Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2449 üzenetére
Azért gondoltam, hogy lassabb a menü emiatt, mert sok apró kis fájl között kell keresnie, ami lassítja az elérést. A menüt meg illett volna jobban megírni, amikor újítottak rajta.
-
Fall-N
veterán
Nem. A gépigény a nagy fájlok miatti hardver igény. Szerinted miért ilyen lassú a menü? A textúrák meg nem közösek. Az MP mapok kisebbek, de a BR-nél rengeteg olyan modell van amit le kell renderelni. Egy nagy összefüggő pálya az egész. A karakter modellek és a fegyver skinek közösek egyedül, de ez nyilvánvaló.
A két külön app fejlesztése meg egyértelmű miért lesz jó. A sima COD és a Warzone is több specifikus tartalmat fog kapni, az engine meg közös azt nem kell külön fejleszteni.
-
Magnat
veterán
Amennyiben a tárhelyfoglalást gépigénynek nevezzük akkor az első pont helytálló, bár még mindig azt gondolom, h hiába más részletességűek a textúrák, nagy difi nincs helyfoglalásban. Betölteni meg nyilván csak azt fogja az engine amire szükség van, renderelni dettó.
Minden más meg most is csak elhatározás és megvalósítás kérdése, most is külön lehetne választani ha lenne rá szándék. Sőt, valszeg kevesebb melóból elkészülne, mint két külön appot fejlesztgetni. -
Fall-N
veterán
Na lássuk csak:
- Kisebb helyet foglal, amitől a gépigénye is csökken, mert jelenleg egy ormótlan nagy dög a játék.
- Nem lesznek felesleges BR eventek amiket mi sokan auto ignorálunk. Lásd SKS event, majd később elég 30 headshot marksman fegyverrel a feloldásához. Aki tudta volna előre szívott volna a sok BR baromsággal? Amúgy is sokszor béna skineket ad, így megy az ignore. Fegyver meg később feloldható máshogy.
- Az idióta game invite rendszer miatt, aki nem ismerős az is spammelhet az invitálással BR-re. Be se lehet állítani, hogy kösz nem kérek a BR-ből és/vagy a multi invitálásból. A legidegesítőbb, amikor valakit visszautasítasz, majd újra hívogat. Persze később lett ignore pipa de akkor is baromi idegesítő és nem jó megoldás.
- Battle Passnál több pont járna végre a multi meccsekre és nem dominálna a BR pont szempontból.Egyébként is teljesen más stílusú a két játékmód, nem is értem annó miért nem lett két külön játék.
Én a zombi mód megszűnésének is örültem, mert béna és unalmas volt és ott is spammeltek az invite-al.
-
Magnat
veterán
[link]
Van igény a cheatre ... -
Gyick
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2442 üzenetére
Én is utálom a Classic-ot is meg ezeket az idióta questeket is.
-
Magnat
veterán
Kisebb helyet sztem nem sokkal, jórészt ugyanazokat a mapokat meg textúrákat használja mind a két mód, funkcióbővülést nem tudom h miért gátolná a mostani konstrukció, viszont biztosan kisebb lesz az átjárás a két játékmód között, mivel biztos lesznek akik csak az egyiket teszik fel helyszűke miatt vagy csak mert nem akarnak 2 alkalmazásban is külön fejleszteni a rankinget, szóval végső soron mind két alkalmazásban kevesebb játékos lenne szerintem
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2435 üzenetére
Dettó, utálom a BR-t. Örültem a hírnek amikor volt róla szó, hogy lehet kiválik belőle és Warzone néven jön majd valamikor. Kíváncsi leszek a fejleményekre.
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2435 üzenetére
Rajtam nem múlik, BR-t kevés kivételtől eltekintve csak azon játszottam. Nem szeretem a nagyméretű pályákat.
-
Gyick
őstag
Az Alcatraz mikor jön vissza?tudja vki?
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2430 üzenetére
Lényegében ezt mondtam én is. Az meg, hogy hébe-hóba br-ezünk mobil+emulátor... Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy emulator miatt van ilyen gépem.
-
Fall-N
veterán
válasz
ericdrawen74 #2429 üzenetére
Ahogy jonnyjoker01 írja nem válogat össze. Ha invitálnak egy csapatba és van kontrolleres vagy PC-s akkor mutatja a neve mellett kis ikonnal. Normál esetben ilyet soha nem látsz.
Egyébként gondolj bele, ha nem így lenne elég nagy felháborodást okozna.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ericdrawen74 #2429 üzenetére
Ezerszer el lett már mondva Activision által. Csak akkor kerül érintőkijelzős és emulátoros játékos egy meccsbe ha összeállnak egy partiba és olyankor az ellenségeket is ehhez mérten rakja össze, vagy botokkal tölti fel a lobbit, ha nem talál hozzátok hasonló partit.
Szvsz elég gáz ilyen erős hardvert arra pazarolni hogy emulátoron tolj egy mobiljátékot, de te pénzed, arra használod amire akarod
-
Fall-N
veterán
válasz
ericdrawen74 #2427 üzenetére
Engem nem keserít el és negatívan sem érint, mert nem rak össze amúgy sem a matchmaking PC-s vagy kontrolleres játékossal.
Ez az egyszerűbb nyerni nekem nem jön be. Ha sorban nyer az ember, akkor hol a kihívás? Egy idő után érdektelenné válik úgy a játék. Ezért is jobb a ranked, mert public meccsen általában mindig nyerek.
-
Fall-N
veterán
Én csak azt nem értem miért szenvedtek egy alapból nem PC-re tervezett játékkal, amikor vannak PC-s CoD-ok. A CoD:M élvezetéhez az is hozzá tesz, hogy érintőképernyős az irányítás. Billentyűzet + egérrel ezerszer jobb lennék én is, anno amikor még volt PC-m CoD 2 óta multiztam és nem voltam rossz benne. Mobilon gyakorlatilag újra kellett mindent tanulni, mert az ott alkalmazott dolgok mások voltak nyilvánvalóan. Az sem segít a dolgon, hogy a gépigény is irreálisan magasabb, mert emulálni kell alá. Meg azért egy PC-s CoD fejlettebb is, bár mobilos szinten ez a CoD messze kiemelkedő. Próbáltam keresni hasonlót, de mind gagyi hozzá képest.
-
válasz
ericdrawen74 #2422 üzenetére
Akkor egy LGA775, Core 2 Quad felejtő ...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2418 üzenetére
Egyszerű, minél több pontot raksz bele, annál jobban fognak nőni a ritkább itemek esélyei (epic és rare). Ha kihúzol egy itemet akkor pedig újra számolja simán az esélyeket (mivel nem tudod kétszer kihúzni ugyanazt).
Szerintem a rare skinek ebben most förtelmesek amúgy, úgy néz ki mintha egy óvodás 5 perc alatt csapta volna össze. Én arra megyek hogy kimaxoljam aztán kihúzzam az epic skint meg a charmot.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
gyuri81 #2421 üzenetére
MinimumOS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
Processor: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 compliant with 1GB of VRAM)
DirectX: Version 9.0c
Storage: 1GB of free storageRecommendedOS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
Processor: Core-i3 or AMD at 2.6 GHz.
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660
Memory: at least 4GB of RAM
DirectX: Version 9.0c
Storage: 1GB of free storage -
válasz
ericdrawen74 #2412 üzenetére
Pc-n mi lehet a gépigény?
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2417 üzenetére
Köszi!
Majd teszek még egy próbát...
Nálam ha telepítettem a google play game-t kérte a hyper-v bekapcsolását... -
Delerium
senior tag
Bocs Kbali, hogy elutasítottalak, de jobban szeretek magamban játszani, hiába multiplayer.
Más, ebben az új eventben ahol lehet emelni meg csökkenteni a %-ot a nyereményhez, teljesen random történik minden vagy van valami rendszer? Pl.: minden 2.-nál emelkedik vagy ilyesmi.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
ericdrawen74 #2416 üzenetére
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2414 üzenetére
Ugyan az a végeredmény... Ld. #2413. Hibaüzenet...
Mindenesetre, Köszönöm!
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2412 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
Miért vették ki az alcatrazt?
Ez volt a legjobb a br módok közül erre nincs többé. Áááá -
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2409 üzenetére
Nem tudom, de egyenlőre elengedtem... Nem akar elindulni. Próbáltam asztali pc-re telepíteni, nem sikerült. A google play game telepítésekor hyper-v engedélyezést kér. Amikor megkapja akkor azért rinyál mert másik hyper-v-t akar...
Ráhagyom, nem idegesítem magam miatta.
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2405 üzenetére
Mivel nem akart elindulni, letöltöttem a gameloop oldaláról az új telepítő file-t.
Kipróbálom ezzel... -
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2405 üzenetére
Sztem az, lefrissítettem. Egyébként hol találom kiírva?
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2395 üzenetére
Sőt az újabb marksman puskát is viszonylag gyorsan be lehet most gyűjteni seasonal event-ben. Nekem (pedig 150-es szintem dacára viszonylag béna vagyok) kb. 2-3 órányi játékkal sikerült.
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2403 üzenetére
A GameLoop 7.1 változatát.
-
Franky74
aktív tag
Kérdés: aki laptopon/ pc-n játszik, elindul a játék??
Nekem második napja hibaüzenettel áll le...
Frissítettem a Gameloop-ot, újratelepítettem a játékot, semmi...Valami ötlet??
ui.: a Google Play letöltést hiányolja, azt hol tudom pótolni?
(Google Play Game-t találtam) -
f(x)=exp(x)
őstag
Köszönöm a válaszokat. Én is így gondoltam...
IPad Minin szerintem még működőképes is a kézben tartós megoldás, felette szerintem reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest