Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #2260 üzenetére
Igen, csak úgy nem működik jól a szenzor.
Mancs - a videóban is "tagged by Yogi Bear" hangzik el (Maci Laci jele).
-
Churpik
tag
Casio 705-ös analóg quartz modul napi 1 percet késik (havi 30 perc). Elemcsere nem segített. Kuka ugye?
-
Churpik
tag
válasz laci1892 #2327 üzenetére
Három napig áztattam a sűrű, ~35 fokos hévizi termálban egy gagyi "OhsenOak" másolatot, amit bruttó 4000 Ft körüli áron vettem az Ali-n, szállítással együtt. 50m WR, nem 200m. Semmi baja nem lett
Egy ismerősöm meg Cserkeszőlőn ült be az áztatóba egy Q&Q analóggal. Végül beázott (a víz ellepte a számlapot), de szétszedés után a vizet kiöntve és a napra kitéve kiszáradt az óra, és vígan ketyeg tovább.
Nos ha egy igazi kb. tízszeres árú G-Shock ezt nem bírja ki, akkor az gáz lenne.
Mondjuk abban viszont lehet igazság, hogy a termálvizek összetétele helyszínenként változóak, és a speciális sók/ásványi anyagok kikezdhetik a szíjat vagy a gumitömítést.
A GBD-200-al sokan bemennek a tengerbe, szörfözni, stb. még a Vörös Tengerbe is, aminek magas a sótartalma. Elég sokat bír.
Ettől függetlenül az ördög nem alszik. Olyan ez, mint a mobil: a drága Samsungot/Ájfont nem viszem a strandra/síelni, mert féltem, helyette egy 2000 Ft-os nyomógombos Alcatelt viszek le, ami a parton marad és nem érdekel ha rálépnek vagy ráülök.
-
Churpik
tag
válasz Genova1983 #2409 üzenetére
Gratula! Főleg, hogy egy sima F-91W is már 8500 Ft, és a WS-1300 ráadásul ad 100m WR-t, 10 év elem élettartamot és extraként a holdállást is mutatja.
-
Churpik
tag
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #2443 üzenetére
Hát, ha valaki bírja a szadizmust (azaz, hogy kedvenc óráját megtapossák és baseball-ütővel csapkodják) annak van itt egy igazán eredeti japánból
-
Churpik
tag
-
Churpik
tag
válasz @mriya@ #2590 üzenetére
LR 41 gombelem lázmérőbe 1000,- csere nélkül.
Q&Q órában elemcsere helyben megvárva 2800,- (SR626)
SR920SW elem munkadíj nélkül(!) 2000,- ("ember, ebben ezüst van!"). Mivel sokalltam, ezért elmentem a Sugár-ba. Ott csak 1500-ért adták. Nyertem egy sör árát.
Mellé kértem még egy SR626-ost, mivel a 2800-as elemcserét soknak éreztem. Majd magam megcsinálom. Az is 1500,-. ("De ez minőségi ám, nem kínai"). Közben sorban álltak mögöttem többen is, elemcserére várva.
Pepco-ban nálunk egy teljes hónapon át nem volt semmilyen gombelem. Semmilyen!
Casio kapcsán elhangzott a "Pesten 5000 alatt nincs már elemcsere sincs" mondat (Auchan, Maglód). Persze be kell küldeni a központba, csak ott csinálják meg. Átvétel csak hétfőn és szerda délelőtt, akkor jöjjek vissza és adjam le.
Pólus Center ugyanez, elemcsere szigorúan csak a központban, "helyben nem vállalunk semmit".
-
Churpik
tag
És ha már Casio: alap kocka G-Shock jó áron.
Casio DW5600E-1V
Még a szállítással együtt is 23-ban megáll. Itthon 30 alatt nincs. -
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #2691 üzenetére
A szíj, a csat és a hátlap (ami a bőrrel érintkezik) rozsdamentes acél, a tok műanyag krómozva (a króm allergén, úgyhogy aki érzékeny rá annak figyelni kell erre), az "üvege" szintén műanyag. A háttérvilágítás LEDes, de jobb, mint az F-91W-n. Esőt, fröccsenő vizet bírja, de zuhanyozást nem.
Női vonalon ebben az árkategóriában jó kis óra, nem nagyon van alternatívája, elég vékony, pici és könnyű is. -
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #2694 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Casio A1000MA-t, az teljesen acél digi, rendes üveggel, rendes világítással és jó vékony is.
Felette árban van még az A1100D, ami még retrósabb kinézetű, de nem mindenkinek jön be.
Aztán meg jelennek az acél G-Shockok is, square vagy ana-digi változatokban.A Timex-nek van a T80-as sorozatban még acéltokos digije, de nem mindegyik T80-as acéltokos, rendszerint a 100 EUR körüliek, ott vannak "nőies" színű számlappal is (lilás, zöldeskék, pasztellsárga, stb.), nem csak arany v. ezüst színű.
A Tissot digi felejtős.
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #2790 üzenetére
Korábban már írtam neked erről, az A1000MA. Teljesen jó.
-
Churpik
tag
válasz hdanesz #2818 üzenetére
Van MWA-100-am, és speciel nagyon szeretem. Csak azért nem viselem állandóan, mert a többi 20+ órának is időt kell adni a hordásra.
Azért kell hozzá a csuklóméret, nem kicsi. Két elem van benne: az egyik az analóg résznek, a másik a világításnak. Nekem a fekete számlapos van, fekete műanyag szíjjal. A világítás az ezüst számlaposon a leglátványosabb, viszont azt meg nappal nehezebb leolvasni. Alulról világítja meg a számlapot és körbe visszaverődik, nagyon szép.
Az "üvege" sajnos elég érzékeny a karcolódásra.
Itt láthatsz egy szép kék "sunburst" számlaposat:
-
Churpik
tag
válasz hdanesz #2856 üzenetére
Én azért csak ajánlanám azt az A168-at nyugodt szívvel bárkinek, akinek nem túl nagy a keze: rendes háttér világítása van, fém szíj, fémhatású retro kinézettel, és már 14-15 ezer Ft-ért igen nagy választék van a különböző színű variánsaiból (tavaly Black Friday-kor egy tizesért ment az egyik hazai webáruházban).
Ennél olcsóbban csak a Citizen származék Miyotás Q&Q fémszíjas digik vannak, amit még mernék említeni (ár-érték!). A kínai fémszíjas digik viszont iszonytatóak! (Skmei).
-
Churpik
tag
válasz Memmaao #2859 üzenetére
+1 Nato
Valahogy mintha közelebb lenne árnyalatban, mint a zöldes. Talán az indexeknél lévő színezett számok miatt.
Egy kicsit nehezen leolvashatónak tűnik, de lehet, hogy csak a képen ilyen. Rengeteg vékony pálcika/rovátka van a lapon és a másodperc mutató is olyan + a lume miatt a mutató beleolvad a háttérbe?Tényleg úgy néz ki, mit egy légcsavaros repülőgép műszerfala Egymotoros túragép.
Mentő Márton megint jó vásárt csinált
-
Churpik
tag
válasz perge666 #2890 üzenetére
Inkább érdekes így nyitva látni Legalábbis nekem, én mindig kíváncsi vagyok mi van belül. Mostanában több felnyitott Casio-ban is Seiko Epson kvarc szerkezeteket láttam, annak ellenére, hogy a hátlapra rá volt írva rendesen a Casio modulszám. Na nem azért, mert hamisítvány, hanem mert a Casio így gyártja.
-
Churpik
tag
válasz zsoltzsolt #2900 üzenetére
Akciósan 2500,- az Alin. (Smael 8008)
Még arra sem vették a fáradtságot, hogy ne a hivatalos Smael fotót használják, hanem egy saját képet készítsenek.
Makita, az, legfőképp meg limitált... Nem szinkronizált ana-digi, Epson szerkezettel, dupla elem kell bele. A külső borítás egyébként jól bírja a strapát, de vízbe nem tenném.
Mivel ez erősen offtopic itt, ezért linket a Kínai órás topikban adok, ha kell.
-
Churpik
tag
válasz Memmaao #2902 üzenetére
Dual Time lenne az, azért, mert az analóg részt és a digitálist képtelenség összehangolni: az analóg AL35E szerekezet olyan laza, hogy amikor a koronát visszadugod elugrik a mutató! OCD-seknek ezért nagyon nem javasolt. De kétségtelen, hogy két időzónát be lehet rajta állítani...
Ilyen elírásokból egyész gyűjtemény van már (Resist gomb, Alarm Chpono, El Luminous és társai).
-
Churpik
tag
Eredetit árulnak, ha ez a kérdésed, de szürkeimport, Csehországból. A két év jótállás postai úton számlával érvényesíthető, ugyanúgy, mint a többi külföldi viszonteladó esetében (Timestore, Jomashop, stb.). Ettől függetlenül be tudod vinni a hazai Casio szervizekbe, leszervizelik ,de pénzt fognak kérni a jótállási időszakban is.
TLDR nem hamisítványok, de a garanciális ügyintézés macerásabb (ha gond van).
-
Churpik
tag
[link] A NEW Casio G-Shock you never thought you’d NEED!!!
-
Churpik
tag
Na, FecW adta a tippet a másik topikban:
-
Churpik
tag
És a rozsdamentes digik kedvelőinek - ha már a Timex is idefért
-
Churpik
tag
-
Churpik
tag
válasz zolikaDB #3152 üzenetére
Cartier homage van a Casio-nak és a Lorus-nak is, valami jobb Miyota vagy Seiko szerkezettel, és azokat már legalább valaki átnézte eladás előtt
Ha meg végképp nagyon olcsót akarsz akkor ott van a Sanda 1108 pár ezresért, de ott nincs vízállóság, meg rendes QC - viszont a bele Seiko Y120, és a szíj is igazi bőr, még ha nem is minőségi. De ez itt már csúnya offtopik -
Churpik
tag
válasz Tothgera30 #3155 üzenetére
Ha nem zavar a "szürkeimport", és az, hogy nem fekete, akkor a Retrofuture kiadás és az arany tükrös változat is akciós a Vivantis-nál.
-
Churpik
tag
Vagy vegyél mellé egy Samsung okosgyűrűt és akkor maradhat a sima G-Shock, nem kell okosfunkció. A gyűrűt meg párosítod a mobiloddal.
( [Samsung Galaxy Ring] )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest