Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:40:27

LOGOUT.hu

A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31138) Vanir válasza Casanova* (#31134) üzenetére


Vanir
veterán

Na, az utolsó részével vitatkoznék a leginkább... CS-ben rengetegszer fordul elő, hogy valaki nem tudja hátba/oldalba lőni az ellenfelet akár néhány méterről a nem megfelelő spray control miatt. CoD-ban azért ilyet nagyon nagyon ritkán látni, ugyanis ott szinte csak vertikálisan rúg vissza a fegyver, oldalra alig tér ki, ergo ha egy picit lefele húzod az egeret akkor fixen el fogod lőni a tagot.
A mai napig inkább kodoznék, ha nem 30 aktív kompetitív csapat lenne, mert sokkal jobban bejön a mechanikája, a movement, és a q3 motor által nyújtott "feature"-k (reloadshot és társai). Viszont azért azt se felejtsük el, hogy CS:GO-ban ha kileakelnek valami nagyobb bugot, akkor az egy nap alatt fixelve van. A CoD4-hez nem jött frissítés 2008 óta, és könyékből tudnék mondani 15 olyan eszméletlenül idegesítő bugot, ami miatt néha elment a kedvem az egész játéktól. És akkor még nem is beszéltem az anticheatekről...
Teljesen szubjektív, hogy ki melyik játékot szereti jobban, nem is akarok ezzel flamewart indítani, de az tény, hogy a CS:GO bejövetele szinte kiírtotta a CoD4-et. Sajnos ez van, haladni kell a korral, az élet más területein is így van. Az újabb CoD részek nevetségesen szarok multi terén, kompetitivitás egyáltalán nincs bennük, így aki tovább akarta folytatni a versenyszerű lövöldét az átvonult csézni. :)

És így a végére halkan megjegyezném, hogy nagyon durván szidtam a CS-t annak idején, ugyanígy a zoom hiányából adódóan, illetve a játékmenet lassúsága sem tetszett, de már nem csak hogy megszoktam, hanem meg is szerettem, pedig nem hibátlan játék ez sem (64 tickes hivatalos szerverek, nevetséges netcode és a cyka blyat).

jaffa 2843: igen, a rohangáló ellenféltől bekapom az egygolyós fejest az nekem is a kedvencem tud lenni... :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.