Hirdetés
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Timestore mennyire tartozik a megbízható boltok közé? GA-B2100-t rendelnék, és ÁK alapján elég nagy szórás van az árakban.
Köszönöm!
-
jeni
félisten
Bolti áron átvehető automatikából aki szeretné ,de ezt jelezze,hogy kell neki.
A hirdetésemben benne van.
CASIO G-Shock Carbon Core Guard Bluetooth GA-B001-4A bontatlan vadi új! -
SH4D0W2011
őstag
válasz perge666 #2487 üzenetére
Én is hasonló vagyok, a legtöbbet csak ritkán, egyszer-egyszer veszem fel. Nálam egy GBD-200 a dolgozós óra, egyébként meg egy Seiko 5-öst hordok még mostanában leggyakrabban. Óvom őket, mondjuk én mindenemre vigyázok, ez ilyen buta berögződésem lehet, pedig használati tárgyak.
-
perge666
veterán
válasz SH4D0W2011 #2486 üzenetére
Szoktad hordani őket?
Nálam van olyan nem 1 darab ami csak akkor volt a kezemen amikor kivettem a dobozából.
Valamiért a G-9100 a befutó nálam,nagyon szeretem,ritka mikor mást hordok. -
ricsik
őstag
válasz SH4D0W2011 #2483 üzenetére
Nyitni kell egy újat sajnos...
Nekem is megtelt a Casio-s 12 darabos doboz
Sajnos az Oceanus már egy másik 12-esbe került, külön van a bandától -
perge666
veterán
válasz SH4D0W2011 #2483 üzenetére
Vagány nagyon.
A 4. órára hirtelen azt hittem hogy Stranger Things edition.
........és tényleg az.Még hellyel közzel egyformán is járnak. / + - 1mp /
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
Megtelt a Casio doboz.
-
Sanyi.mTs
addikt
Casio GW-M5610U-1ER-re honnan érdemes az "ütés védő drótot" rendelni? Mi is ennek a hivatalos neve? Csak, hogy mire keressek rá.
-
SOAD19
addikt
Gratula! Használd egészséggel. Jó kis vagány szín.
-
laci1892
őstag
Megjött az új kiszemelt. 😁😁 aszem' hosszú barátság lesz köztünk
-
draco31
veterán
Ez oké de nem akarja az igazságot.
Most is fél órával odább van az analógja, illetve most állítgattam megint, hogy hátha már a következő szinkronizáláskor már jó lesz.
De ahogy nézem,lehet nem is működik egy gombja, és azért nem boldogulok vele, mert a a D gomb az nem igazán csinál semmit sehol.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Driss_
csendes tag
válasz #64638144 #2444 üzenetére
Dehogy haragszom @PaksiPeter ! Számomra nem azt jelenti az ütésállóság, hogy bármikor bármennyit kibír. Azért mert beütik egy hokiütővel (és túléli!) a jégpályán a kapuba, az közel sem azt jelenti, hogy kibírna egy teljes NFL szezont is.
Majdnem kibírta azt a szerencsétlent is, akinek a videóját linkelte korábban a kolléga (több mint 30 földhöz dobás után adta meg magát.).
Ez nekem mindenképpen az ütésálló kategóriába tartozik. De ha számodra emiatt nem ütésálló, én el tudom fogadni. -
draco31
veterán
Hello!
Van öcsémnek egy WVA107HE.
Mindent meg tudok oldani, rootolom a telót, meg BIOS-t írok kiforrasztás után, de hogy ennek a lelke még leírással is kínai nekem. Minden óraállításkor 2 nap szívás mire sikerül rájönni hogy lesz jó.
Vagy csak nekem ennyire nem egyértelmű a dolog.?
Most pl az időzóna alapján visszament 1 órát, de az analóg része meg fél órával odébb van.
Agyamra megy ez az óraASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Churpik
tag
-
laci1892
őstag
válasz #64638144 #2466 üzenetére
3. dolog van.
1. Az órát elég, ha picit rakod közel telefonhoz és nem kell bele túlzottan szórakozni.
2. Nagyon kevés az olyan hely a világon, ahová az adótorony hatóköre ne érne el. Azonban van ilyen, és ott jó lehet.
Ettől függetlenül.... Nyilván nem életszerű hogy ezzel keljen foglalkozni. Nagyon sok helyet megjárt már velem a legelső pro Trek -em és kivétel nélkül mindenhol vett jelet. Franciaország, USA ( Kalifornia, Miami stb ) Thaiföld... Nem volt idáig gondom vele.
