- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Az úgy túl korai lenne.
Ha havonta újra indulna, akkor az első két hét mindig roppant kaotikus lenne, ugyanis sokág teljesen vegyes játékosok vannak 1-1 meccsben: van pl. Master1 szintű, meg mondjuk all-star játékos, és így semennyire nincs egyensúlyban az elosztás.
Nekem most 2 hét volt a legendary, kevés időm volt és egyedül játszok - előzőleg 1 elég volt. Ha ezzel számolok, akkor van 6 hetem tök jó, viszonylag kiegyenlített meccsekre.
Szerintem elég lenne 3 havonta nullázni. Ezeket a rang szerzős meccseket nem kedvelem, inkább legyen mindenki minimum ugyanazzal a ranggal (adott esetben legendary), úgy a fair. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
cellpeti #2495 üzenetére
Azt a bugot már nagyon régen javították. Ha megölnek füstön keresztül akkor lehet egyrészt azért mert látszódsz a minimapen, másrészt ha meglátja a pozíciódat füst előtt és nem mozogsz túlságosan, vagy esetleg olyan helyen állsz ami chokepoint amint megdarálnak ilyenkor vakon is. Ja meg ott van a joker kártya hogy csak mázlista valaki. Néha én is meglepem magamat amikor bedarálok a füstbe
-
Magnat
veterán
A rank vajon hogy nem lett ebben a szezonban nullázva? Mármint a számozás leesett, de ugyanúgy legendary vagyok mint előtte...
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Múltkor írta valaki, ha leveszem a grafikát LOWra, akkor nem látszik a, füst gránát. Kell még vmi beállítás? Nalam low-on is es high-on is látszik. Az ellwn meg füstön keresztül osztja a fejeseket
-
D@niel
addikt
válasz
jonnyjoker01 #2493 üzenetére
Ez a harmadik gép, amivel cod-ot játszok, Poco X3 pro.
Remélem hamarosan optimalizálják az új cpu-ra, mert jelenleg csak 90 fps-el megy, holott simán bírja 120-on is. -
D@niel
addikt
Felvetem az egyik mai mecsemet:
Call of Duty Mobile : Legendary ranked full gameplay (Raid, ASM10, Predator Missile bug)
Következő alá zenét is fogok vágni. -
duckload
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek xbox controlleres tapasztalata? Mennyivel élvezetesebb a játék úgy?
-
D@niel
addikt
Sziasztok,játékosokat keresek a következő világbajnokságra való induláshoz. Az előzőn részt vettem.
Félreértések elkerülése végett, legendary, és minimum 4 ezer lejátszott meccset jelölök meg elvárásnak. Komoly emberek jelentkezését várom, akikkel a hátralévő időben tudunk gyakorolni. Privátban lehet érdeklődni. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2487 üzenetére
Nekem meg Tier 53 lett csak meg. Az utóbbi napokban és is csak beléptem. Az új BP-t végigviszem, de tényleg ey év után már annyira nem köti le az embert, mint az elején. Ranked nem sem állok még sehol, lehet arra rá kéne gyúrni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2486 üzenetére
Ebben a seasonben nekem 148 szint jött össze a battlepassban
Legendary persze alap mindegyik seasonben
Rááltam megint a giroszkópos irányításra és jóval jobban játszok vele mint simán érintőkijelzőn. Klánommal scrim-eken veszünk részt, vérprofik ellen gyakorlunk, tök élvezetes most nekem a játék (főleg hogy a qq9 és a dead silence kapott buffot). Következő update még jobb lesz szerintem, smg-k további buffokat kapnak.
-
Delerium
senior tag
Hardpointnál annyira nem számít, 30+ kill simán összejön bármikor, csak vigyázni kell, hogy egy bot ne kövessen végig a falon át aztán lőjön azonnal fejbe ahogy meglát
Ami inkább zavar, hogy elég gyakran lép ki 2-3 bot az enemy teamből és akkor nagy %-ban valós játékosokkal tölti fel. Nálam persze marad a 4 bot + én felállás. De egy ideje már csak napi loginre léptem be, kicsit kifulladt a játék nekem így, szinte day 1-tól játszva. BP-t kimaxolom általában és ennyi.
