- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is egy kaszt, Pumped a neve.
-----------------------------------
A Ranked-eket illetően meg mostanában valóban a sírás és a hányinger tudja kerülgetni az embert.
Nincsenek ilyenkor még szerintem eléggé felhígulva a Master és annál magasabb mezőnyök, így legtöbbször hiába tesz bele az ember mindent a meccsekbe. -
bostone
addikt
Playstation 3 játékonál használtam elsősorban transmitterként, megfelelő volt. Ipad 7 is rendben van recevierként.
Szerintem sokoldalú cucc ennyi pénzért.
Ez csak az én véleményem.Biztosan létezik késés valamilyen szinten az általam felsorolt berendezésekkel, gyakorlatilag filléres kacatok, viszont egyáltalán nem garantált, hogy az apple által hivatalosan támogatott eszközök ettől minőségben, jelen esetben sebességben, eltérnek.
Az apple fülesek nem képviselik számomra az ár-érték arányban keresendő optimumot. Szerintem teljesen felesleges egy olyan eszközért annyi pénzt kiadni, ami nem szolgálja meg az árát, vonatkozik ez a tartozékokra is.
Ez csak az én véleményem ismét. -
Delerium
senior tag
Mindent, pénzzel leginkább csak skineket veszel, az összes alap class, fegyver, elérhető ingyen. Legtöbbször challange formában adja a játék, néha a free passban. Maximum abban lehet előnyben aki fizet, hogy előbb megkapja egy fegyver új attachmentjét vagy perkjét, mint ahogy a deaglenél az akimbo a lucky drawos fegyveren alapból meg volt nyitva, nem klett farmolni hozza a killeket.
Ha meg esetleg nem csinálsz meg egy challanget ami adna egy új classt BR-ben, az a következő szezonban bekerül a credit shopba és meg tudod venni, játékon belüli coinból.
-
Fall-N
veterán
Melyik class volt fizetős? Szerintem egyik sem. Általában vagy seasonal event után lehet feloldani vagy az ingyenes BP-ben van meg, nem kell hozzá CP. De ha nem is csinálja meg az eventet az ember, ahogy én sem szoktam akkor bekerül a storeba és meg tudod szerezni 2000 C-ért, ami szintén nem kerül pénzbe. Most például a Desperado class van ott.
Mondjuk engem hidegen hagy, mert nem játszok BR-t.
-
D@niel
addikt
Az úgy túl korai lenne.
Ha havonta újra indulna, akkor az első két hét mindig roppant kaotikus lenne, ugyanis sokág teljesen vegyes játékosok vannak 1-1 meccsben: van pl. Master1 szintű, meg mondjuk all-star játékos, és így semennyire nincs egyensúlyban az elosztás.
Nekem most 2 hét volt a legendary, kevés időm volt és egyedül játszok - előzőleg 1 elég volt. Ha ezzel számolok, akkor van 6 hetem tök jó, viszonylag kiegyenlített meccsekre.
Szerintem elég lenne 3 havonta nullázni. Ezeket a rang szerzős meccseket nem kedvelem, inkább legyen mindenki minimum ugyanazzal a ranggal (adott esetben legendary), úgy a fair. -
Fall-N
veterán
Nem. A gépigény a nagy fájlok miatti hardver igény. Szerinted miért ilyen lassú a menü? A textúrák meg nem közösek. Az MP mapok kisebbek, de a BR-nél rengeteg olyan modell van amit le kell renderelni. Egy nagy összefüggő pálya az egész. A karakter modellek és a fegyver skinek közösek egyedül, de ez nyilvánvaló.
A két külön app fejlesztése meg egyértelmű miért lesz jó. A sima COD és a Warzone is több specifikus tartalmat fog kapni, az engine meg közös azt nem kell külön fejleszteni.
-
Fall-N
veterán
Na lássuk csak:
- Kisebb helyet foglal, amitől a gépigénye is csökken, mert jelenleg egy ormótlan nagy dög a játék.
- Nem lesznek felesleges BR eventek amiket mi sokan auto ignorálunk. Lásd SKS event, majd később elég 30 headshot marksman fegyverrel a feloldásához. Aki tudta volna előre szívott volna a sok BR baromsággal? Amúgy is sokszor béna skineket ad, így megy az ignore. Fegyver meg később feloldható máshogy.
- Az idióta game invite rendszer miatt, aki nem ismerős az is spammelhet az invitálással BR-re. Be se lehet állítani, hogy kösz nem kérek a BR-ből és/vagy a multi invitálásból. A legidegesítőbb, amikor valakit visszautasítasz, majd újra hívogat. Persze később lett ignore pipa de akkor is baromi idegesítő és nem jó megoldás.
- Battle Passnál több pont járna végre a multi meccsekre és nem dominálna a BR pont szempontból.Egyébként is teljesen más stílusú a két játékmód, nem is értem annó miért nem lett két külön játék.
Én a zombi mód megszűnésének is örültem, mert béna és unalmas volt és ott is spammeltek az invite-al.
-
jonnyjoker01
veterán
Dead silence-el nem hallatszik egyáltalán, nélküle pedig csak nagyon kicsi rádiuszban halkan (nem tudom pontosan hány m de nagyon kicsi).
Minimaphoz köze nincs a guggolásnak, akkor látszódsz ha fent van az enemy UAV vagy hangtompító nélkül lősz. Teljesen eltűnni a minimapról Cold blooded perkkel + hangtompítóval lehet.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Persze, sokszor előfordul.
Kijött az új frissítés. Én csak BR-t tolok, eddig azt mondom, hogy nagyon jó lett a frissítés. Szerencsére a dropshotot nem ölték meg, és a dead silencet helyrerakták a ninja classnál, eddigi tapasztalatom alapján végre a hang is rendben van.
Ami még pozitívum, hogy sok fegyver használható, az ak117 és 47 nem emelkedik ki annyira, mint eddig.
Ami negatívum, az a trap master, továbbra is nagyon toxic... -
KTomi77
tag
-
-
Fall-N
veterán
Nem tudom mi lehet nálad a gond, én minden nap játszok vele 2-3 órát és semmi ilyet nem tapasztaltam.
A botok tényleg erősebbek lettek, de a gunsmith miatt elég jó fegyvereket lehet csinálni így ki lehet öket könnyen nyírni, egyedül az a bosszantó, hogy vagy oldalba vagy hátulra rakja be a játék őket spawnkor és úgy ki tudnak nyírni.
-
jonnyjoker01
veterán
Azok lehet botok egyébként.
Úgy működnek a botok, hogy az ölési hatékonyságuk attól a játékos szintjétől függ, akire lőnek. Valami házon belüli skill mérő rendszer szerint működik, szerintem a karakter statok számítanak a legjobban. Egyszer nyitottam egy második accountot hogy teszteljem ezt, direkt keveset öltem vele és sokat haltam (negatív KD). A botok Br-ben és multiplayerben is teljesen bénák voltak, nem találtak el akkor sem ha előttük álltam. A fő fiókomon 2,56 a profil KDR-em (kb 63000 kill mellett), ott pedig olyanok a botok ellenem, mint ha konkrétan csalók lennének aimbottal és wallhackkel... Falon keresztül becéloznak, ahogy kilépek fedezék mögül instant megölnek.
Ha egy bot egy másik bottal találkozik, akkor pedig egy olyan vicces jelenség történik, hogy egymást nem tudják eltalálni és a végtelenségig harcolnak.
-
jonnyjoker01
veterán
Tapasztalat szerint telefonról valamiért sokkal nagyobb a Casting latency. 5ghz WiFi és a Tv játék mód (ha van) tud rajta segíteni.
Én amikor nyaralni mentem, a szobában található TV-n kísérleteztem ezzel, nálam volt a Windows tabletem meg a telefon, sokkal kisebb latency volt a tablettel.
-
nitro16
senior tag
Fogalmam sincs, hogy van-e olyan rész egyáltalán ahol nem kell bele annyi. Én azért szoktam rpg-t mert abból 3 kell asszem míg fegyverrel vagy sniperrel sokkal több, és ugye akkor a térképen is látják, hogy honnan lősz folyamat és elöbb észre vesznek. Valószínű azért került be mert túl könnyű volt "nyerni" így meg a végén van egy plusz "izgalom/kibaszás" stb.
Ha közel van a tank akkor nova gas-t is ha rádobod beledöglenek...jonnyjoker01: Hehe, azt én is szeretem amikor 1v3-4-5 marad és érzem a szívdobogásom a torkomban...
Én ilyenkor elég sokszor bepörgök és hozom a kört, szerencsére.
-
Delerium
senior tag
A hang az borzalmas lett, az üvöltés is elég idegesítő, de allandóan pofázik a karakter, reload, i'm hurt, tök mindegy, hogy éppen most spawnoltam le, vagy csak futok magamban. Reload, reload, reload, cover me, enemy spoted.
A fegyvereknek is más lett a hangja és nem a jó irányba változott, hangtompító olyan mintha visszhang lenne egy barlang mélyén.
A rankot csak akkor dobja vissza ha valaki belép a játékba, addig azt mutatja ahol utoljára kilépett.
-
Fall-N
veterán
Nehéz is random csapattársakkal. Rövid ideig ameddig lehetett módot választani a ranked meccsnél is addig könnyebb volt egy kicsit. Most is sokszor SnD-nél vagy Dominationnél egy-két csapattárs nem valami taktikus és szitává lövik őket. Ilyenkor borítékolható a vesztes meccs.
-
Fall-N
veterán
Nem tudom, én mostanában hanyagolom a BR-t. Most megy a grindolás a Gunslinger eventtel a rohadt 1 vs 1-gyel. Már az utolsót kell teljesíteni, most tartok a Saloon pálya 10 winhez már 3 megvan. Hogy én mennyire utálom ezt a módot. Viszont durván jobban is megy a ranked meccs miatta, mert megtanul az ember jobban játszani. Ma is észrevettem a levezető Ranked SnD-n szitává lőttem mindenkit, így nem kellett megvárni, hogy lerakják a bombát. Az LK24 most durván jó, SMG-ben meg a Chicom. Duora (1vs1) is ajánlom mindkettőt. A Pharo fegyver is ajánlott ha tudja kezelni az illető. Duo módban is lehet vele simán nyerni, a második körben meg max a pisztoly, ami nehezebb lehet. Nem egy Legendary ellen sikerült nyerni (Pro II vagyok még).
-
jonnyjoker01
veterán
Több taktikát ne a Call of Duty franchise-ban keresd
Sosem arról szóltak CoD játékok az első rész megjelenésétől egészen napjainking, hanem az egyéni mechanikus teljesítményről.
Taktikára tudom ajánlani a Critical Ops-t (legjobb FPS mobilra szerintem) és a Pubg mobile-t.
-
jonnyjoker01
veterán
Ha kiszednék a játékból én végleg törölném a játékot
Én szeretem a mozgási rendszert a játékban, magasabb szinteken már csak ez választja el a játékosokat hogy ki mennyire játszik jól, mert mindenki ugyanolyan jól céloz. Ha kiszednék ezeket a dolgokat akkor a játék nagyon átmenne folyamatos kempelésbe, mert nem lenne módja a játékosoknak biztonságosan kijönni és visszamenni fedezékbe.
Pc-s Call of Duty 1 óta vannak ilyen mozgási dolgok a játékban amiket a közösség fedezett fel és a developerek direkt nem patchelték ezeket, mert látták hogy a közösség aktívan használja őket és egy újfajta mélységet ad a játék mechanizmusainak megtanulásában.
COD 1-ben például olyan van hogy hasalás animáció megszakítás, ami miatt a karakter úgy néz ki hogy a lábai guggolnak és a felsőteste, törzse pedig hasal a levegőben
-
nitro16
senior tag
-
nitro16
senior tag
Hehe
a jobbra- balra mozgó az én vagyok.
De ez simán működik a valóságban is. Amúgy egyet értek veled, ezek a becsúszok meg ugrálok és úgy lövök szerintem is vicc. Én pl látom ha ezeket is sikerülne beépítenem a játék stílusomba sokkal jobb lennék de egyszerűen nem tudom, illetve sima telon ezt nehéz kivitelezni is, vagyis nálam zavaró amikor próbálom.
Így egy 2 ujjal játszó mobilos vs 6 ujjal játszó iPad-s fasorba sincsen. -
jonnyjoker01
veterán
A botoknak egy meccsben hasonló szintjeik vannak (max 1-2 szint eltérés egymás között). A két 67-es az bot, fedefendy és gaquilino valószínűleg együtt játszanak (mind2 neve full nagybetűs és mindketten fb profilképet használnak, plusz ilyen alacsony szintű csak úgy kerülhet veled meccsbe, ha magasabb szintűvel van partyban).
-
jonnyjoker01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest