Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem br alatt összef.ssa magát rendesen az sd855.
Gyakorlatilag használhatatlan, de meguntam a kísérletezést.Persze, ha valaki csak multizik, akkor sokkal kevesebb a baj.
Az Exynos 9820 viszont működik.
Vagy almás cuccok, de az sem mindegyik szentírás.
Egy kolléga jelezte, hogy 2018 vagy 2020 ipad pro is feladja, ha br-hez támad kedve.
Például így.PC-n jómagam még nem próbáltam, de néhány társ jelezte, hogy erős gépen is hajlamos laggolni.
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
iPad pro 2018 elég szerinted a maxos beállításhoz?
-
Gyick
őstag
Battle Royal Isolated másnál van vagy csak nálam nincs?Task az van rá....Vagy csak lehet késöbb jön?
-
atosan
veterán
Köszi mindenkinek a választ!
-
Jelentkeztem a klánba Zodiac_Hun néven. :)
Még mazsola üzemmódban vagyok mivel kb 1 hete kezdtem ( xbox kontroller, Samsung Dex) egyelőre level 25-ös szinten vagyok... -
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
mostanában vissza szoktam térni a játékba, és inkább kiküldöm tv-re és kontrollerrel tolom.
Működik még a klán egyáltalán? Discordot használjátok?
Tegnap vettem észre, hogy a Black Ops Cold War ingyenes volt (legalábbis a multi része) és persze, csak tegnap estig volt ingyenes, de rohadt jó grafikája van.
Össze lehet valahogy kapcsolni a 2 játékot úgy, hogy ott is meglegyenek a fegyverek és a skinek?
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok!
10 hónap után újratelepítettem a Call of Duty Modern Warfare-t viszont 1-es randsorolást kaptam a 75 helyett?
Vissza lehet valahogy állítani?
Köszi
-
KTomi77
tag
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Ha még nincs összekapcsolva a cod mobile felhasználó neved az activisionos fiókóddal, akkor kösd össze, és megkapod.
[link] https://www.google.com/amp/s/www.sportskeeda.com/amp/esports/how-get-ghost-stealth-skin-free-call-of-duty-mobile [link] -
Kbali
nagyúr
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Pl. megveszed a store-ból játékpénzért. Ma vettem meg. A játékpénz=C
-
Alias LaLee
tag
Hali tudnátok segíteni
ghost stealth skint hogyan tudom megszerezni?
Köszönöm -
Laraxior
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Jelentem működik

-
Xbox kontrollerrel hogy kell MP-ben futni? :) Sehogy nem jövök rá...
-
Laraxior
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Hát tegnap még ment... érdekes volt, mert átállítottam a hangot fejhallgatóra, de közben szólt a hangfalon is.

Aztán restart után már oké volt. Ma még nem indítottam el, remélem azért megy, mert elég szépen fejlődök benne, és telefonon nem igazán menne ez annyira

-
Laraxior
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Megint nem megy... és itt a play-ben nem is találom
Minden más játék ott van 
-
Laraxior
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Hát nekem ez totál behalt... a Call of Dutyt folyamatosan újrakezdi letölteni

Ahh, elindult

-
Laraxior
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ujratettem az egeszet de nem megy
-
duckload
aktív tag
Unatkoztam..
[link] -
Magnat
veterán
Üdv,
BR-ben a snowbordról hogy lehet leszállni? Találtam, ráálltam, onnantól sem leszállni sem lőni nem tudtam, agyon is lőttek 2 percen belül

-
Laraxior
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Mi az a google installer?

-
Laraxior
titán
Ma jött frissítés de az emulátorhoz nem igazán akarja, mindig apk failedet ír

-
atosan
veterán
Üdv,
Az összefoglalóban említett (Joccc07) prohardver klánt nem találja a kereső a játékban. Valamit rosszul csinálok, vagy már nincs klán? -
Magnat
veterán
Ma úgy haltam meg BR-ben ahogy sztem még senki, mentem azzal a buggyval egy airdropért aminek a géppuska van a tetején és pont az autó tetejére esett a csomag amitől kirepültem belőle is kinyiffantam, a végén ki is írta, you were killed by an airdrop

-
Beszerzetem egy Ipega kontrollert. Sikerült szépen beállítani a gombokat a Shootingplus V3-al. Annyi a gondom, hogy a jobb oldali joystick baromi érzékeny, kb használhatatlan. Hogyan kell beállítani?
-
KTomi77
tag
válasz
Ricsx90
üzenetére
Én úgy tudom, hogy Bluetooth-os Xbox one és Ps4 kontroller a hivatalosan támogatott. Viszont ha így játszol akkor elméletileg csak hasonlóan kontrollerrel vagy emulátorral játszókat kapsz a játékban. YouTube on rengeteg videó van hogy kell csatlakoztatni.
Pl.: https://youtu.be/kbtzRiZ7mDo -
Ricsx90
friss újonc
Azt szeretném megkerdezni hogy a call of Duty mobilon lehet e gamepaddal jatszani? Ha lehet akkor mit kell vele tenni?
-
ericdrawen74
senior tag
A Gameloopnál mennyit számit, hogy 4 vagy 8 magos a proci?
-
Kbali
nagyúr
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert felismerni felismeri az ellent, de lőni nem lő
-
Franky74
aktív tag
Meccsek összesítőjénél lehet jelenteni játékosokat. Kérdés: van értelme?
-
Delerium
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Az emulátor most ilyen szürke zóna, TiMi studios volt a felelős érte, de az Activision már nem partnerkedik a Tencenttel meg a TiMi studiossal. De nem hinném, hogy lehet ebből baj, elég sokan játszanak emulátorral, hogy ezzel problémázzanak. Meg elvben nem is egy lobby az emulátor meg a tapis. Csak persze mindent ki lehet játszani, pl.: kontrollerest is dob össze tapissal ha az utolsó utáni pillanatban dugja be a kontrollert.
-
Laraxior
titán
Ezt az emulátoros futtatást nem veszi cheatnek? Azért olyan statokat lehet összehozni....

-
ericdrawen74
senior tag
Automata lövéssel miért nem lehet lelőni a fekvő embert?
-
Laraxior
titán
Biztosan volt már kérdés, de bluetooth-os billel és egérrel lehet vajon játszani?
-
Delerium
senior tag
BGMTZBZ4BV
Epic hátizsák, SMRS skin és 1 lila weapon xp card beváltó kód.
-
T. I.
senior tag
Szerintetek a Snapdragon 765G procis telón mennyire fullos a jéték? Esetleg van valakinek tapasztalata? Jelenleg SD835-ön tolom, medium graf + v.high refr.rate-en, így egész lagmentes.
-
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Mi az az SMRS?? Az egyik feladathoz kell, ölni kellene 20 enemyt....Szerkesztés... Megtaláltam, köszi.
-
Fall-N
veterán
Igen a kijelzőn. Az az igazság, hogy nekem gyerekjáték, mivel kijátszottam már nem is egyszer a GTA VC, GTA SA, GTA Los Santos storiest és jópár FPS-t (N.O.V.A 3, Dead Effect 1 - 2, Max Payne, Standoff 1 - 2 - 3, Modern Combat 4 - 5, stb.) már mobilon, úgyhogy nem nagy dolog kezelni. Persze a nálam profibbak nem két ujjal játszanak, de én sosem játszottam annyira komolyan, hogy átálljak a 4 ujjas kezelésre.
A kontroller meg nem megy nekem, mert soha nem játszottam konzolon tartósan, PC-s voltam régen.
A San Andreast nem kell ecsetelnem milyen szívás még PC-n is billentyűzettel, mégis kijátszottam 3x már mobilon.
-
Fall-N
veterán
válasz
KTomi77
üzenetére
Vagy nem kés, hanem inkább a baseball ütő, vagy a tűzoltó fejsze. Mindkettőt adta a monthly login. Ezekkel nem kell olyan közel menni, mint a késsel. Én TDM Killhouse pályán elsőre megcsináltam. Érdemes a bot mögé futni fejszével és beléállítani. Úgy könnyű megcsinálni.
-
Franky74
aktív tag
A Earn Back Stabber Medal mi a szösz? Hogyan kapom meg?
Köszi a választ!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
Szar a fej hitbox a játékban, trükkös a headshotokat megszerezni de nem lehetetlen. A lényeg hogy ez nem headshot, hanem headshot kill, ha az utolsó lövedék számít tehát ha lekúszik a nyakra például akkor bukó. Nagyon macerás, de célozz fejre és egyszer majd meglesz.
Quick fixet krediten kívül event keretében lehetett megszerezni. Ha nem csináltad meg az eventet amikor kijött, akkor csak kreditért lehet megvenni.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Újabb láma kérdés:
a 0.50 GS-t hogy tudom megszerezni? Azt írja, hogy ölj meg 20 ellenséget fejlövéssel. Lövöm őket fejbe, de mégsem számol.
Illetve:
Küldetés teljesítéséhez kellene nekem a "Quick Fix" perk, ezt hogyan tudom megszerezni?
Quick Fix:
Gun, melee, and combat axe kills regenerate health. Capturing and holding objectives increases health regeneration.
-
ericdrawen74
senior tag
A jàték tàmogatja a hdr-t?
-
T. I.
senior tag
Elite I-ben evickélek jelenleg, korábban pro, és alig mentem pro fölé. Ma viszont a meccsméking úgy gondolta, hogy túl jó vagyok, ezért mélyvízbe dob. Sztem a magyar ReaPeRs klán ismerős a legtöbb embernek. Nos, 4 klántag és egy külsős (Royals klántag) volt a csapatom ellen. Taknyunkon csúsztunk, úgy szétverték a kis random teamet, azaz minket. Gyanítom, hogy az anyukájuk csuklása még eltart egy ideig.
Tanulság: sz@r a botok élete. És a legszebb, látszik, h 1 kivételével eszükbe se jutott hardpointot foglalni.
Results:
-
cellpeti
nagyúr
A Thermite-t hogy tudom megszerezni?
-
Fall-N
veterán
Köszönöm!
-
Fall-N
veterán
Úgy néz ki sajnos lesz időm CoD-ban haladni, mert elkaptam a koronavírust. Holnap megyek tesztre.
-
cellpeti
nagyúr
Sztem a PH!-s klán miatt majdnem mindenki mindenki ismerőse
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
TS | Thief nekem is ott a barátlistán. Azt nem tudtam, hogy hozzád tartozik.

Én is este vagyok általában 21:00-21:30-tól.
-
cellpeti
nagyúr
Ma nagyon szar nekem a játék. Élvezhetetlenül akad
-
cellpeti
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
mehetünk, legfeljebb max tanulok belőle
-
Kbali
nagyúr
Gondoltam kipróbálom a gameloop-ot, de látom, hogy nem lehet apple account-tal bejelentkezni, viszont ipad-en játszom, azzal vagyok bejelentkezve - akkor ezek szerint nem tudom a gameloop-pal szinkronizálni, kezdhetem előlről az egészet, ha ott akarok játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hol lehet megvenni?