Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #9045 üzenetére
Én legalább ismerem
-
-
Boci_83
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz Boci_83 #9053 üzenetére
megy,de a cod4 csak addig a kivánt verzió,amig fut utána,és xfire-ből nem lehet szerverre csatizni igy.én inkébb most csináltam reinstallt a mai war kedvéért,a 7végén ha lesz még,vissza se teszem az 1.6ot,tegnap már viszonylag kitapasztaltam a mapokat,az eredeti szervereken meg sok a tahó,meg a tömegnyomor,inkább a haverok,amig nincs 1.6 szerveroldali...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Pitbullos
aktív tag
jo reggelt mindenki
aki koran kel az aranyat lel....van benne valamia neten megtalaltam a szerver oldali 1.6 patchet linuxra
es elkuldtem az FGC nek
azt mondtak hogy hamarosan kezdik integralni a rendszerbe
lehet hogy mar hetvegen is tolhatjuk az uj palyakot.
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Sirandrish
legenda
de akkor ez most hogyí van? az 1.6os szerokra csak origi gameval lehet felmenni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Sirandrish #9057 üzenetére
errol nem hallotam semmit
szerintem tortel is ugyanugy lehet jatszani
nincs hir hogy a pb szigorubb lenne benne
de azt tudom hogy tartalmazza az eddigi osszes javitast
igy csak az 1.6 kell instalalni a tobbit nem
azer lett ekkora a merete[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
-
csongi
veterán
Sziasztok! Van e olyan progi ami leszedi a Cod4 patchet? Cod2 höz volt.
-
BandiHUN
veterán
tudtommal mindenki az uninstallal tudta csak megoldani,én is kénytelen voltam,amig nem csinálták meg a szerónkra a cdkulcs kikapcsot...hiába van eredetim,ha másoknak meg nincs viszont a beállitások és a profil megmarad,ha az uninstallkor kéred,azzal szerencsére nem volt gond,csak a keyt,akit érint,irja ki a registry-ből,ha nem lenne meg,mert külömben oda a mentés...szerintem most,hogy igy megoldódott a tört probléma,nem lesz miért verzióváltót kitalálni,mindenki átáll 1.6ra..
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Boci_83
őstag
Jövö7 vasárnapra night cupra beirattam magunkat! Akire lehet számitani privátot irjon nekem! [link]
-
ent
őstag
Szervezzünk egy cupát mi is. Megkérdem a PH-t, hogy esetleg tudna e vmivel szponzorálni. Jelentkezni min 12 klán 5000Ft os díjjal. Az első kapna 25000 Ft ot, a második 15eFt ot, a harmadik 10eFt ot. A maradék 10eFt ot pedig a legtöbb fraget lérő játékos kapná. Jövő hónap elejéig lehetne jelentkezni és július közepén kezdődnének a selejtezők. cod.hu-n, prohardver.hu-n, illetve a klánok oldalán lenne a reklám. Szentetek?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
CséZé
őstag
Hírek a CoD5-ről[link]
-
ent
őstag
HOL VAN ANDRISH???
Kifli: hányan és kik jelentkeztek már a cupa részvételre?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
ent
őstag
válasz Boci_83 #9071 üzenetére
Azért mindenkitől aki jelentkezik várok egy önértékelést: Biztos készen állok egy ilyen megmérettetésre? Képes vagyok betartani a szabályokat? Tudok csapatban dolgozni? A "leader" utasításait elfogadom, követem?
Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez nem egy war, nem egy "szórakozzunk egy kicsit" dolog, ez egy kupa. Ide azok mennek akik győzni szeretnének. Tessék komolyan venni a dolgot mindenkinek. Az lenne a legjobb, ha mindenki ráérne és a legütősebb csapat menne a PH! klán nevében, ha esetlegesen a jobbak nem érnek rá, készen kell állniuk a többieknek is. Ne ámítsuk magunkat, vannak köztünk jobbak és vannak köztünk kevésbé jók, vannak köztünk makkerek (mint én) és van köztünk Andrish is. Felnőtt emberként szentem midenkinek tudatában van a saját "skill"-jének.
Tényleg jó lenne ha ráérne az előre lebeszélt kupa-warok időpontján mindenki. A netán felmerülő problémák (személyre szabott) esetén nehogy ne tudjunk kiállni teljes létszámmal.