A következő Japán BP-t is már csak addig fogom játszani amíg a karakterek meg a fegyverek meglesznek. Esetleg azok a challangek amik valami újat adnak azokat megcsinálom. -
-
Delerium
senior tag
válasz
cellpeti #2481 üzenetére
25 öles halál nélkül, de ebbe beleszámít minden nem csak a fegyverek mint a nukehoz. Hardpoint shipment, sentry gun, stealth chopper scorestreak és egy bot lobbi a legjobb ehhez. Ha 2 meccsen szarul játszol akkor nagy valószínűséggel botok lesznek a következő meccsen az ellenfelek.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Mikor jár a Brutal Medal?
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2479 üzenetére
Köszönöm! Majd ránézek.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ericdrawen74 #2478 üzenetére
Az az egyetlen patchnote amit hivatalosan kiadnak ami a játék megnyitásakor jelenik meg update után.
-
ericdrawen74
senior tag
A Cod Mobil frissítéknél hol lehet találni update notes-t a szofveres teljesítményjavításokról? 120fps, + hasonlók...
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2474 üzenetére
Nekem mire meglett az ásó már nem sok kellet a karakterhez, úgyhogy pár kör után az is meglett. De szerintem soha nem fogom használni.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2474 üzenetére
Nekem alig dobott valamit, de annyira nem érdekelt, mert bénák a skinek egytől egyig, beleértve a karakter skint is. Dobott DLQ és HG40 skint meg jópár fegyver XP kártyát.
-
Delerium
senior tag
Tegnap az utolsó eventes pörgetésnél megadta a Type25-ot mindenkinek vagy én voltam nagyon szerencsés, hogy 0.91%-ra sikerült?
-
Kbali
nagyúr
Az új event kapcsán van egy kis furcsaság: csak nálam akadt be a szerencsekerék? Megállt egy elemen, így 8 óránként megkapom. Mondjuk pont a fegyverfejlesztős kártyán.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01 #2466 üzenetére
Lehet mobil eszközön is ethernetről játszani. Van usb c ethernet adapter. Mondjuk nem tudom mennyit javíthat a pingen.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
duckload #2464 üzenetére
Killcam arra való hogy skipeld
Ne foglalkozz vele, érdemi dolgot úgy sem tudsz meg belőle. Felesleges ezen idegeskedni.
Érdekes dolgok meccs közben meg ténylegesen csak akkor történnek ha az ellenfele(i)d pingje alacsonyabb a sajátodnál, de ez minden online FPS-ben így van, mobil készüléken pedig nem nagyon lehet ezzel mit kezdeni hiszen nem lehet ethernetről játszani (és a codm szerverek messze vannak Magyarországtól, 50 alatti pinget én még nem láttam).
-
duckload
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #2462 üzenetére
Igen tapasztaltam, a netkód valóban jobb mint anno patch előtt. Viszont killcam tényleg nagyon rossz általában!
Olyan jó lehetne amugy a játék ha az ilyen alapvető dolgok javítva lennének. És nem csak a sok értelmetlen skin meg mystic fegyver kerülne be a játékba , hanem javítanának ezt azt!
Már komolyabb játékosok is sokat panaszkodnak bot-ok miatt meg egy két játékmenetbeli hiba miatt, de valahogy activision nem akar lépni. Akár csak Warzonennál!
Nem vagyok ilyen rage elős de az a meccs technikailag botrányos volt, kikészített. -
KTomi77
tag
Végre jön az Alcatraz. Remélem ranked pontot fog érni megint.
-
duckload
aktív tag
Annyira fos geci ez a játék... 30-40 es pingem van és teljesen mást látok killcamben mint saját szemszögemből, még be se fordultam sarkon a sniper már lát és le is lő.. Fos hitbox meg netcode..
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
vodrosjozsi #2454 üzenetére
iOS-en támogatja az összes készüléket ami 120hz-es kijelzővel rendelkezik, androidon pedig támogatja a legtöbb eszközt aminek 60+ hz kijelzője van. Pontos kompatibilitást androidon nem tud senki se mondani, mert Activision nem tette közzé az "Ultra FPS" beállítást támogató készülékeket ezért a készüléktípusok alapján kell utánakérdezned közösségi médiákon, hogy támogatja-e vagy sem. Csak tőlük függ hogy milyen telefonokon engedélyezik.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
vodrosjozsi #2454 üzenetére
Az Xperia a Call of Duty Mobile hivatalos okostelefonja. A játékot a Qualcomm Snapdragon Elite Gaming optimalizálja, hogy még nagyobb élményt nyújtson. Az Xperia 5 II teljesen új játékélményt nyújt 120 FPS-sel a Call of Duty: Mobile többjátékos módjában, melynek finomhangolásában a Sony Mobile is részt vett.
-
Magnat
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2457 üzenetére
Köszi!
-
Magnat
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2455 üzenetére
Köszi, ez csak airdropban van?
-
vodrosjozsi
addikt
A cod nem támogatja a 120hz-es kijelzőt véletlenül?
-
Magnat
veterán
BR-ben először láttam valakit olyan fegyverrel lövöldözni ami találat esetén olyan elektrosokkot csinál mint a trapmaster, de sniper távolságba lehet lövöldözni, az mi lehet?
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2451 üzenetére
Ha már a szerver részt benne, akkor nincs több kérdésem.
Szerver terén nem a legjobb a játék. Sokszor menüben lépkedve "homokórázik", pedig a net stabil (meg a router és modem páros is).
-
jonnyjoker01
veterán
Ez nem egészen így működik, a UI-t betölti a játék a (gyors) RAM memóriába. Itt az okozza a lassúságot, hogy bármire kattintasz adatokat kér a szerverről, amire várni kell egy keveset, mert real-time szinkronizálja a dolgokat és nem a játék megynyitásakor, hogy csökkentsék a játék betöltési idejét. Szerintem nyugodtan beáldozhatnának pár másodperc töltési időt annak érdekében, hogy sima legyen a kezelőfelület.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2449 üzenetére
Azért gondoltam, hogy lassabb a menü emiatt, mert sok apró kis fájl között kell keresnie, ami lassítja az elérést. A menüt meg illett volna jobban megírni, amikor újítottak rajta.
-
Fall-N
veterán
Nem. A gépigény a nagy fájlok miatti hardver igény. Szerinted miért ilyen lassú a menü? A textúrák meg nem közösek. Az MP mapok kisebbek, de a BR-nél rengeteg olyan modell van amit le kell renderelni. Egy nagy összefüggő pálya az egész. A karakter modellek és a fegyver skinek közösek egyedül, de ez nyilvánvaló.
A két külön app fejlesztése meg egyértelmű miért lesz jó. A sima COD és a Warzone is több specifikus tartalmat fog kapni, az engine meg közös azt nem kell külön fejleszteni.
-
Magnat
veterán
Amennyiben a tárhelyfoglalást gépigénynek nevezzük akkor az első pont helytálló, bár még mindig azt gondolom, h hiába más részletességűek a textúrák, nagy difi nincs helyfoglalásban. Betölteni meg nyilván csak azt fogja az engine amire szükség van, renderelni dettó.
Minden más meg most is csak elhatározás és megvalósítás kérdése, most is külön lehetne választani ha lenne rá szándék. Sőt, valszeg kevesebb melóból elkészülne, mint két külön appot fejlesztgetni. -
Fall-N
veterán
Na lássuk csak:
- Kisebb helyet foglal, amitől a gépigénye is csökken, mert jelenleg egy ormótlan nagy dög a játék.
- Nem lesznek felesleges BR eventek amiket mi sokan auto ignorálunk. Lásd SKS event, majd később elég 30 headshot marksman fegyverrel a feloldásához. Aki tudta volna előre szívott volna a sok BR baromsággal? Amúgy is sokszor béna skineket ad, így megy az ignore. Fegyver meg később feloldható máshogy.
- Az idióta game invite rendszer miatt, aki nem ismerős az is spammelhet az invitálással BR-re. Be se lehet állítani, hogy kösz nem kérek a BR-ből és/vagy a multi invitálásból. A legidegesítőbb, amikor valakit visszautasítasz, majd újra hívogat. Persze később lett ignore pipa de akkor is baromi idegesítő és nem jó megoldás.
- Battle Passnál több pont járna végre a multi meccsekre és nem dominálna a BR pont szempontból.Egyébként is teljesen más stílusú a két játékmód, nem is értem annó miért nem lett két külön játék.
Én a zombi mód megszűnésének is örültem, mert béna és unalmas volt és ott is spammeltek az invite-al.
-
Magnat
veterán
[link]
Van igény a cheatre ... -
Gyick
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2442 üzenetére
Én is utálom a Classic-ot is meg ezeket az idióta questeket is.
-
Magnat
veterán
Kisebb helyet sztem nem sokkal, jórészt ugyanazokat a mapokat meg textúrákat használja mind a két mód, funkcióbővülést nem tudom h miért gátolná a mostani konstrukció, viszont biztosan kisebb lesz az átjárás a két játékmód között, mivel biztos lesznek akik csak az egyiket teszik fel helyszűke miatt vagy csak mert nem akarnak 2 alkalmazásban is külön fejleszteni a rankinget, szóval végső soron mind két alkalmazásban kevesebb játékos lenne szerintem
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01 #2435 üzenetére
Dettó, utálom a BR-t. Örültem a hírnek amikor volt róla szó, hogy lehet kiválik belőle és Warzone néven jön majd valamikor. Kíváncsi leszek a fejleményekre.
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2435 üzenetére
Rajtam nem múlik, BR-t kevés kivételtől eltekintve csak azon játszottam. Nem szeretem a nagyméretű pályákat.
-
Gyick
őstag
Az Alcatraz mikor jön vissza?tudja vki?
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #2430 üzenetére
Lényegében ezt mondtam én is. Az meg, hogy hébe-hóba br-ezünk mobil+emulátor... Ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy emulator miatt van ilyen gépem.
-
Fall-N
veterán
válasz
ericdrawen74 #2429 üzenetére
Ahogy jonnyjoker01 írja nem válogat össze. Ha invitálnak egy csapatba és van kontrolleres vagy PC-s akkor mutatja a neve mellett kis ikonnal. Normál esetben ilyet soha nem látsz.
Egyébként gondolj bele, ha nem így lenne elég nagy felháborodást okozna.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
ericdrawen74 #2429 üzenetére
Ezerszer el lett már mondva Activision által. Csak akkor kerül érintőkijelzős és emulátoros játékos egy meccsbe ha összeállnak egy partiba és olyankor az ellenségeket is ehhez mérten rakja össze, vagy botokkal tölti fel a lobbit, ha nem talál hozzátok hasonló partit.
Szvsz elég gáz ilyen erős hardvert arra pazarolni hogy emulátoron tolj egy mobiljátékot, de te pénzed, arra használod amire akarod
-
Fall-N
veterán
válasz
ericdrawen74 #2427 üzenetére
Engem nem keserít el és negatívan sem érint, mert nem rak össze amúgy sem a matchmaking PC-s vagy kontrolleres játékossal.
Ez az egyszerűbb nyerni nekem nem jön be. Ha sorban nyer az ember, akkor hol a kihívás? Egy idő után érdektelenné válik úgy a játék. Ezért is jobb a ranked, mert public meccsen általában mindig nyerek.
-
Fall-N
veterán
Én csak azt nem értem miért szenvedtek egy alapból nem PC-re tervezett játékkal, amikor vannak PC-s CoD-ok. A CoD:M élvezetéhez az is hozzá tesz, hogy érintőképernyős az irányítás. Billentyűzet + egérrel ezerszer jobb lennék én is, anno amikor még volt PC-m CoD 2 óta multiztam és nem voltam rossz benne. Mobilon gyakorlatilag újra kellett mindent tanulni, mert az ott alkalmazott dolgok mások voltak nyilvánvalóan. Az sem segít a dolgon, hogy a gépigény is irreálisan magasabb, mert emulálni kell alá. Meg azért egy PC-s CoD fejlettebb is, bár mobilos szinten ez a CoD messze kiemelkedő. Próbáltam keresni hasonlót, de mind gagyi hozzá képest.
-
válasz
ericdrawen74 #2422 üzenetére
Akkor egy LGA775, Core 2 Quad felejtő ...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium #2418 üzenetére
Egyszerű, minél több pontot raksz bele, annál jobban fognak nőni a ritkább itemek esélyei (epic és rare). Ha kihúzol egy itemet akkor pedig újra számolja simán az esélyeket (mivel nem tudod kétszer kihúzni ugyanazt).
Szerintem a rare skinek ebben most förtelmesek amúgy, úgy néz ki mintha egy óvodás 5 perc alatt csapta volna össze. Én arra megyek hogy kimaxoljam aztán kihúzzam az epic skint meg a charmot.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
gyuri81 #2421 üzenetére
MinimumOS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
Processor: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 compliant with 1GB of VRAM)
DirectX: Version 9.0c
Storage: 1GB of free storageRecommendedOS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions required)
Processor: Core-i3 or AMD at 2.6 GHz.
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660
Memory: at least 4GB of RAM
DirectX: Version 9.0c
Storage: 1GB of free storage -
válasz
ericdrawen74 #2412 üzenetére
Pc-n mi lehet a gépigény?
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2417 üzenetére
Köszi!
Majd teszek még egy próbát...
Nálam ha telepítettem a google play game-t kérte a hyper-v bekapcsolását... -
Delerium
senior tag
Bocs Kbali, hogy elutasítottalak, de jobban szeretek magamban játszani, hiába multiplayer.
Más, ebben az új eventben ahol lehet emelni meg csökkenteni a %-ot a nyereményhez, teljesen random történik minden vagy van valami rendszer? Pl.: minden 2.-nál emelkedik vagy ilyesmi.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
ericdrawen74 #2416 üzenetére
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2414 üzenetére
Ugyan az a végeredmény... Ld. #2413. Hibaüzenet...
Mindenesetre, Köszönöm!
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2412 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
Miért vették ki az alcatrazt?
Ez volt a legjobb a br módok közül erre nincs többé. Áááá -
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2409 üzenetére
Nem tudom, de egyenlőre elengedtem... Nem akar elindulni. Próbáltam asztali pc-re telepíteni, nem sikerült. A google play game telepítésekor hyper-v engedélyezést kér. Amikor megkapja akkor azért rinyál mert másik hyper-v-t akar...
Ráhagyom, nem idegesítem magam miatta.
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2405 üzenetére
Mivel nem akart elindulni, letöltöttem a gameloop oldaláról az új telepítő file-t.
Kipróbálom ezzel... -
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2405 üzenetére
Sztem az, lefrissítettem. Egyébként hol találom kiírva?
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #2395 üzenetére
Sőt az újabb marksman puskát is viszonylag gyorsan be lehet most gyűjteni seasonal event-ben. Nekem (pedig 150-es szintem dacára viszonylag béna vagyok) kb. 2-3 órányi játékkal sikerült.
-
Franky74
aktív tag
válasz
ericdrawen74 #2403 üzenetére
A GameLoop 7.1 változatát.
-
Franky74
aktív tag
Kérdés: aki laptopon/ pc-n játszik, elindul a játék??
Nekem második napja hibaüzenettel áll le...
Frissítettem a Gameloop-ot, újratelepítettem a játékot, semmi...Valami ötlet??
ui.: a Google Play letöltést hiányolja, azt hol tudom pótolni?
(Google Play Game-t találtam) -
f(x)=exp(x)
őstag
Köszönöm a válaszokat. Én is így gondoltam...
IPad Minin szerintem még működőképes is a kézben tartós megoldás, felette szerintem reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest