Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sajnos el kell keserítselek, feleslegesen kínoztad magad. Én letettem róla, mert annyira nem komálom a BR módot, de azért volt olyan tapasztalat, hogy az ilyen fegyvereket egy második körben már össze lehetett játszani (pl.: szerintem ilyen volt az .50 GS vagy a Kilo).
-
Kbali
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Annyit kiegészítenék, hogy én kézben tartva játszom iPad-en, de csak gyakorlatilag 2 ujjal. Ha többet játszom egyhuzamban, akkor napokig tud fájni az alkarom, bicepszem, mert mégiscsak folyamatosan behajlítva kell tartani vagy fél kilónyi súlyt. Szóval óvatosan...
-
KTomi77
tag
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Egyszerre párhuzamosan nem, de tablet előtt telefonon játszottam. Én változtattam a sensityvin és az irányítás kiosztáson is. Illetve nekem kézben nem volt kényelmes tartani a tabletet és úgy játszani négy ujjal vele, inkább letettem asztalra, utána pedig átálltam öt ujjra.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Van itt valaki aki iPad-en és telefonon is játszik 4 ujjal? Eddig telón játszottam 4 ujjal, és azon gondolkodom, hogy ha beruházok egy Air 4-re (nyilván nem a játék miatt), akkor ugyanaz a fogás, tartás jó lesz e.
Szerk.: jah, persze bármilyen tablet esetén áll a kérdés, nem csak iPadra.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ugyanaz, elkezdi betölteni, negyednél megáll, utána error és kezdi elölről. Az autologin eddig sem ment hibátlanul az update óta.
-
-
törölt tag
Azt be lehet állítani hogy a lövés gombra egyből emelje célzásra a fegyvert? Kb 10szer lelőnek mire egyszer időben fel tudom emelni célzásra a fegyvert.

-
Fall-N
veterán
Az a baj, hogy hiába rakják be az új fegyvereket - amit lássuk be a fizetős lucky drawer vagy crate miatt kerülnek be - ha pár "alap" fegyver sokkal jobb. Például az ICR-1 hatékonyabb sokkal a 40-es fast reloading tárral + ADS Speed - fejlesztés, mint bármelyik új. Ugyanúgy az SMG-nél még mindig a HG40 ami az egyik legjobb. Talán az újak közül a Peacekeeper ami tényleg jó lett. Sniperek közül is bármelyik régi jobb, mint a marksman KAR98. Baromi lassú ezért az ADS minuszra kell fejleszteni és emiatt csak átlagos lesz. Egy DLQ ugyanúgy ADS-ra fejlesztve körbehugyozza, nem beszélve a Locus vagy Arcticról.
Ezért sem törtem magam az SKS miatt, ezért nem játszok BR-t.
-
Delerium
senior tag
Ez tény, a Famas sem lett kiemelkedő fegyver, de a Val szerintem alulmúlja. Közelre ott van szinte bármelyik SMG, Fennec, QXR, QQ9 de talán mind jobb. Ez a 10-es FMJ tár amivel átvált marksmanre az meg semmi, Kilo, SKS köröket ver rá.
Kicsit csalódott vagyok miatta, vártam, hogy jó legyen, mint ahogy a Famast is. Viszont a KN amit seasonal challange ad a Val killekért, az legalább gyönyörű. -
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez tényleg benne lehet, hogy ha esetleg lesz még ilyen akkor abból hosszabb bűnti is előfordulhat.
Csak rosszabbul kell játszani és nincs ilyen probléma, nekem eddig teljesen jól bejött, nem vagyok jó, nincs bűnti.

Mellesleg, kinek, hogy tetszik a AS Val? Kipróbáltam assaultként, de nekem sok a recoil. Marksmanként meg teljesen vállalhatatlan szerintem.
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az anticheat is olyan jól működik, hogy a nyíltan csaló Devilish ott van a ranglistán asszem a 3. helyen. Vagy az 1 accountot többen használók akik éjjel nappal játszanak és streamelik is, hogy minden eventben top 1-ek legyenek. Bezzeg téged egy ilyen ügyért bannolnak, még ha csak 1 napra is. De még redditen is ahol néha megfordul 1-2 codos is ott vannak a képek, videók a csalókról, névvel, uid-vel együtt.
Nézd úgy, hogy a játék igy honorálja ha valaki túl jó, ha úgy vesszük ez egy elismerés a részükről

-
jonnyjoker01
veterán
Na szép

@Magnat: A reportolásnak nincs sok következménye, nagyon sok reportnak kell beérkeznie egy accountra, hogy ban legyen belőle. Aki tényleg csal az előbb utóbb így bannolva lesz sok-sok elcsalt meccs után (ráadásul 10 évre, nem 1 napra), de akiket csak heccből reportolnak szökőévente azokkal nem lesz semmi, elkerülve a jogtalan bannolást.
Szerintem itt a játékba épített anticheatet sikerült valahogy triggerelnem, mert a harmadik kill olyan volt, hogy csak random rálőttem egy spawn helyre, csak aztán szerencsés voltam és betalált. Úgy képzeljétek el hogy standoff-on álltam a kék kocsi előtt (úgy hogy a benzinkútra nem volt rálátásom, picit előrébb), a tank felé néztem ott volt az első előttem, aztán mögöttem hallottam lépteket, gyorsan megfordultam, még egy kill, majd kiugrottam hátrébb hogy rálátásom legyen a benzinkútra, amint ugrás közben rányomtam a lövés gombra, odaspawnolt valaki pont ahova céloztam.

-
T. I.
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az extrém jó teljesítményt nyújtó enemy játékosokat én is reporttal szoktam egy-egy méltánytalan defeat után jutalmazni. Lehet,hogy ez néha gechiség, de úgy vagyok vele,hogy az illető már eleget gyakorolt, most már pihenjen kicsit.
-
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
BR-t én sem szeretem. Egyedül a Warfare és a Alcatraz amivel el lehet lenni. Nem teszik a BR-ben, hogy sokkal bénábban működnek a fegyverek. Meg az sem, hogy majdnem eljut az ember az utolsó körben erre valahonnan kilő egy camper.
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én nem említettem perket, csak általában a guggolva járásra voltam kíváncsi
-
Magnat
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi, bocsi nem mondtam h BR-re gondoltam, ott látszik minimapon ha járkálsz, de gondolom akkor guggolva az is csak nagyon közelről.
-
jonnyjoker01
veterán
Dead silence-el nem hallatszik egyáltalán, nélküle pedig csak nagyon kicsi rádiuszban halkan (nem tudom pontosan hány m de nagyon kicsi).
Minimaphoz köze nincs a guggolásnak, akkor látszódsz ha fent van az enemy UAV vagy hangtompító nélkül lősz. Teljesen eltűnni a minimapról Cold blooded perkkel + hangtompítóval lehet.
-
Magnat
veterán
Azt tudja valaki, h ha guggolásban járok, az látszik-e a radaron meg hallatszik-e és ha igen akkor mennyivel közelebbről mint a rendes járás?
-
törölt tag
Köszönöm a segítséget! 🙂
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem teljesen olyan mint előtte volt, mert te nem hallod a saját lépteid de az ellenség hallja azokat.
Ettől függetlenül én is használom SDre meg Tdmre is. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na akkor majd újra bevetem. 👍
Egyébként nem rossz ez a szezon, bár engem megvettek a Mara skinnel.
Az előző csirkelábú robot Mason skin annyira nem jött be, meg a Chrome Spectre sem olyan jó. -
Fall-N
veterán
válasz
KTomi77
üzenetére
Én a hangtompítót nem szeretem, mert csak növeli az ADS speedet. Nekem még a sniper is csattog, had hallják.
Én a pontosságra és a ➖ ADS Speedet részesítem előnyben, de úgy, hogy a pontosság minimum 70-80 legyen, de ha több az sem baj. Sokat számít a negatív ADS speed, mert minél lassabban tudsz lőni annál előbb lőnek le szemtől szemben. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
üzenetére
Smg-knél általánosságban a legfontosabb a mobilitás, ami alatt a movement speed és az ADS speed a fontos, hogy növeld.
AR-eknél már egyedibb a helyzet, általánosságban a legfontosabb megtalálni egy balanszt az ADS speed és az ADS bullet spread között, de van egykét fegyver ami szereti az extra range-et is.
-
KTomi77
tag
válasz
üzenetére
A monolitic suppressort ha tehetem én is rárakom a fegyverre.
Ha nagyon nem megy a fegyver összerakás próbáld ki azt, amit automatikusan összerak. A villanykörtére ha rámész ott vannak különbőző kategóriák, a te stílusodnak valót válaszd ki, és próbáld ki azt hogy tetszik. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Elfelejtettem szerkeszteni, de én a skineket nem szoktam letölteni mert ad egyfajta magabiztosságot játék közben, hogyha az összes ellenségnek default skinjei vannak

-
Delerium
senior tag
válasz
üzenetére
QXR, szerintem most az az egyik legjobb SMG, nincs nagy recoil, gyors. Vagy ha az nem tetszik, akkor a jól bevált RUS. De most az assaultok mennek nagyon, Man o war, DR-H, ASM10.
LMG meg egyik sem ha nem muszáj, ha mégis akkor RPD. M4LMG-t most buffolták de még így is teljesen kiszámíthatatlan, össze vissza pattog. -
törölt tag
Melyik most a legjobb smg és lmg? Nem a br-re gondolok hanem a rendes cod-os játékmódokra.
-
Fall-N
veterán
Sajnos nem. Frissítés után törli a gyorsítótárat, amiben hülye módon tárolja a letöltendő dolgokat (skinek). Nem tudom miért nem OBB formátumban tárolja a játék ezeket.
Delerium: Sajnos ahogy félidőben megjön a community update el is tosszák a dolgokat, valószínűleg.
Egyébként jó ez a szezon is. Előző sem volt BP ügyileg rossz. A megszerezhető skinekhez való eventek már annyira nem jöttek be. Az SKS nem is lett meg, de nem bánom, mert egy jó sniper + quickscope még mindig hatékonyabb.
-
Kbali
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Eddig nem volt jellemző, de tegnap nekem (főleg az új pályán) úgy laggolt, mint állat, azután játszottam a crash-en is, detto. Nem tudom, mi volt.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sok fegyver lett erősítve, de szerintem még mindig a két AK a legjobb... AK117 most a legjobb, még a fehér is, utána a zöld AK47.
Viszont én továbbra is az ak47-emet veszem ki a dropból, annyi különbséggel, hogy az eddigi frostbrand helyett a year of the ox skint preferálom.
Egyébként meg mindig nézd meg, hogy melyik fegyóval szedtek le, aztán próbáld ki. Lehet neked valamilyen teljesen más lesz a nyerő, mint nekem. -
f(x)=exp(x)
őstag
BR-ban a BY15 kegyetlen lett.
Ez már konkrétan nem buffolva van, hanem egy másik fegyver. 
-
T. I.
senior tag
A BR-ben eddig az AK-47 volt a legb@szóbb AR csúzli, én csak ezt használtam, nagy sikerrel, és a player enemynél is ezt találtam rendre. (Eddig fehéret lehetett a földön lelni, kéket bot-tól elvenni, a sajátot meg dropból kivenni.) A frissítés után viszont mintha gyengébb lenne ez a stukker, alul maradok vele.
Mit javasoltok, milyen AR-t érdemes most BR-ben equippelni? -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Delerium
üzenetére
Tudtam hogy fejemhez fogod vágni megint

Tényleg befutottuk ezt a kört már párszor. Most szerintem más a helyzet mert tényleg teljesen más érzés játszani, nagyon sima minden. Én közelharcos slayer vagyok, folyamatosan extrém módon mozgok, korábban iszonyatosan gyakori volt a fedezékben halás és a mozgásaim nem voltak szinkronban a szerverrel. Ma nagyon sokat játszottam és egy darab eset sem volt ahol furcsa, abnormális szituációban haltam volna meg. Hatalmas a különbség az én játékstílusommal.
A patch noteba szerepel hogy növelték a szerver tick rate-et és az enemy animációk fps-ét, ez a két dolog instant iszonyatos javulást hoz önmagában, amit eddig 1,5 év alatt nem tettek meg.
Nagyon remélem hogy nem neked lesz igazad, de benne van a pakliban.

-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hátő, nem akarlak elkeseríteni, de párszor már láttuk ezt, hogy minden is ki lett javítva
Persze fő a pozitív hozzáállás, ma én is játszottan pár meccset az új pályán. BP-t is kifarmolom mert tetszenek a karakterek, főleg Mara, pedig nem nagyon játszok női karakterekkel. A napi belépős Alice is állat, talán az egyik legjobb ingyenes skin evör. Egyelőre jó a kezdés, remélem marad ez a lendület mert az elmúlt pár szezon kicsit megtépázta a játékot. -
jonnyjoker01
veterán
Na és akkor ennyi volt vissza is tértem a játékba

Javították a netkódot, desync eltűnt (vagy legalábbis jelentősen javult a helyzet), killcam megjavítva, ranked matchmaking optimalizálva, dead silence buffolva, mozgást pedig nem nerfelték annyira mint amit a teszt szerveren láttunk
Az operátorok balanszolásán kívül ezek voltak a legnagyobb problémák a számomra, örülök hogy másfél évvel megjelenés után sikerült összeszedniük magukat

-
Fall-N
veterán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Holnap hajnali 1-kor. Azaz kevesebb, mint 5 óra múlva. Frissítés már reggel kijött.
-
ericdrawen74
senior tag
Mikor indul az új season pass?
-
Magnat
veterán
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
De ez normális vagy bug? Mármint, eddig azt hittem, ott van a warzone határa ahol a pálya széle van ...
Én is csak BR-t tolok szinte, lett most egy sniper BR is, párat nyomultam vele, bár nem fogja megváltani a világot, de érdemes kipróbálni.
Trap Master: tényleg elég toxic, én jó ideje nem is nyomom mással (előtte sokat ninjáztam meg mechanicoztam). -
f(x)=exp(x)
őstag
Persze, sokszor előfordul.
Kijött az új frissítés. Én csak BR-t tolok, eddig azt mondom, hogy nagyon jó lett a frissítés. Szerencsére a dropshotot nem ölték meg, és a dead silencet helyrerakták a ninja classnál, eddigi tapasztalatom alapján végre a hang is rendben van.
Ami még pozitívum, hogy sok fegyver használható, az ak117 és 47 nem emelkedik ki annyira, mint eddig.
Ami negatívum, az a trap master, továbbra is nagyon toxic... -
törölt tag
Melyik az a mód ahol igazi játékosok ellen játszhatok régi cod játékmódokat eredeti cod mapokon? (tdm, s&d...) Régóta nem játszottam már és brutál sokat változott azóta a játék.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Majd a következő szezonban kiderül mit nerfelnek a mozgásból, de szerintem csak a dropshot-ot fogják, hogy külön perkkel legyen használható. Ha többet nerfelnek a mozgásból, akkor, ahogy írtad, valószínűleg sok régi játokos abbahagyja a játékot.
Egyébként az SKS-nél van egy kis bug. A costumize-ban, nekem külön van az ADS és a lövés, és kiakartam próbálni, hogy milyen az SKS HIP-ről átállítva ADS-re, de nem a Marksmant kell átkapcsolni, hanem a Sniper Riflest.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
KTomi77
üzenetére
Jaj most megnéztem egy videót a változtatásokról, ezek teljesen hülyék esküszöm

Először nerfelik a Dead Silence-t amivel elindult a kempelés felé a meta, most pedig konkrétan ráverik a szöget a koporsóra a hozzám hasonló gyorsabb közelharcosokra

Dropshot csak perkkel és pontatlanabbul mint eddig, csúszást megint nerfelni fogják, ugrásból ADS használhatatlan lesz. Fantasztikus komolyan mondom. Hónapok óta megy a panaszkodás a magasabb játékosoktól a mozgási rendszer butítása miatt, erre nem hogy meghallgatnának minket hanem konkrétan felmutatják a középső ujjukat és elküldenek minket a francba
Mégis ki kérte ezt bárhol is, nem értem
Redditen is tökre ellene vannak ezeknek a változtatásoknak.Ha ez a jelen tesztszerver formájában bekerül a fő játékba, akkor gratulálok Activision, úgy tűnik az elkövetkezendő pár hét tényleg az utolsó lesz, ha ráerőszakolják mindenkire a kempelést akkor nagyon sokan fogják abbahagyni a játékot még rajtam kívül.
@Fall-N: Próbáld ki hogy hibrid módon ADS sebességre és pontosságra rakod össze a kiegészítőket. Nekem a 10-es tár, no stock és a lézer az ADS kiegészítőim, a maradék kettő pedig pontosság javító. 10-es tár papíron elég 4-5 ember megölésére, persze senki sem ilyen pontos, jobb napokon elég nekem 3-ra, általában meg 2-re. Ahhoz képest nem rossz, csalóka az a 10 golyó mert iszonyatos erő van mögötte. Az újratöltési idő sem olyan vészes.
Szerk.: ja most látom neked nincs meg a fegyver csak felvetted valakitől. Ajánlom hogy szerezd meg, nekem 2 óra alatt összejött és jól el lehet vele szórakozni, főleg a sniper közelharcos vagy

-
KTomi77
tag
Én megszereztem, azt hittem nehezebb lesz. A második küldetés volt érdekes, a high tier loot, mert nem számolta a killeket nekem, pedig öltem a sima br-be meg alcatrazon is a narancssárga területen. Aztán mentem egy kört alcatrazon és számolta a killeket, pedig nem is azon a területen öltem ahol kellett. A következő feladatokat soloban csináltam a blitzen, azok gyorsan meglettek. Az utolsó feladatnál három körből lett meg az öt kill alcatrazon, ott mindíg a harmadik drop adta be a anihillatort nekem.
A cordite megszerzése volt eddig a legnehezebb a fegyverek közül szerintem. -
Fall-N
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
BR miatt még nem csináltam meg, de felszedtem már az SKS-t. Nekem nem egy nagy szám. Kicsi a tár alapból és tényleg sokat rúg vissza, így gyors reagálású harcokra alkalmatlan, kempelni meg nem szeretek, én sniperrel is mozogni szoktam. Lehet nem csinálom meg az eventet, előbb vagy utóbb úgyis elérhető lesz. Ha nem az sem tragédia.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ok, köszi.Közben megszereztem az SKS-t, akkor arra majd kipróbálom azt a perket.
A speed acceleration nekem fixed volt, csak nem értettem hogy kapcsoltad ki, de most már tiszta. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
KTomi77
üzenetére
Mivel minden fegyvernek más a flinch mértéke (amikor lőnek rád, ráng a fegyvered), ezért valószínűleg olyan fegyverrel játszottál aminek ez nem magas (pl. legtöbb SMG-nek, pontosabban lövő AR-eknek). SKS-el kezdtem most játszani, ha bármilyen golyó eltalál olyan szinten felránt a fegyver hogy lehetetlenné válik vele pontosan lőni. Toughness ezt javítja.
Quickfix pedig tök egyszerű, ha kapsz egy killt, azonnal el kezd healelni ami iszonyatosan jó ha közelharcban játszik az ember. Amúgy meg várni kéne rá egy pár másodpercet. Segít nagyon hiperagresszívnak lenni.Igen, fixed speedre állítottam. Speed accelerationnal ez az egy baj van, hogy csak akkor lehet vele "izommemóriát" megtartani, hogyha konzisztens a sebesség ahogy mozgatod az ujjad. Én egyre gyorsultam ahogy használtam, ami miatt egyre nagyobb és nagyobb lett az ezáltal gyorsított érzékenység, egyre lejjebb és lejjebb vettem a speed acceleration mértékét, most pedig kipróbáltam kikapcsolva is és úgy érzem ez így most már jó lesz.
-
KTomi77
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én próbáltam a quicfix és toughness-t is és nem vettem észre semmi változást. Zöldből így mardt nekem a cold blooded, rankeden amúgyis használják sokan a shock rc-t mer alacsony pontszám kell hozzá.
Kékből a hardline-t használom hogy minnél több pontom legyen, de én csak tdm-et és domination-t játszok.A speed acceleration-t, hogy érted hogy kikapcsolod? Fixed speed-re állítod?
-
jonnyjoker01
veterán
Én sem rakom fel mert nekem fontosabb játékstílusból adódóan a quickfix vagy a toughness. Tudom nem ez a meta már a dead silence nerf miatt, de letojom, inkább játszok továbbra is hiperagresszíven, mert ez az amit élvezek.
Most elkezdtem amúgy megint játszani mert kikapcsoltam a speed acceleration-t és sokkal jobban lövök. Amikor bekapcsoltam akkor nem voltam olyan gyors mint most, idővel a speed accel miatt megtanultam egyre gyorsabban ráncigálni az ujjaimat, de ahogy fejlődtem ezen a téren, egyre pontatlanabb lett a speed accel. Most kikapcsolva megmaradt az hogy gyorsan aimelek, de bónuszként már pontosabban is lövök
Csak úgy aprítom a népet Masterben. Viszont még mindig kapok ilyen meccseket, amivel nem tudok mit kezdeni.
Bármit csinálok nem elég ha a csapattársaim nem bírnak magukkal 
-
Magnat
veterán
Mert vagy botok, vagy más tulajdonságot tartanak fontosabbnak. Nekem sincs beállítva ez a tulajdonság (nem emléxem a nevére) pedig 150-es vagyok .
Mondjuk én másodlagosnak rakétavetőt viszek és beledurrantok a senrtybe is rögtön, de a néha felbukkanó riot shield-es playereknek is lehet meglepit okozni vele. -
Kbali
nagyúr
Én azon csodálkozom, hogy 150-es szintű emberek miért nem veszik fel azt a tulajdonságot, hogy ne lássa őket az UAV, sentry gun, stb... automatán irányított cucc? És képesek belerohanni így sentry gun védett ojjektumokra, meg ilyenek.
a csapat meg sosem nyer és csodálkoznak. -
Kriszodj
újonc
Hello sziasztok most regisztráltam idee egy kèrdèsem van hogy már règota játszok a call of duty mobilal ès nem tudom mièrt nem tudom fel venni a lila szinnü cucokat mert elèrtem benne hogy tier 52 es szintett de az a baj hogy le van lakatolva ès egyáltalán nem tudom hogy mièrt nem birom fel venni
-
Delerium
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az első fegyver amit kihagyok a BR miatt, de hamarosan úgyis benne lesz valami más challangeben, eventben vagy credit storeban.

-
KTomi77
tag
Sziasztok.
Az SKS-t nem találom a training room-ban, vagy még nincs is benne? Kipróbáltam volna, hogy milyen, de a hozzátartozó eventhez nincs kedvem. -
Praclis
újonc
Sziasztok!
Egy egyszerű gyors kérdésem lenne! Ha letörlöm a játékot a telefonról vagy egy másik készüléken belépek akkor ugyanonnan folytathatom ahol tartottam? Menti minden beállításomat?
Köszi a gyors választ! -
vodrosjozsi
addikt
Tök jó, Android 11-en nem lehet használni cod-ban a controllert, legalábbis a Dualshock kontrollert biztos nem.
-
Magnat
veterán
-
Gyick
őstag
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Nekem csak úgy sikerült ha winner lett a csapatom Alcatrazban.... Még ha 2. lettem akkor se adta meg
-
KTomi77
tag
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Néztem róla egy videót és ott az volt, hogy csak akkor számolja, ha Blitz-et játszol és első vagy az Outrider skinnel. Így próbáltad már?
-
Alias LaLee
tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Sajnos az sem segít
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Youtubon vannak fent videók az eventekről.
-
Alias LaLee
tag
Hali kicsit elakadtam...
Szeretném teljesíteni a Premier operator eventet de nem nagyon akar sikerülni. A negyediknél járok!
Lehet hogy nem jól értelmezem a feladatot?
Nem az lenne a lényeg hogy a BR-ban legyek 3x a legjobb 20-ban Outrider csajszival??? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ki mire megy? Én a pontosságra és a szórásra és a controllra, de nééztem videókat, ahol kihangsúlyozták a mobilitást. Ahogy most néztem az ADS Time = a mobilitással?
-
Fall-N
veterán
válasz
KTomi77
üzenetére
Nem feltétlenül. Sokan LMG-vel rohangálnak meg SMG-vel. Sniperesek általában fent bújkálnak. Én mondjuk nem szeretek campelni, hanem rendesen megyek sniperrel és quickscope-olok. Persze a pálya szélen, hogy ne lepjenek meg oldalról vagy hátulról. Szeretem a pályát, mert jó az elosztása és nem kell spawn után sokat rohangálni fölöslegesen.
Kbali: Én is azt tapasztalom, hogy általában egyedül vagyok sniperrel. Általában a kötelező Chopper, ami van majdnem mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Windows 11
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Gyúrósok ide!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 256GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5293
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már belekavarodtam nagyon, látszik hogy értek hozzá
Ez már konkrétan nem buffolva van, hanem egy másik fegyver.
Tényleg befutottuk ezt a kört már párszor. 

köszönöm a segítséget