Nekem azért tetszik ez a multiband 6 dolog, mivel bárhol járok a világban... Másodperc pontosan működik az óra az év 365 napjában helytől függetlenül... Anélkül hogy nekem alapvetően szórakozni kéne az órával, gombokat nyomogatva meg fasz tudja.
Ha szórakozni akarok órával meg állítgatni arra ott van a Seiko kézifelhúzó szerkezetű órám, vagy a suunto sport órám. 😄3. Mindennek ellenére tökéletesen egyetértek Veled
Ettől szép ez az egész órás társadalom. Más igények alapján találkozik sok ember közös szeretete az órák iránt. Ettől szép ez a dolog. Nem lehet és nem is kell mindenkinek ugyanazt szeretni, mint a másik. -
tboldi
nagyúr
válasz #64638144 #2468 üzenetére
Nem lóg BT-n, nincs állandó kapcsolat, 24h alatt 10 sec sincs összeadva, amennyit szinkronizál. És nem azért tetszik, mert modern, hanem mert sokkal kényelmesebb. Ettől még nem lesz okosóra, nagyon-nagyon távol áll az említett Samsungtól.
Bár mintha ezt már egyszer kitárgyaltam volna veled.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz laci1892 #2464 üzenetére
Nekem ettől egyszerűbbnek tűnik az, hogy megnyomom az adjust gombot az órán, majd nullázom egészkor a másodpercet.
Ráadásul általában azért vesz az ember multiband órát, mert nem akar szórakozni a beállítással. A beállítással nekem semmi gondom nincs, én még szeretem is. De nyilván valaki nem szeret vele szórakozni. És ehhez képest még hogy mobiltelefonnal szórakozzon valaki vagy csak azt figyelgesse, hogy miként kell letenni az órát, hogy jó legyen, az szerintem gáz kategória. Kb olyan mintha elektromos autót aggregátorról töltene valaki.
Ráadásul mikor használtam még a Wave Ceptor órát, akkor határozottan bosszantott mikor reggel nem volt ott a kis antenna jel. Ez persze csak az én véleményem. -
perge666
veterán
-
laci1892
őstag
nagyon függ attól hol van az óra, hogy kapjon jelet rendesen.
Általánosan elmondható azonban, hogy este tud ablak közelében venni jelet mindegyik multiband óra a legjobban
De van egy pro tippem.. ha olyan helyen vagy(tok) ahol nehézségekbe ütközik az órátok.Használjátok a DCF77 emulatort. Ennek a lényege hogy az adótornyok magas frekvenciájú hangját utánozza.
Nyissátok meg az alkalmazást.... Hangszórót csutkára fel... És minél közelebb az órához.
Nappal, zajban, pincében is körülbelül 2-5p alatt beállítja az órátAkkor jó ez az alkalmazás, ha olyan helyen vagytok ahol vagy nagyon messze van az adótorony vagy ahol nins elég lefedettség.
-
perge666
veterán
válasz #64638144 #2456 üzenetére
Uncsimnak szerintem ugyanez van,még a 90-es években vette mikor suliba jártunk. ( össze gyűjtötte a zsebpénzéböl,mi meg csak ámultunk-bámultunk )
Nekem meg számológépes azt hiszem Sharp volt…..DBC32 van ithon,de nem hordom csak gyönyörködni szoktam benne.
Gyerekként tudtam nyomogatni a gombokat,de mára ez kínszenvedés sajnos.[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz #64638144 #2458 üzenetére
Tudom, én kb havonta egyszer szoktam a mobillal a rádiós Citizent és a GW-5000-et pontosítani.
Amúgy a legpontosabb órám egy 1976-os Seiko Type 2, ez évi 5 sec-en bellül marad mindig. Ha már régi órák."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
törölt tag
válasz BloodRay #2457 üzenetére
Először még én is izgultam erre az atomórás dologra, amikor még technikai újdonság volt számomra. De most inkább szívesebben nyomkodom a gombokat, szertartásszerűen beállítgatom az órákat. És hát másodpercekről van ám szó, nem több perc eltérésről, mint régen a '80-as években mikor az órák 5-10 perceket is siettek vagy késtek 1-2 hónap alatt.
-
smgbas
csendes tag
válasz SH4D0W2011 #2314 üzenetére
-
prsq
aktív tag
Értetlenül állok előtte, hogyan jöhetett ki neki ez az elnevezés?!
(Írtam neki, még nem látta.) -
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #2448 üzenetére
Itt nem látok G-Shock GW-B5600BC-1BER-t, de A158WEA-9EF-et igen (2. kép, 2. sor, 2. óra).
Hangzatos és könnyen megjegyezhető elnevezések.
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #2438 üzenetére
Van nem BT-s is teljesen feketében, az is lehetett.
-
Churpik
tag
válasz Luck Dragon #2443 üzenetére
Hát, ha valaki bírja a szadizmust (azaz, hogy kedvenc óráját megtapossák és baseball-ütővel csapkodják) annak van itt egy igazán eredeti japánból
-
laci1892
őstag
Az elmúlt hetekben nem nagyon voltam aktív költözés miatt, azonban ezen idő alatt hozzám került egy prw 3500 is ... valamint volt időm kicsit jobban nyüstölni a 6900-ast is közben.
Nos... a Casio flottám teljesen lecserélődött pro Trek vonalra, nem véletlenül.. ( kivéve egy mdv 107-es duro-t ).
Az a nagy helyzet hogy sok G megfordult a kezemközött és a véleményem erősebb szubjektív.... , azonban több hét / hónap tapasztalataiból kiindulva azt látom hogy, .... Ugyan picivel de számomra konzisztensebbnek tűnik a szenzora a pro Treknek mint a G -nek. Legalábbis az általam hordott G shock órákhoz képest.
Nagyon jó óra a 6900, kicsit már már elegánsnak is mondható 😄
-
törölt tag
válasz lomposfarkas #2441 üzenetére
Engem pont ez bosszant. Gyakorlatilag a 110 ezres "limitált" verzióba is ugyanazt az A168-as órába való modul minőséget teszik és persze a RAG&BONE kollekcióba is 80-110 ezerért. Szeretem a Casio órákat, nekem is van vagy 10, de nem tudom őket komolyan venni. Igaz, a Seiko-t sem miután a 300 000 forintos óráikat van pofájuk kínában gyártatni.
Driss, már ne is haragudj, de ha egy órát úgy reklámoznak, hogy hokiütővel beütik a jégpályán a kapuba, akkor igen is bírja ki a pattintott kőkorszaki embert...
-
-
-
-
SOAD19
addikt
eddigi vélemények alapján elpusztíthatatlan.
Naivitás, ezt gondolni! És hogy miért?!
Töltött fel videót is , de már nem találom. Tényleg izomból b@szta a földhöz, járólaphoz. [link] Komoly a srác, először még én is azt hittem, hogy csak trollkodik.
Amúgy gratula az órához, használd egészséggel![ Szerkesztve ]
-
Driss_
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen megérkeztem a G-Shock táborba én is! Sokkal jobb innen a kilátás!
Egy GW-9400 lett az új mindenhová órám! Pont azt tudja amit akarok, elképesztően jól néz ki és az eddigi vélemények alapján elpusztíthatatlan.
Most rövidesen a Kéktúrán lesz "bevetve élesbe" és a reményeim szerint még idén a Tátrába.
Eddigi tapasztalatok (7 nap):
Magasságmérő: 20km-30km távon kell neki a referencia érték, de úgy nekem pontos volt.
Barométer/Hőmérő: Remekül működik mind a kettő! (A hőmérőtől annyiban tartok kicsit, hogy a hivatalos leírás szerint -10°C -ig mér. Azzal meg tudok barátkozni ha nem jelzi pl.: a -15°C és a 18°C közötti eltérést, csak élje túl maga az óra!)
Iránytű: Nyilván nem ezzel fogok elsősorban tájékozódni többek között az óra kialakítása miatt, de pl.: irányszög tartásra remek lesz.
Recall: Imádom, hogy bármit el tudok menteni (beleértve az időt is!)!
R/C: Ha a házban (otthon) az ablaktól távol eső helyen van az óra, akkor nekem "csak" 3-4 próbálkozás után tudja szinkronizálni az időt. Ha konkrétan valamelyik ablak 1m-2m körzetébe rakom, akkor első próbálkozásra sikeresen frissíti magát.Az egyetlen ami egy kicsit megijesztett, hogy amikor kivettem a dobozból, akkor M -on volt a töltöttség, és kellett 5 nap mire feltöltött teljesen. Mondjuk használtam végig, és a nap se sütött azokban a napokban szinte egyáltalán, de már kezdtem megijedni, hogy sokáig volt "dobozlakó", mire hozzám került. De nagy örömömre az óra feltöltött teljesen, úgyhogy csak közelebb volt a "L" állapothoz, mint a "H" -hoz, ezért tartott ennyi ideig (gondolom én!).