Én például soha nem érnék rá vasárnap este 19 órakkor warozgatni, a családnak előre szóltam, hogy ekkor ne csináljon nekem senki programot, az asszony bevállalta a 3 gyereket is. Tehát szentem más is képes ilyenre, beszéljétek meg a főnökkel, az asszonnyal, a kurvátokkal, a barátnőtökkel, netán a kutyátokkal, hogy VASÁRNAK ESTE 19 ÓRÁTÓL MAX 2 ÓRA IDŐTARTALOMBAN ne zavarjon senki titeket. Remélem aki olvassa ezen hsz-t az azonnal küld PÜ-t Kifleenek...
Kifli: lehet tudni a konkrét meccsek időpontját, vagy csak a mostani vasárnapit????
Egy ötlet, szavazásra bocsájtom 6(*** lsd: szerk) elvetemült cod4 harcos tiszteletbeli felvételét a PH! klánba!!!! Sok hasznot és jó barátságot várok tőlük: Hunor, Csipa, Gerus, Richárd, G.Cse, Vazz. Szerintem megtiszteltetés lenne tőlünk, ha felajánlhatnánk tiszteletbeli tagokként való felvételüket. Semmi kötelezettség, csakis a mégjobb baráti társaság végett. Ebből adódóan át lehetne gondolni, hogy a war 12 slotos szerver mellé nem e lehetne vissza állítani egy nagyobb slottal bíró pub szervert (én 32 slotosra gondoltam). Egy olyan szervert amely olyan ranked lenne mint az OPV vagy álltaunk referált jobb szerverek. Vannak elvárások a cod4 társadalomban és ezeket mi nem akartuk felvállalni, következtében a pub szerver ami eleinte tömve volt, megszünt. Van nevünk, a prohardver.hu illetve az állndó jelenlétünk más szerverén. Mi lenne ha más miatt is lenne skacok, ti akarjátok e?
Állandóan más szerverén lógunk, néha be se jutunk a tömegtől, csináljunk egy pont olyan jó szervert mint a másé. Ki gondolkozik még velem? Várom a hétvégéig mindenkitől legalább egy mondatos véleményét PÜben!! A pénz szentem nem lenne akadály: 32 slotos szerver ára 10000Ft. Most vagyunk 8 an, hozzá jönnének (és természetesen megkérdeznénk őket is a felkérés során a pub szerver miatt,ez is lenne feltétele a hány slotos szervernek) 6-an az 14 fő, az 715Ft/hó. Ha netán még is probléma lenne ezen összeg, szentem nem csak én hanem más is lenne aki nem ennyit hanem 900Ft ot is fizetne havonta. A pénzt meg lehet oldni, szentem.
Véleményeket hétvégéig PÜben mindenkitől!!!!
***szerk: Először is szeretnék bocsánatot kérni CséZé től, ő rá is gondoltam!!! Tehát nem 6 hanem 7 fő felkérésén gondolkozzatok! (32 slot=667Ft/fő/hó)
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
Most itt akkor a kupán vagy a szerón van a hangsúly?
Egy ötlet, szavazásra bocsájtom 6(*** lsd: szerk) elvetemült cod4 harcos tiszteletbeli felvételét a PH! klánba!!!!
Mintha már klántag lennék, vagy nem?A új szerver ügyben tartózkodom, majd a többség dönt és úgy lesz, én úgy sem pubolok annyit.
A kupában meg benne vagyok/lennék, HA ráérek!
-
Boci_83
őstag
Néhány dolog nekem sántit, nem térek ki rá, de ez a vasárnapi cupa egy játszódás lesz, amit a -=PH!=- klánnal játszunk, azokkal akik már tagok.
Már régóta erőlködünk egy jobb csapat összerázásán, akiknek eredeti játékjuk van, ez idáig nem nagyon sikerült, és nem is nagyon hinném hogy most igy nyáron ez össze is jönne. Ha valami komolyban gondolkozunk akkor az esetleg ösztől lehetne, most mindenki meg "szanaszerteszéjjel."A PUB szerverrel, meg az egész témával kapcsolaban én nem foglalok álláspontot.
A felvetődő nevekről pedig, CsZ tudtommal már tag, Hunornak, Gerusnak van klánja, bár mindkettőjüket szerettem volna magam is a klánba, de nem szeretnék sem a Nyev klánnal, sem az ISC-sekkel semmiféle feszültséget, azt hiszem elég jó viszonyban vagyunk velük, nem kellene elrontani ezt a kapcsolatot azzal hogy a tagjaikat megpróbáljuk elcsábítani. Ricsi Gecse és Vazz pedig ők egy másik klán.
-
ent
őstag
-
Napster01
tag
túl komolyan vetted sztem, a kupák nem ekkora durranások sztem, csak pár war 1más után, ez az egész játék, nem biztos h ha legjobbjaink mennek is tudnánk nyerni, de lehet h az úgymond rosszabbak is lealáznak mindenkit, viszont te csak a győzelemre hajtasz, ahhoz előbb hozzá kéne szokni, de ha nem jössz nem szokod meg mi hogyan megy 1 kupán, elsőre nem hinném h csodát csinálnánk 1-1 nagyobb kupán...
_.(-.-)._
-
őstag
Noh.. Felőlem mehetne ez a nájtkápp vagymi. DE én nem fogok szolni egy árva szot sem azon kivul hogy kit láttam és merre. Majd valaki szépen mondja mindig mit kell csinálni az adott körben. Még egyszer nem akarom végigszenvedni ugy a meccset, hogy elmondom mit kéne aztan mindenki azt csinálja amit pubon Pl letesszük A-t aztán hú mer csak 1 van mi meg vagyunk 3-an akkor rásoljuk le... Aztán ugye mindenkit leszed kinnt és maradok egyedül bennt stb.. Meg ahogy letesszük mindenki kifut, ezzel átadva a helyet az ellennek, aztán támadhatunk megint nehogy leszedjék. Ha VÉLETLEN sikerül benntmaradni akkor is az ablakba és ajtoba ugrálás megy és ugye a csipás egyesével mindenkit kiszed
HA ezen sikerülne változtatni akkor esetleg el lehet indulni, de tőlem ne várjatok semmi féle koordinálást mert én már agyvérzést kapok.. Nagyon elszállt a türelmem már, hogy fél év után is a falnak beszél az ember. TISZTELET A KIVÉTELNEK.Mellesleg nem egy ilyen kupát játszottunk cod2-ben és nyertünk is nem keveset. Közelébe SEM ér egy esti war egy ilyen kupának.
Ennyi. Bocs a hibákért PDA-rol irok. Csüt este leszek.
-
csongi
veterán
Sziasztok. Hól lehetne elfogatható áron beszerezni az eredeti játékot? Az 1,6-os Patch ha jól látom második Vháborús kiegészítő?Vagy benéztem valami A lényeg érdekelne egy eredeti game.
-
Sirandrish
legenda
mi az hogy van köztünk Andrish is..ekkora láma nem lehetek
Vagy de?irok majd Pü-t is csak előbb had tudjam már felfogni miről is van szó...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kisa8800
tag
Kiflee!!!!!!!!!!! Nem látszik a nevezésünk a cupára
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
-
őstag
Mivel semmi reagálás nem volt a hozzászólásomra ezért akkor konkrétan megkérdezem, hogy ki is van benne akkor ebben a kupa mókában? Meg milyen kupa? Mik a nyeremények? Milyen a kiesési rendszer? Hány mapot játszik a 2 csapat? Ők választják, vagy sorsolás?
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
válasz Richard #9094 üzenetére
A korábban linkelt oldalon látod hogy melyik kupáról lenne szó. Konkrétan Kisa adta a linket, hogy jó lenne ha indulnánk a -=PH!=- klánnal. Mondtam rendben van, igy jelentkeztem. Ennyi. Most ezt a klánnal csináljuk, ha leszünk elegen, tök mindegy kinek mi a skillje, vagy hogy értékeli magát. Ha megkleszünk 5en akkor megyünk, ha nem akkor nem megyünk.
Ha szeretnétek egy másik alkalommal egy erősebb csapatot összehozni, akkor rajta, ha kellek megyek, de most vasárnap én itt leszek. Látom vannak jó csapatok is, nem lesz egyszerű. Eddig Kisa, CsZ, Napster, és én vagyunk.Egyébként vannak érdekességek, mert a GDP klán is csinál ilyen nightcupot, meg amit Napster linkelt korábban az is ilyen néven fut, igy kissebb észosztás is olvasható az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Napster
tag
válasz cucmalajmc #9093 üzenetére
vicces ^^
Egyébként nem néztem ki belőle sem CB sem egyéb helyen nincs beregisztrálva még csak ki se m lett próbálva ugyanis nyertem , de nekem már volt előtte is !
...N@PsTeR***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest