.
-
tboldi
nagyúr
-
Luck Dragon
támogató
-
Nimda
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OTP Bank topic
- iOS alkalmazások
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Autós kamerák
- Saros (PS5)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Haworth Fern ergonomikus irodai szék (Lumbar Support) + Atlas Headrest fejtámla
- Roborock S8 MaxV Ultra, Fehér
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, aztán majd élőben kiderül, melyik szimpatikusabb.

( vagyis nem találtam )
).