Összefoglalva: Nagyon örülök az órának! Ha csak nem történik valami katasztrófa, ez az óra addig marad amíg működik!!!
Illetve most, hogy nekem is sikeresen beadta a Casio a titkos G-Shock molekulát, már ki van nézve még 3db G-Shock amikre elég erősen fáj a fogam! (Természetesen racionálisan alátámasztva, hogy melyikre miért van szükségem! )Az egyetlen kérdés ami felmerült, hogy a dobozban található International Warrianty card ténylegesen használható adott esetben külföldön? Esetleg erről van valakinek valamilyen tapasztalata?
-
-
Churpik
tag
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Kinéztem egy GBD-200-at, ezen az oldalon.
Ajánljátok/ismeritek a típust, boltot? SZÉP kártya miatt szimpi a hely.
-
Micsurin
nagyúr
válasz LimaBravo69 #2431 üzenetére
Köszi megnézem őket
tboldi ...itt is? Köszi megnézem aztán szerintem lerendelem, nem akarok másikat mert annak az lenne az eredménye, hogy még egy óra marad nálam. Meg most amúgyis megy a spórolás mert végül a GP ejtve és vagy 147 vagy GT a terv az 1.9 8v-el. De még egy Mito-t sem vetettem el, megvárom a tavaszt addig meg ráülök mindenre... mentem Mitoval és tetszett sajnos.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #2430 üzenetére
Elvileg ez volna az: [link]
De ha mégsem, felelősséget nem vállalok.Amúgy lehet, hogy jobban megéri új órát venni eleve ilyen szíjjal, én legalábbis jobban jöttem volna ki anyagilag, ha szíjrendelés helyett veszek egy G-Shock B5600BC-t és eladom, miután áttettem a combi braceletet az M5610U-ra. Aztán félúton éles kanyart vett a történet, annyira megtetszett a B, hogy inkább az M ment a háztól.
[ Szerkesztve ]
-
LimaBravo69
tag
válasz Micsurin #2430 üzenetére
szia,
próbáld meg őket: Casio bolt
Kerestem modellre, nem találtam, de egy telefont/emailt szerintem megér.Elég sokféle fémcsat és szíj kapható náluk, a konkrét modellre rákérdezve talán tudnak segíteni.
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Micsurin
nagyúr
[link] ennek a fémszíjához tartozó cikkszámát esetleg ismeri valaki vagy tudja honnan tudnám előkeríteni?
~1év alatt a gumis-bőrszíj teljesen elnyúlt és zavaró.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
SOAD19
addikt
válasz #64638144 #2416 üzenetére
"Amikor lent vannak a mutatók, akkor pont semmi nem látszik a digitális kijelzőből. És ezen még az sem segít, ha van a nézet mód mikor gombnyomásra egyenesbe állnak."
Miért nem segít? Akkor szerinted, ha jól értem nem sok értelme van a digitális kijelzőnek, azaz pontosabban az ana-digit óráknak?
-
törölt tag
Igen, de nagy csuklójú embereknek való. Meg a marketing itt is kiválóan működik: úgy készült a videó, hogy mindkét mutató fent van. Amikor lent vannak a mutatók, akkor pont semmi nem látszik a digitális kijelzőből. És ezen még az sem segít, ha van a nézet mód mikor gombnyomásra egyenesbe állnak.
-
SOAD19
addikt
Vagány, ez az új mudmaster, csak hát a méretei: [link] (videó)
[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
válasz Genova1983 #2409 üzenetére
Gratula! Főleg, hogy egy sima F-91W is már 8500 Ft, és a WS-1300 ráadásul ad 100m WR-t, 10 év elem élettartamot és extraként a holdállást is mutatja.
-
Ganzer
aktív tag
G-Shock at work 😁 Jól bírja, kedvelem.
-
TaylorPro
addikt
Szeretem ha egy csomagátvételbe nem esik bele a hétvége, és pénteken ideér...
Pixel 9 Wintergreen 256
-
orbit76
tag
válasz orbit76 #2402 üzenetére
Akit érdekel, itt van róla egy YouTube video
Találtam használtan -számomra elfogadható áron- egy gyűjtői darabot arany színben, úton van hozzámhoz...
Konkrétan ezt:[ Szerkesztve ]
-
orbit76
tag
G-Shock AWM-500-zal van valakinek tapasztalata? Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest