- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Šolaire #2897 üzenetére
Megvan a gyári gumi - szövet hybrid szíj hozzá, csak már kicsit avultált. Rendeltem rá 19es méretű gyári Casio szíjat, ami a toknál 24mm szélesedik. Kíváncsi leszek, hogy a toknál szélesebb, de unalmas fekete, vagy ez az izgalmas zöld, de keskenynek ható lesz e a nyerő.
-
twine
veterán
válasz
Šolaire #2876 üzenetére
Köszönöm szépen
2018-van vásároltam egy Lengyel eladótól e-bay-en...
"kirakatos doboza" nem, de papírja megvolt, és zsír új volt.
Gyermekkoromban szeretem volna egy pontosan ilyet, de hát akkor ez "csúcs csúcsnak" számított, így aztán ezt a kategóriát nem vették meg nekem a szüleim (érhető módon)...6 éve megláttam egy újabb kiadást valakin, azonnal "becsípődött";és beleástam magam a Casio DBC történelembe, és a jó istenke úgy tűnik lenézett rám, mert abban az időben az e-bay-en két eladó hirdetett NOS DBC-61-et,,, egy izraeli közel 100.000.- forintnak megfelelő dollárért, és egy Lengyel alig 40.000.- forintnyi Zloty-ért postával együtt...
utóbbit megvettem, és azóta megint nem nagyon látok újonnan
nagyon vigyázok rá, bár sokszor van rajtam, de a keypadot a "gyenge fólia miatt" kb csak akkor nyomkodom ha épp valamit be kell állítani rajta...
imádom <3
volt hogy fiatal 16-18 év körüli korosztály kérdezte, hogy ez mi, valami számítógép, hogy fullos billzet van rajta?jót nevettem, és mondtam, hogy az óra öregebb mint ti
de '89-ben a japánok már itt tartottak,, sőt az előző szériát már '84-ben kiadták...
-
hdanesz
őstag
válasz
Šolaire #2831 üzenetére
Megérkezett. Szerelem első látásra. Tetszik, hogy vaskosabb....súlyosabb darab mint mondjuk egy A168. Méretre épp tökéletes, nem kicsi..nem nagy...érezni, hogy óra van a karodon.
Nagyon úgy érzem, hogy beszerzem az ezüst verziót is.
Érdekes módon viselés közben nem tépi a szőrt a szíj. Csak amikor le- vagy felveszem.
Most teljes örömmámor van. Ennyi pénzért szinte tökéletes. -
V-I-D-A
aktív tag
-
-
-
-
hdanesz
őstag
válasz
Šolaire #2655 üzenetére
Nem kicsi darab az tuti.
Ezeket manapság a hecc kedvéért lehet hordani.
De azért megsüvegelendő dolog, hogy anno a Casio mennyire hajlandó volt kísérletezni/fejleszteni.Én ma a tegnap beszerzett WV-59R-1AEF-el a karomon voltam dolgozni. Hárman kérdezték meg, hogy ez meg mi a szösz....? És pozitívan reagáltak rá.
Főleg a rádióvezérelt mivolta nyűgözte le őket. Jött is utána a kérdés: Ez akkor biztos drága volt, igaz?! Óó, mondom naná!Amúgy data bank-ből van pár elérhető retro darab. Melyikre gondoltál?
-
-
törölt tag
válasz
Šolaire #1517 üzenetére
Hát én is sokáig rágtam a szám szélét, hogy megvegyem-e, de végül úgy voltam vele, egyszer élünk. Előtte 5610-em volt, 5600-asom nem volt.
Amiben különbözik: Made in Japan, acéltok, menetes hátlap, puhább szíj. Az 5600-as elemes, ez solar+veszi a pontosító jelet Mainflingenből, tehát Multiband6-os.
-
-
-
-
Nimda
addikt
válasz
Šolaire #1011 üzenetére
Ez a DB-55W, aminek az utódja a DB-36. A krómozott szürke pedig a DB-500, utódja a DB-360.
Az utódok is kezdenek kifutni, a fekete itt most akciós.
Szerettem a szögletesebb formákat, sajnos manapság a lekerekített forma a divat.
A klasszikus W-35, W-36, ezeket igazán visszahozhatnák a gyártásba (persze ezeknek is van már részben hasonlító utóduk):
-
zsoltzsolt
addikt
Egy időben akartam onnan egy Marvint (Casio MDV106-1A), de végül az Amazonról rendeltem, mert csak ott volt. Van Youtube csatornája is az oldalnak, emlékeim szerint megbízhatónak tűnt.
kaktus24.eu Reviews | check if site is scam or legit| Scamadviser
De személyes tapasztalatom nincs. -
-
SOAD19
addikt
Jó a link. Gyere ide vissza és próbáld újra. Nekem is sokszor eljátssza több appnál a telefon, hogy az adott apoon belül a legutóbb nézett terméket hozza be, vagy simán az app kezdő oldalát, mint neked. Második próbálkozásra általában már behozza az adott terméket, ami linkelve volt.
-
Nimda
addikt
Igen a tiéd 3461 -es szerkezet, nem 3459. Bár az akku ugyanaz (CTL1616)
Februárban vettem az órát, elméletileg túl fiatal még akku hibásnak. Szerintem az történhetett, hogy évek óta kirakatban lehetett (ami nem jelent semmit, mert a csomagoltak is állhatnak évekig raktárban) és degradálódott.
-
BloodRay
veterán
Vagy már a tiednek sincs rendben az akkuja.
Most nyáron napoztatva (mondjuk vízben, hogy ne olvadjon szét) nagyon gyorsan maxra töltődik. Mellesleg nekem üvegfedelű óratartóban tartva, nagy ritkán (kb kéthetente 1-2 óra az ablakban) napoztatva max alá még sose esett a töltöttség.
-
Ha nem vagy technokrata (azaz nem kell GPS-Bluetooth-multibandi-égicsicsergő) , de mégis szép elegáns, pontos órára vágysz megfizethetó áron:
Volt a kezemben (sajnos nem a kezemen), valami elképesztően el van találva!!
És belefér egy családi éttermezés árába! -
Az MT-G az igazi G-Shock valójában, mert rezin házra épül és azon vannak a fén (acél, titán, réz) szerkezeti és dekorációs elemek. Továbbá az MT-G nagyobb, de vékonyabb, mint a meglehetősen "köpcös" MR-G. Az MR-G teljesen fém; titánium, volfram, molibdén anyagokból építkezik. Mondanám, hogy "prémiumabb" de igazság szerint az MT-G-vel sem volt olyan érzésem, hogy bármiben alulmúlná. Ha még jók az értesüléseim, akkor annyi szokott lenni, hogy az MR-G kapja meg elsőként a legújabb fejlesztéseket és pár hónap múlva jelennek meg ezek az MT-G vonalon; azaz most jelentek meg a GPS-MultiBand-Bluetooth kombók az MT-G palettáján is, eddig ez a 2000-es MR-G kiváltsága volt.
-
Nimda
addikt
Érdemes a rádiójeles verzión gondolkodnod, szinte soha nem lesz vele gondod
Egyetlen bajom volt vele, mégpedig, hogy idén majdnem elhagytam egy strandon.
Engem még az acél foglalkoztat, de beteg árazása van annak is.
Ez a lenti új DWE akkor lenne jó vétel, ha megkapta volna az 5610 -es szerkezetet.
-
rep3at
őstag
Szerettem én is néha bekapcsolni az elején de estére el szoktam felejteni, úgyhogy nálam végül kikapcsolásra került a SIG funkció, nem kellemes felriadni rá.
Az ébresztéssel meg az a bajom hogy kevés az a 10 másodperc és még halk is ahhoz hogy felkeljek. Akkor inkább a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest