- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesFinn
senior tag
Én gbd 200-at használok, gyakorlatilag csak arra jó, hogy tudd értesítést kaptál. Egyet rezzen, és a kijelző közepén két sorban látod mi érkezett. Nekem szemüveg nélkül esélytelen elovasni, roppant picik a betűk. Van egy garmin instinct 2 solarom, azon már Jobban látszik minden értesítés. És ha csak óraként (csak bt kapcsolat a telefonnal) használod, nem sportra, akkor szerintem egy hónapot is el ketyeg. Ja, és ez is monochrome. Lehet ez jobb megoldás...
Kép az értesítésről:
[kép] -
hdanesz
őstag
Akkor eddig hárman döntöttek a vásárlás mellett.
Tutuéknál is van egy illetve Debrecenben a Roger's-nél. Csak nincs 50 ezres kedvezmény.
Amúgy ezeket az infókat nem csak azért mondják, hogy hype legyen? Mint amikor egy weboldal írogatja, hogy éppen öten nézik ezt a terméket...vagy 48394 ember kosarában van a termék. Igyekezz.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Memmaao #2988 üzenetére
Még a gyűjtők sem ennyire elvetemültek, hogy egy Casióért ennyi pénzt adjanak.
Amúgy ebben az üzletben vettem én is a full metal G-Shockot, a tulaj szerint ebből is csak 5 db van az országban. Máshol már elfogyott, csak itt Győrben volt ez az 1 db 50k Ft engedménnyel, nehéz lett volna nemet mondani.
-
GW-9500-asa van valakinek közületek? Ha van, a gyakorlatban milyen? Mindig visszatérek rá, hogy milyen jó lenne egy, aztán meggondolom a dolgot, de ha lenne pár gyakorlati tapasztalat, azt meghallgatnám.
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Az első fizetésemből (valamikor '98-ban) vettem meg egy ilyen DB30-as Casio órát! (Ez a kép nem az enyém, itt találtam) Sajnos az idő vas foga ezt is kikezdte és a szíj egy apróbb megfeszülésekor letört az egyik fül (bal-lent) egy kicsi része és onnan lejárt róla a szíj. Akkoriban kerestem hozzá másik tokot, de a helyi üzletben lebeszéltek róla...kénytelen voltam megkókányolni és sokáig használtam. Azután sok évvel később elmúlt (eltört) a szíj. Kicseréltem, de az már nem volt az igazi! Az eredetit már régen nem forgalmazták, ezért maradt a legjobban hasonlító! Sokáig használtam így, de egyre többször kellett újra megkókányolni a szíj leakadása miatt, ezért egy utolsó megoldásként a hátlap rögzítő csavarjára rögzítettem egy vékony lemezkét és a másik végét két komponensű ragasztóval rögzítettem, ami azóta is tart! Mivel nem látszott és jól tartott, azóta sem bántottam. Majd sokáig (legalább 10évig, de lehet, hogy több is) nem használtam órát, de addig rendszeresen cseréltettem benne az elemet! Azután megfertőztek az okosórákkal. Vettem egy Amazfit3 Bip U Pro-t, ami sok év használat után idén -év elején- meghibásodott akkuval jelezte, hogy itt az idő, kapott új akkut, de a belső GPS teljesen elmúlt...a napokban megvettem egy Bip5-öst és most itt tartok! Sok idő eltelt azóta, de a DB30 még itt van, sajnos nem az eredeti állapotában de itt van és még működik! Eredetileg a DB150-est szerettem volna megvenni, de arra nem volt keretem.Az évek alatt volt a kezemben olyan, de akkor már régen megvolt a másik.
Az utóbbi 30évben nem túl sok órát használtam el...
-
lac10
csendes tag
Valaki aki használ újabb fajta Casióban értesítést (okostelóról hívás, smsm, mail értesítést) elmondhatná hogy erre a feladatra mennyire jó ez?
Az ok: okosóra témában ezt használnám, ez kell. A sport, alvasfigyeles, pulzus érdektelen.
Viszont az AOD az kell, és ebben azért a casio jó
Felaldoznam érte az összes okos funkciót, de mennyire bénán oldották meg az ertesites kijelzést? -
Most hívott a Time Center, hogy megjött a május 10. leadott Casio G-Shock manga óra rendelésem. Pár darabot kaptak mind2 színből és én voltam az első, aki előrendelte, így tudják teljesíteni. 59e forintért, úgy ,hogy a flipper ár már 200e körül jár, királyság. Így most ikertestvéremnek és nekem is lesz egy egy. Csak én 120e vettem eBay-en.
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok.
casio g-shock gbd-200sm-1a5 (szürke-narancs) órát keresek. Valaki nem tud valamerre lehetőség szerint Magyarországon. Vagy esetleg valakinek lenne eladó? -
Churpik
tag
-
DonThomasino
veterán
Muanyag tokos karcos orat mivel erdemes polírozni ?
-
Szerintetek van rá esély, hogy ez érkezik hozzánk?
trn-50ss-2a
-
V-I-D-A
aktív tag
Mai: DW-5000SS
-
Churpik
tag
És a rozsdamentes digik kedvelőinek - ha már a Timex is idefért
-
stellaz
veterán
Van köztük legalább 3 évtized
-
zolikaDB
veterán
válasz
Brett Shaw2 #2963 üzenetére
A bemutató jó
De ha már az első néhány percben úgy beszélnek egy óráról, hogy, na itt a töltő
A GW-9400, mint előd Rangeman, asszem úgy volt, hogy kivetted a dobozból és utána soha az életben nem volt rá gond -
Brett Shaw2
csendes tag
Casio G-Shock Rangemn GPR-H1000 (nagyon) részletes bemutató
-
tboldi
nagyúr
Hogy is szokás flexelni az órával és az autóval? Így?
Anyumra várok a posta előtt és unatkozom. -
válasz
hdanesz #2959 üzenetére
Igen , én is most kaptam emailt. Viszont a május 10. rendelésem nem törölték, így felhívtam őket. Azt mondták, hogy ők még úgy tudják, hogy kapnak pár darabot és azokat kiosztják érkezési sorrendben, de hallották a híreket, hogy lehet, nem is érkezik Európába, de erről még nem kaptak érdemi információt.
-
hdanesz
őstag
válasz
hdanesz #2957 üzenetére
Törölték a rendelést:
A karóra nem előrendelhető, egy rövid ideig sajnos tévesen újra megjelent honlapunkon előrendelhető modellként, de nem fog annyi darab érkezni, mint ahogy terveztük, és már sok előrendelés érkezett, így már lekerült az előrendelhető modellek közül.
-
Churpik
tag
Na, FecW adta a tippet a másik topikban:
-
Nimda
addikt
válasz
nothingface #2945 üzenetére
gyönyörű
sajnos nekem nincs bátorságom külföldről rendelni használt vintage cuccot. Mennyiért vetted?
-
nothingface
tag
Ma jött ebay-ről
DBA-900 hangtárcsázós óra 1989-ből -
JamesFinn
senior tag
válasz
Churpik #2939 üzenetére
Sziasztok. Elvesztem egy kicsit a szíjak között. Adott egy gbx 100, amire szeretnék egy fém -műanyag szíjat venni.
Ha jól láttam, a gbx 100 kompatibilis a dw5600 szíjával? (Amit néztem az a dw5600-ra van elvileg)
Mert eléggé meg keveredtem, és feleslegesen nem venném meg.
Köszönöm ha tud valaki segiteni.
Churpik:
bocs, nem válasz akart lenni... -
Churpik
tag
[link] A NEW Casio G-Shock you never thought you’d NEED!!!
-
-
Ma megjött a Casioak manga óra japánból. Élőben is olyan zavarba ejtő, mint fotón.
-
hdanesz
őstag
Nézd, én több órát vettem már egy üzletben itt vidéken. Sok ideje vitrinben álló órákat. És semmi bajuk. Pedig tuti sokan próbálták fel őket. Ha használati nyom nincs rajta, akkor szerintem nincs mitől tartanod.
A legtöbb helyen zárt vitrinekben tartják az órákat és az eladó ott áll melletted amikor próbálgatod.
-
Ukraan
aktív tag
Közben megérkezett a hivatalos válasz. A raktáruk kifogyott ebből a típusból, emiatt bekértek az egyik üzletből egy bemutató darabot.
Ezt beállították, lecsekkolták, minden OK-e, majd kiküldték nekem.
Emiatt nem volt fólia a kijelzőn, illetve biléta sem (arra volt írva az üzletben az óra ára, emiatt nem kültdték ki).
Szerintetek? Erről nem kellene, hogy tájékoztasson a webshop, hogy bemutatódarabot küldenek ki?
Amiatt aggaszt egy kicsit a dolog, mert nem tudom, mennyi időt töltött az óra kirakatban/vitrinben, illetve hányan próbálták fel/nyomogatták, mielőtt hozzám kerüt, új darabként eladva... -
perge666
veterán
Amikor kifutóban volt a 106-os Duro vagy 2 éve ( a számlapon a kardhal ) akkor szemezgettem nagyon vele.
A Sárga Casioak bar*mi jó ár ennyiért,nekem ilyen van feketében,20-al drágábban vettem igaz már régebben.
A Lineage meg pont a gyengém,ezzel szemezgetek már vagy 2 hónapja,de szerintem most is kihagyom máshova csorog a pénz elfelé..........40-ért már ki nem hagynám.......De ezek tényleg nagyon jó árak!!!
-
prsq
aktív tag
Aki még netán nem vett, Vivantison 23e Ft a fekete Duro.
Csak ma két kedvezménykupont lehet egyszerre érvényesíteni (MAN20, 10EXTRA).Zafír Edifice 32-ért
Sárga BT-s Casioak 37e-ért
Lineage Solar Waveceptor (acél, zafír) 51e-ért
És még lehetne bőven szemezgetni.... -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok kedves sorstársak!
Elég komoly problémám adódott, eléggé rákívántam egy GW-H5600-ra.
Esetleg ha van köztünk valaki akit kihallgatnék a jótékony hatásairól illetve mellékhatásairól, adjon jelet legyen szíves.
Ezúton itt hagynám betegségem igazolásaként, zárójelentés jelképeként, fanatizmusom bizonyítékaként ezeket az általam készített két képet:
Sajnos hosszas vajúdás után a GPR-nak mennie kell.
Július vége felé hazalátogatom, van esetleg tipp hol tudnék aránylag gyorsan, fájdalommentesen megválni tőle Hegyeshalom-Budapest vonalon, nem a "feléből mennyit engedsz?" ársávban? Nyilván lejött a szövegből hogy nem kivárásra játszom így értelemszerűen nyomott összegről beszélünk, na de nem is 70%-os bukóval szeretnék túladni rajta. Doboz, számla, minden megvan hozzá, teljesen hivatalos forrás.
Félve kérdezem, van megoldás rapid személyes eladásra (bizományi pl), vagy marad az online tér?
Ha nagyon off, jöhet PM is. -
-
hdanesz
őstag
Hello,
A beállított idő ill. dátum az nem feltétlen jelent ilyesmit. Nekem pl. az egyik üzletben személyes vásárlásnál mindig beállítják. Illetve kaptam már így órát csomagban is. Igaz, azon volt fityegő.
De ha jól emlékszem valaki írt itt olyat korábban, hogy az üzletben elvették a fityegőt és nem adták az órához. Lehet az órás topic-ban volt...nem emlékszem.
Melyik üzlet volt?
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Egy "jó hírű", hazai Casio márkakereskedésből rendeltem egy GA-2100 G-Shock órát, ami tegnap megérkezett.
Fura módon az ezeknél az óráknál jellemző biléta ("fityegő") hiányzott a csatról, illetve a dátum és az idő hajszálpontosra van állítva...
Szerintetek lehetséges, hogy egy valaki által visszaküldött, vagy esetleg bemutató darabot kaphattam? -
Sikerült egy méretben panaszos szijat találnom erre a trw110re.
ráadásul gyári Casio
-
Churpik
tag
Eredetit árulnak, ha ez a kérdésed, de szürkeimport, Csehországból. A két év jótállás postai úton számlával érvényesíthető, ugyanúgy, mint a többi külföldi viszonteladó esetében (Timestore, Jomashop, stb.). Ettől függetlenül be tudod vinni a hazai Casio szervizekbe, leszervizelik ,de pénzt fognak kérni a jótállási időszakban is.
TLDR nem hamisítványok, de a garanciális ügyintézés macerásabb (ha gond van).
-
prsq
aktív tag
-
SOAD19
addikt
válasz
zsoltzsolt #2900 üzenetére
Ez egy átverős oldal, nem? Emag oldalnak próbálja láttatni magát onlyfrolsho.com weblap címmel...
-
Churpik
tag
válasz
Memmaao #2902 üzenetére
Dual Time lenne az, azért, mert az analóg részt és a digitálist képtelenség összehangolni: az analóg AL35E szerekezet olyan laza, hogy amikor a koronát visszadugod elugrik a mutató! OCD-seknek ezért nagyon nem javasolt.
De kétségtelen, hogy két időzónát be lehet rajta állítani...
Ilyen elírásokból egyész gyűjtemény van már (Resist gomb, Alarm Chpono, El Luminous és társai).
-
Churpik
tag
válasz
Akciósan 2500,- az Alin. (Smael 8008)
Még arra sem vették a fáradtságot, hogy ne a hivatalos Smael fotót használják, hanem egy saját képet készítsenek.
Makita, az, legfőképp meg limitált...
Nem szinkronizált ana-digi, Epson szerkezettel, dupla elem kell bele. A külső borítás egyébként jól bírja a strapát, de vízbe nem tenném.
Mivel ez erősen offtopic itt, ezért linket a Kínai órás topikban adok, ha kell.
-
válasz
Dial time?! Besz@rok. Legalább a kínai designer egy helyesírás ellenőrzést végezhetett volna. Igaz, a dial-on is írja az időt, de szerintem a dial helyett ott dual kéne legyen.
-
hdanesz
őstag
válasz
Legalább limitált.
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS