Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delerium
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hiba nélkül elindult a játék? Nálam csak fehér kép és nincs tovább.
-
MikeWazowski
veterán
Elvileg van Google integráció de nem találom sehol... Vagy kamu lenne?
-
Delerium
senior tag
Holnap reggel már volt, de nem nagyon történt eddig semmi
-
qad
senior tag
Discord szoba link. Itt több hangcsatornához is lehet csatlakozni. Az asztali számítógép verzióján megy minden,, a push to talk és a voice activation is. Nálad nem tudom miért nem mutatja a voice activation részt. Van valakinek valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban?
-
batai15
félisten
Discord szobát nem lehetne ?nekem valamiért nem megy a voice activation ,ptp meg megy .. minden máshol megy a hang aktiválás is .
-
qad
senior tag
Discord link COd Mobile hangcsatornához.
-
Amur
addikt
Dobjon valaki össze egy discord channelt és linkelje ide a meghivót.
Én leghamarabb valamikor holnap este csinálnám meg,most már megyek aludni..holnap meló.
-
batai15
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Van amúgy discord szerver a COD Mobile hungarynak .bár ha csináltok akkor szóljatok .
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sajnos meló hétvégén végig, hétfőn meg egész napos értekezlet..
Majd esténként tolom!
Apropó, amig ilyen használhatatlan a klán chat, csinálhatnánk discordon vagy messengeren egyet a Prohardver klánnak. Ott kicsit folyamatosabb lenne a beszélgetés. -
batai15
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálunk holnap reggel lesz .
-
MikeWazowski
veterán
Na mikor jön a patch? 22-e van!!
-
Fall-N
veterán
Persze, hogy lehet. Valahol a gyártók is túloznak, hogy el tudják adni a drágább termékeiket. Pont a PH-n volt egy cikk az új "7.1-nél is jobb" fejhallgatójukról a Razernek. Marketing az megy ezerrel.
De hogy a témánál maradjak, mindig figyelem az ellenfelek lépészaját és meglepem őket. Na most eddig nem hátráltatott sosem a BT fülesek egyike sem, pedig nyilván egy online játéknál feltűnne rögtön hogy későn hallom, hogy ott az ellenfél. Mindkét füles SBC képes nem AptX. Zenei hangminőségnél van nyilván értelme, de nem a telefonról hallgatott MP3-nál. Ettől függetlenül ha van rá keret érdemes 5.0-ás AptX fülest venni, mert hosszú távon megéri.
-
T. I.
senior tag
válasz
üzenetére
Milyen hd dolog került a pubg-be? És mi köze a LL-nek a HD-hez? Amatőr vagyok a témában,ez kétségtelen. Kb.fél éve vettem egy Genius BT fejhallgatót, azzal próbáltam a pubg-t. Vissza is vittem,mert zavaró, élvezhetetlen volt a csúszás miatt a játék. Akkor szembesültem azzal,h a normál BT fülesek nem valók gamereknek,de filmnézéshez sem. Az aptX LowLatency téma meg ahogy követem,nem kiforrott,a támogatott eszközök is kuszák számomra.
Ehhez képest most meglepő,hogy mégis lehet a CoD-ot élvezetesen tolni mezei BT-szal. -
batai15
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
No egy kicsit végre tudtam szánni rá időt hogy teszteljem a cuccot.
Kemény 1400 forint volt vagy 2 hét alatt ért ide
Kezdem az össze szereléssel ami nem túl acélos ,bár ennek ellenére szerintem egyszerűsége miatt tartós lesz .
Fogásra kellemes egyébként és elég széles spektrumba lehet állítani a szélességét .
Oldalt vannak kivagasok a jacknek és az usb aljzatnak .
Sajnos kialakításából adódóan így a power gomb és a hangerő nem használható ,meg kell fordítani a telefont és úgy lehet ,viszont így meg nekem poco f1en a jack aljzat meg pont útba van , bár amúgy is Bt fülessel használom .
Maguk a triggerek a legolcsób anyagokból vannak , nyilván nem is prémium cucc. A vissza húzó rugó lehetne erősebb mert van mikor nem emeli el eléggé a tappancsot és ugye érzékeli a képernyőn hogy nyomod igazából normálisan meg húzod akkor nincs gond .
Van belőle beépített akkus ventilátoros cucc , ajánlott a melegedés miatt .
Szánni kell kellő időt amúgy a layout finom hangolásra is .
Azt most nem tudom hogy a COD hibája vagy alapból ilyen minden fps ,csak nem tűnt fel ,de ha a joystic nem fixedre van állítva akkor hlugye ha celzok nekem úgy van beállítva mint ps4/xboxon volt. Bal trigger céloz ,jobb lő .
Szóval ha nem fixed a joy akkor ha sokáig celzok a joy felugrik a célzó gombhoz ,és tud megfelelést is okozni. Egyenlőre azt találtam ki hogy meg növeltem a joy méretét ,+fixed re tettem így már okés. Van egyébként olyan grip is amin joy is van , érdemes olyat keresni .
Összességében amúgy nagyon is használható a cucc . Némelyik hiba az árból és az univerzális kialakításból adódik de meg szokhato. Arra tökéletes hogy az ember eldöntse van e szüksége ilyenre vagy nem. Nálam határozottan működik ,bár bénázok még vele ,és szvsz be fogok ruházni már ha van egy ilyesmi cuccbol valami normálisabb darabra . -
batai15
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Férfi vagyok ,csak az asszony este fotózta nekem mert szolgálatba voltam , és ezt raktam fel . Amúgy gondoltam is hogy az első komment hogy azt hitték férfi vagyok ,ilyen telitalálat legyen a lottón .
-
qad
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nem kicsit félreérthető, mert a fegyver kiegészítőnél is azt írja, hogy reduced recoil. Mondjuk mit vársz? Informatikus gondolkodásmód/megfogalmazás mindig távol áll a valóságtól.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nagyon jónak tűnik az update, azt javítják amit kell, szinte el sem akarom hinni
. Ami kimondottan érdekel, hogy milyen lesz a low end performance boost, engem ez eléggé érint. Mediatek foreva'. Meg egy pubg féle gfx tool is jöhetne.
Az első change logban nem azt írták, hogy az lmg-k recoilja nő? Most meg azt hogy csökken. Örülök neki mert szeretem az UL-t meg úgy összességében az lmg-ket, csak fura. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen! Hétvégén megvan a programom...

-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Éljen! És akkor ez 22-én, pénteken jön?
Persze Google integráció nincs benne...

-
jonnyjoker01
veterán
Új patch note, nem tört angollal, mint az előző

Igazából ugyanaz, mint amit múltkor írtam, de bővebb, több dolog is van benne. A legfontosabb szerintem, hogy kijavították a reload bugot!! :C
-
Amur
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ez a fura, hogy meg tudom nyomni, be is jön a scope,de úgy marad mikor leadja a lövést, nem vált vissza.
De lehet az lesz hogy resetelem a beállításokat, és újra megcsinálom -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én nekem meg pár perccel ezelőtt felajánlotta a játék a kék festésű Type 25-öt + kék weapon XP 1490 Ft-ért. Természetesen megvettem, ennyit megérdemelnek a fejlesztők, nekem meg jól jön a LVL 49-hez.
Most van 2850 C-m, gyűjtök hozzá és ha megvan a 3000 akkor megszerzem az AK116 baloont.Egyébként milyen az UL gépfegyver? 1500 C-ért jól néz ki. A fire rate jó, igaz az accuracy csak 45.
A Type 25 tényleg brutál, meg is nyertem vele a meccset.

-
Amur
addikt
srácok valamit elállítottam, és azóta nincs quickscope. Sniperrel lenyomom az ads lövést és úgy marad a célzó..hiába állítom tap and holdra, tap to ads-re, nem változik semmi..
mit kell még állítanom hogy visszakapjam? -
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A játék kezdetén még nem ennyi volt az esély úgy emlékszem, Terrence is meg a sniper is kiesett viszonylag hamar. Tippre ez nemrég lett ilyen mert kb. szinte csak creditet meg xp cardot ad a daily vagy battle crate. Vagy csak nagy szerencsém volt, amit sajnos erősen kétlek.
A Cosmos ugyanolyan lehúzás mint a Halloweenes szerencsétlen kerék volt. Amúgy durván jól néz ki, de kb. csak egy gyönyörűen skinezett PDW, maga a fegyver szinte ugyanaz. -
DrDobos
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor en mekkora maker vagyok, ha azt hiszem sima battle vagy daily cratebol kaptam meg a terrance brooks?:D
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium
üzenetére
Én is visszaváltottam a Type 25-re AK-ról mostanság. Picit nagyobb sebzés ugyanúgy iszonyatos fireratenél nagyon ütős. Kicsit nagyobb a recoilja mint az AK117-nek de nem nehéz kontrollálni szerintem, többnyire vertikális.
Terrance Brooks nem érdekel, mert undorító a drop rate (334 crate-ből garantált):
Kíváncsiságból megnéztem a Cosmos Spin esélyeket is, hát ez is undorító:
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Battle crateből Terrence skin az ami vállalható, meg a kék sniper szo-szo elmegy. Viszont tegnap lettem 105 és a type 25 egy állat, szinte semmi recoil, jobban tetszik mint az ak117.
-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszönöm!
-
Amur
addikt
Egy hete elkezdtem játszani én is. Jelentkeztem a PH klánba, mert bármivel játszok, és van PH klán, mindig oda megyek!
Köszi az ajánlást jonnyjoker01, tényleg ott van a gém!
lvl 23 környékén vagyok valahol. 3 ujjal tolom, nagyon offenzíven. Minden pályán azt az utvonalat keresem ahol kis rizikóval tudok a másik csapat spawn pontjához jutni, és ott kaszabolni őket. Sniper közelharcos verzióban, illetve shotgun és AR fegyókkal is tolom, mikor mihez van kedvem . Abszolút a szórakozás faktora miatt, nem érdekel a rang és az eredményesség. De azért szoktam MVP lenni.
-
qad
senior tag
5 nap múlva indul az új szezon. Van olyan itt aki még nem vett season pass-t rendes pénzért , viszont tervezi megvenni?
-
MikeWazowski
veterán
Hogy hogy nincs heti achievement?
-
batai15
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És simán 2 ujjas setup nincs ?ez a claw telefonon nem adja.
-
Delerium
senior tag
Játékon belül ki lehet valahogy kapcsolni a kijelző forgatást?
-
batai15
félisten
Tudnátok screenshottal mutatni egy jó irányítás beállítást ?
Jelenleg egy azt gondoltam jó setuppal mentem ,de eléggé pazarló lőszerrel így ,au auto fire meg már kevés sima meccseken is. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
törölt tag
Mondjuk az ak 74 minden módban az arany középút volt szal nem csodálom hogy nerfelték. A hg buffnak örülök mert nagyon szép az a fegyver.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Legalább az LK24 jobb lett, mondjuk nekem eddig is bejött, ha már az AK74U kicsit nerfelve lett.
Még 1500 coinért szereztem meg az LK24-et egyedi festéssel a játék elején.
-
jonnyjoker01
veterán
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Adsz reddit linket?
-
jonnyjoker01
veterán
Kijött a Garana verzió patch note, redditen fent van google fordítózva. Nagy részben javították a játékélményt:
-Fixed joystick mostmár bekapcsolható
-ADS bug javítva
-Recoil animáció javítva, pontosabb
-Bombalerakás animáció igazítva a csúszkához
-Hitreg javítása
-Melee hitreg pontosítása
-Fegyverhangok optimalizálása (erre nagyon kíváncsi vagyok)Operátorok:
-Sparrow nerf, kicsit több idő a recharge
-storm chain távolság növelveFegyver balansz:
-LK 24 buff (nagyobb firerate)
-Chicom dmg buff
-HG40 buff (range)
-W1200, M1887 : buff, két lövésre öl
-UL736, M4LMG recoil nerf
-AKS74U, range és recoil nerf
-AK117 horizontális recoil nerf
-Arctic.50 célzás idő nerf és recoil nerf
-DLQ33 1 lövésre ölő hitbox csökkentéseTovábbiak pl. teljesítmény javítása, mapok karbantartása a jobb mozgás miatt, etb...
-
jonnyjoker01
veterán
Én személy szerint csak a játékélményért játszok, ez az egyetlen shooter amivel játszok, mivel nincs hardverem PC játékokra. Annyira bénák az ingyenes cuccok amiket kap az ember a játékban, hogy egyáltalán nem éri meg energiát fektetni beléjük. Egyedül a battlepass az amiért "küzdöttem" úgymond, de elértem már a 100-as rewardot, utána meg csak a lootboxok jönnek nyereményként, amik egyszerűen katasztrofális dolgokat ad, iszonyatosan rossz a drop rate a két epic fegyvernek. A heti challengek is csak potom krediteket meg azokat a béna battle crateket adják.
Rankedben sem az érdekel, hogy milyen szintű vagyok, hanem hogy a saját képességemmel egyező játékosokkal játsszak (és botok nélkül!).
@quad teljesen megértem a frusztrációd a netkóddal, katasztrofális. Feedbackben írtam nekik már ezzel kapcsolatban, remélem lesz javulás.
-
Fall-N
veterán
Sajnos van igazság abban, amit írsz. Egy bizonyos szint felett - pedig én messze vagyok a lvl 150-től - már csak azért játszik az ember, hogy milyen fegyvert kap ha eléri a szintet. Eddig csak ranked meccseket játszottam mindig csak nagyon idegesítő, hogy sokszor béna emberekkel rak össze a szerver, aki miatt veszít az ember és Elit 1-től már lefelé is megy az XP, ami szerintem egy jó nagy baromság. Inkább ne adjon XP-t, de ne vonjon le. Azért szeretem ezt a módot, mert nincs bot és mindig van kihívás abban, hogy nehezebb, mint a sima multi meccsek. Ott sokkal könnyebb nyerni, mert ott sok az átlag játékos. Sokszor Rookie 1-es a szintjük azaz sosem játszottak a nehezebb ranked meccset. Látszik is rajtuk.
-
qad
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A report az mindenféleképpen megy, ha jó játékos ellen vesztek azt be tudom vallani, de amikor hozzá sem szagolok akkor ott valami gáz van. Az már cseppet sem érdekel. hogy miért. Az a dolguk. hogy kiderítsék:
A) csaló az ellenfelem
B) a netkódjuk egy csapnivaló
C) az én régiómból nem a legtökéletesebb a szerverük elérése
A lényeg hogy ha már rendelkezésemre bocsátották a játékukat akkor szeretném élvezni is. Amúgy is a bögyömben vannak, mert megszüntették a dedikált moddolható szervereket. Azóta oda kell kapcsolódni ahová ők jónak gondolják a szerverüket kiépíteni és úgy kell játszanod ahogy ők jónak gondolják. Egyre szarabbnak érzem a játékot és most jutottam el odáig, hogy már sajnálom hogy kiadtam egy battle pass árát. -
jonnyjoker01
veterán
Sniper only-t imádják a jó sniper játékosok mert ott alázzák az átlag játékosokat. Szerintem ennyire azért nem kell tolni a reportolást, mert tényleg vannak rohadt jó játékosok.
Nem akarok hízelegni, de tegnap este játszottam egy pár órát vele és mindig top1 voltam. Közelharcban játszottam mindig, csúszkáltam lövés előtt, lövés után, senki se tudott eltalálni, az érzékenységemhez meg annyira hozzá vagyok szokva (+ 4 ujjal játszok), hogy quickscopeolva nagyon kicsi reakcióidővel le tudtam szedni mindenkit.
Netkóddal egyet tudok érteni, egyszerűen förtelmes a kapcsolat minősége a játékban. 5 ghz wifin 50-60 a ping, ami FPS játékoknál már szarnak számít, olyan pozíciókban halok meg néha hogy csak nézek. Pont tegnap volt egy ilyen halálom, hogy becsúsztam fedezékbe, kb egy másodperc után random meghaltam, az enemy killcamjén pedig egy helyben álltam a nyílt terepen a fedezék előtt.
-
qad
senior tag
Annyira bírom a sok vérprofit aki bejön sniper challange játékmódba. Két kivételt eltekintve mindenkit (első -második helyezett) fel kellett jelentenem, mert emberfeletti képességekkel rendelkeztek. Eléggé közepes játékos vagyok, de ezek állandóan rommá lőttek, úgy hogy nekem meg rájuk nézni sem volt időm. Az utolsó menetről már ne is beszéljünk, ahol már csapatot verbuválva a becsatlakozott ruszkik miatt 80 feletti pingem volt. Az átlag 50 ping sem semmi amúgy, hogy ezt a szart fps játéknak árulják. Manapság már mindent a netkódra építenek ahelyett hogy lokális játékelérésekre koncentrálnának az idióták. Nem baj, mert az y generációt már ehhez szoktatják hozzá.
-
Delerium
senior tag
Ez volt a leginkább stílszerű defeat evör
-
smokin
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ment a jelentkezés a klánba.
-
Fall-N
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Ne lepődj meg. Sokan arra mennek, ahogy én is, hogy ki kell nyírni az összes ellenfelet és akkor nyered a kört. Így ideje sincs lerakni a bombát. Akik nem így játszanak azok meg nem elég óvatosak és belefutnak az ellenben, akik ki is nyírják a csapatot.
Dominationnél meg fordítva érdemes. Inkább minél többet foglalni és akibe belefutsz azt lelőni. Ott is sokszor nyertem a csapattal, hogy nekem 10 kill volt, meg a többieknek kevesebb az ellenfelek meg 20-30 killel veszítettek, mert ráálltak az ölésre de nem foglaltak. Olyankor rengeteg a sniper.
-
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez a zombi játékmód csak annyi hogy bot zombikat kell gyilkolászni? Mint dead trigger-ben?
-
T. I.
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
No para, nálam szintén ez a helyzet már pár napja. És már nem is ranked, sima frontline-ban. 2-4 meccs szopósmalac, utána 1 meccses KO-s győzelem. Elite III a rankom, de már nagyon bánom, hogy rankedeztem, Rookieban több lenne a sikerélmény, és én azért játszom, nem a legendary a cél. 😃 A rank protection miatt nincs más hátra, mint röhögni a 20-50-es defeateken. El kell fogadnia az embernek (ha olyan szerencsétlen,mint én) hogy sniperrel nem tud 0,01 mp alatt célozni és lőni és találni sem 500méterre világító katicabogár f@szára, se 1 méteren belüli, késsel hadonászó enemyre. Sokaknak ez jól megy, tudomásul veszem. Nekem annyit ad a game, amit az AK117-ből ki lehet hozni.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
De itt pont az ellenfél állt vesztésre
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ugyanígy vagyok én is. Remélem lesz google bejelentkezés legalább. Szerk: most olvastam tovább a fórumot és remélem lesz valami a google bejelentkezésből.
-
Delerium
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hasonlóan szeretem azt is amikor az első kört simán nyerjük, 20-50-re, a második körre meg az ellenfél olyan pro lesz, hogy 100-60-ra kikapunk.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Előfordulhat ilyen minden játékban. Simán nem a legjobb napjai voltak a társaidnak és neked.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na az remek!
-
Ferenczi Áko
addikt
Tegnap nyomtam pár ranked meccset.. Én nem akarom elhinni, hogy van ilyen, szerintem csal a gép vagy nem tudom.. Szitu:
Dominatoin meccs, 39-100ra nyert az ellenfél. Az oké, hogy balfasz vagyok, de nem akarom elhinni, hogy a társaim is, az ellenfélnél meg mindenki perfekt.. És ez mentn4-5 meccsen keresztül.. Rohadt idegesítő
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszi!

Lesz google bejelentkezés is, még dolgoznak rajta.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Beírtam én is magam, nem tudtam, hogy van ilyen Excel

Egyébként arról nincs infó, hogy nem csak FB bejelentkezés lesz, hanem mondjuk google is? Mert nekem kamu FB profilom van, félő, hogy törlik és akkor mindent bukok?
-
jonnyjoker01
veterán
Mint ahogy a csávó is mondja a videóban, a hanghibák és a lag amiatt van, hogy teszt szerveren játszik. A videó alapján nagyon ígéretesnek néz ki szerintem a zombi mód, alig várom, hogy játszhassak vele

@smokin: van hely, jelentkezés menetét beírom majd az összefoglalóba, a lényeg, nektek kell jelentkezni a klánba ("Prohardver") és az összefoglalóban megtalálható táblázatba kell beírni a neveteket, hogy tudjam kinek a jelentkezését kell elfogadni.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Még nem kapta meg, csak teszt szerveren lehet kipróbálni, hogy milyen. Remélem store is frissül majd és lehet venni gyűjthető coinból is jó skineket.
-
smokin
aktív tag
Hali
Ha netán kesz hely a PH klánban akkor majd gondoljatok rám is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem is nagyon ott van a game. Néha rendesen felidegesit, de imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Picit becsaltak minket a tőrbe

. Ami kimondottan érdekel, hogy milyen lesz a low end performance boost, engem ez eléggé érint. Mediatek foreva'. Meg egy pubg féle gfx tool is jöhetne.

A zombie fegyverrel,vagy minek is hívják