- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2192 üzenetére
Egy gunsmith megosztás jól jönne. Egyszerűen nem találom a megfelelő beállításokat a fegyverhez. Nekem pokoli lassú.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Csak nekem heppem, hogy gyári színen hagyom a fegyvereket?
Este jelentkezem majd a klánba is, látom, még van hely. -
Delerium
senior tag
válasz
Gratulálok
Megéri farmolni a diamondot mert mocsok jól néz ki.
-
Laraxior
titán
Rányomtam valami vacakra, majd holnap jelentkezem megint.
-
cellpeti
nagyúr
Valaki este?
-
Laraxior
titán
Mindjárt megkeresem, csatlakozom én is
-
KTomi77
tag
válasz
vodrosjozsi #2179 üzenetére
Bocs nem tudtam, hogy te jelöltél, és elutasítottam. De visszajelöltelek.
bostone: én még soha nem voltam klánba ( kivéve ma fél percig
) és kiváncsi vagyok van e valami plusz event vagy valami még a játékban.
Komolyabb klánok nem vonzanak, mert nincs mikrofonom, nem mindíg tudok adott időpontban játszani (munka és család miatt) és nem akarok klán előtagot a nevem elé. -
bostone
addikt
Lehet, jobban járnátok, ha aktív Klánt keresnétek magatoknak.
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2166 üzenetére
Igen,de ez csak cod ba van. PUBG be 2 nap múlva fogom elérni a legfelső rangot, és csak player szinte. PUBG,Gál,sokkal többen játszanak, és sokan vannak magas rankba,nincs probléma.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Entonik #2164 üzenetére
Cod mobilban kicsit más a helyzet, ugyanazt a formulát akarta követni a timi studios, mint PUBG esetében, viszont magasabb rangokban kevesebb a játékos és ezért nem tudja megtelíteni úgy sem a lobbit. Alacsony rangokban kevesebb az igazi játékos a szint miatt, hogy könnyebb legyen a játékosnak, felsőbb szinteken meg túl kevés az ember azért lesz megintcsak kevés igazi játékos.
-
Laraxior
titán
válasz
jonnyjoker01 #2163 üzenetére
...és milyen rossz összeakadni igazi playerrel... vagy egy egész squaddal.
Tegnap gondoltam megyek egyet egyedül. Hát az első akivel összetalálkoztam nem player volt?98. lettem
-
Entonik
junior tag
Ez mindig attól függ mennyi bot van , hogy milyen szinten vagy,PUBG ba biztosan.
-
Fall-N
veterán
válasz
duckload #2160 üzenetére
Nem tudom. Azt írják többen, hogy PUBG-n sok a csaló ezért sokan átjöttek a CoD-ra. Engem annyira sosem érdekelt a BR, PUBG-t meg megjelenéskor tettem fel, de letöröltem pár óra múlva. Tele volt bottal meg amúgy sem hatott meg. CoD-ban ritkán BR-ezek, nem az a fő nekem.
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Van már pár órám cod mobile- ban nagyjából már ismerős minden! Van itt olyan aki Pubg mobile ról váltott erre? Ha igen miért?
Érdemes azt is kipróbálni? Kicsit idegesít már ebben, hogy 10 ből hat meccsen legalább 4-5 bot tuti van, BR másabb az tetszik! Szóval melyik jobb? BR ben? -
bostone
addikt
válasz
vodrosjozsi #2156 üzenetére
Kit kellett megölni, hogy nálad landoljon ez a skin?
-
Entonik
junior tag
válasz
vodrosjozsi #2156 üzenetére
Jól néz ki
-
Fall-N
veterán
válasz
KTomi77 #2148 üzenetére
Eddig sem volt rossz csak lehetne nagyobb a fire rate. Amúgy is az AK-47 és az ASM10 alapból megegyezik az adatokban. Csak az AK47-hez lehet nagyobb fire rate töltényt társítani, persze a sebzés kárára.
Mindkettőt használtam rengetegszer, meg is vannak a gold festések.cellpeti: Nem rossz az, mert az első három töltény ami a legnagyobbat sebzi, és ez általában már elég is az ellenfél megölésére. De próbáld ki az AK-t, de előtte kell 50 fejlövést teljesíteni, hogy felold a töltényt.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2149 üzenetére
Kilo-t meg a snipereket nem nagyon szoktam használni. Sima multin próbáltam már húzni a weapon xp rajtuk, de nem sok sikerem volt benne. Én inkább rankedezek, ott meg ar-t meg smg-t használok.
-
Fall-N
veterán
válasz
gyuri81 #2143 üzenetére
Még mindig az egyik leghatékonyabb az ICR-1 pontosságra optimalizálva + 50-es fast reload ammo. A másik jó fegyver bármilyen távra az AK-47 a nagyobb sebességű könnyített töltényekkel. A Peacekeeper MK2 sem rossz, de átlagos nekem. A 30-as OTM tölténnyel a DR-H még mindig nyerő. A HVR és az M4 is jó közepes fegyver a 0 recoil miatt, de nem kiemelkedő egyik sem. SMG terén a HP40 az egyik legjobb, de jó még az AGR és az új XRP is.
Vannak még jó fegyverek, amik akkor jók, ha tudod kezelni már jól a fegyvereket. Ott a Fennec, QQ9, MSMC. De ezeket még kezdő szinten nem ajánlom. Főleg a Fennec hord félre (vertikális) brutál módon, de gyakorlás után lehet simán kezelni.
Sniper kategóriában az Arctic .50, Locus és a DL-Q33 a jó a leírt sorrendben. Első kettő főleg a Stopping Power ammoval.
-
bostone
addikt
Az ak117 és a bk57 rendben van, jó fegyverek, de minden szezonban más a favorit, attól függően melyiket nerfelik vagy buffolják.
Most az asm a menő. -
Középtávra milyen fegyvert ajánlotok MP-ben? Illetve milyen perkeket használtok?
Minden építő jellegű kritikát elfogadok :)
Jelenleg M4-et használok kb minden pályán. AK-val nem bírok nagyon, mert hatalmasat rúg vissza.BÚÉK!
-
Entonik
junior tag
BUÉK mindenkinek
-
Laraxior
titán
Itt BattleRoyaleban nincsen olyan, hogy loadout-ot be lehet kérni? Mert látok ledobva sárga dobozokat, de nem találom azt, hogy loadout, vagy valami.
-
duckload
aktív tag
Na erre mondja valaki, hogy nem botok! Mert ennyire nem vagyok ügyes! Tényleg!
-
KTomi77
tag
Boldog új évet mindenkinek!
[link] -
Delerium
senior tag
válasz
gyuri81 #2129 üzenetére
Alcatraz az más, BR szinten kicsi pálya, gyors, pörgős nem olyan mint a sima BR, de teammel kell menni, randommal is jó, mert úgy ha meghalsz vissza tudsz menni a játékba amíg van elő csapattársad. Így szinte mindig megvan az 1-2. hely.
Az grátisz, hogy sok az xp, fegyverre, battlepassra mindenre és ott a legkönnyebb rankot szerezni. Én szinte egyáltalán nem játszok BR-t, de előző szezonban muszáj volt event miatt és pikkapkk Master 4 lettem, minden megerőltetés nélkül.
-
válasz
vodrosjozsi #2128 üzenetére
Annyira a BR nem fogott még meg. Néztem jó pár YouTube videót, de kb fele történet arról szól, hogy bemegy a házba es szedegeti fel a szemetet
(minimális a fegyverhasználat...)
-
Delerium
senior tag
-
duckload
aktív tag
Amugy rátérve a bot-ok ra! Valóban sokszor látszik, hogy feltölti mind a normál, mind a BR meccseket. Rankeden még nem találkoztam botokkal!
-
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2115 üzenetére
Tudom hogy játszanak 4 ujjal az elvetemültek,láttam már videót . De erre azt mondom ,ha ennyire megszállott vegyen egy 500k gépet és nyomja azon..
-
Cetli
tag
Hallo.
Gyors kérdés, a zombie mód elérhető most ? Vagy csak kivették, mert olvastam mindent.Botos témára jó pár hónap kihagyás után újra letöltöttem, 1. Br szóló win, fuu de jó vagyok ... de után szép lassan rájöttem.
Akkor szinte minden fajta modba vannak? Pl ranked.Plusz egy a klánnak van valami plusz, vagy csak egy név?
Köszönöm -
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2111 üzenetére
Annyival játszom a PUBG t már 3 éve
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bostone #2102 üzenetére
Nem nagyon teszteli ezt senki sajnos, készülék név + Touch latency kereső szavakkal lehet rá keresni, így találtam meg az iphone és ipad adatokat meg pár android telefont. A saját telefonomat meg én mértem le magas sebességű kamerával.
@Entonik: egyértelmű hogy fogalmad sincs erről az egészről, nézz meg 1-2 ipad youtubert hogy tájékozódj. Kettő ujjal tableten? El vagy tájolva
A hangnemért elnézést kérek, de nem tudom tolerálni azt hogy valaki megmondó embert játszik úgy hogy fogalma sincs az adott témáról.
-
Entonik
junior tag
válasz
ericdrawen74 #2106 üzenetére
Ja értem , de ha megveszed pc-re otthon a haverokkal azért meg nagyobb a játék élmény
-
bostone
addikt
válasz
Entonik #2103 üzenetére
Játékon belül a sensitivity setting nagy szabadságot hagy a személyre szabás lehetőségeiben.
Több formában is.
Ha kívánod, apró mozdulatra is képes reagálni.
Teszem azt, egy 180 vagy 360 fokos fordulat megtétele is lehetséges egymenetben.Számomra a tableten való játék könnyebbséget jelent, mondhatni felüdülés volt annyi év után nagy felületen tevékenykedni, de lehet csak azért, mert öreg vagyok, mint az országút.
-
ericdrawen74
senior tag
-
Entonik
junior tag
válasz
ericdrawen74 #2104 üzenetére
Miért nem a pc-s verzióval nyomod,azt megkerdezhetem? 2070, meg bill eger.. gondolom telik ra hogy megvedd
-
Entonik
junior tag
válasz
jonnyjoker01 #2097 üzenetére
Aki 2 ujjal játszik ipadon nagyobb utat tesz meg a keze a kijelzőn való nyomkodason,hisz nagyobb sokkal a felület ? Tabletet meg nem tartod olyan közel mint telefont,nem is bírna a szemed.
-
bostone
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2097 üzenetére
Ezeket az infókat honnan lehet kimerni?
Készülékre specifikáltan is elérhető? -
válasz
ericdrawen74 #2100 üzenetére
Igen, megvolt. 2x-re felbis ment szépen. Viszont a gépemen jatszhatatlan
laggol szaggat össze vissza...lga775, Q6600 (nem mai gép, de nem gondoltam azért hogy ennyire gyenge hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- For Honor
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L390 érintőképernyős laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Sas 400GB SSD-k
- Lenovo Thinkpad L380 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)