Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ent

őstag

válasz Boci_83 #9071 üzenetére

Azért mindenkitől aki jelentkezik várok egy önértékelést: Biztos készen állok egy ilyen megmérettetésre? Képes vagyok betartani a szabályokat? Tudok csapatban dolgozni? A "leader" utasításait elfogadom, követem?

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ez nem egy war, nem egy "szórakozzunk egy kicsit" dolog, ez egy kupa. Ide azok mennek akik győzni szeretnének. Tessék komolyan venni a dolgot mindenkinek. Az lenne a legjobb, ha mindenki ráérne és a legütősebb csapat menne a PH! klán nevében, ha esetlegesen a jobbak nem érnek rá, készen kell állniuk a többieknek is. Ne ámítsuk magunkat, vannak köztünk jobbak és vannak köztünk kevésbé jók, vannak köztünk makkerek (mint én) és van köztünk Andrish is. Felnőtt emberként szentem midenkinek tudatában van a saját "skill"-jének.

Tényleg jó lenne ha ráérne az előre lebeszélt kupa-warok időpontján mindenki. A netán felmerülő problémák (személyre szabott) esetén nehogy ne tudjunk kiállni teljes létszámmal.

Én például soha nem érnék rá vasárnap este 19 órakkor warozgatni, a családnak előre szóltam, hogy ekkor ne csináljon nekem senki programot, az asszony bevállalta a 3 gyereket is. Tehát szentem más is képes ilyenre, beszéljétek meg a főnökkel, az asszonnyal, a kurvátokkal, a barátnőtökkel, netán a kutyátokkal, hogy VASÁRNAK ESTE 19 ÓRÁTÓL MAX 2 ÓRA IDŐTARTALOMBAN ne zavarjon senki titeket. Remélem aki olvassa ezen hsz-t az azonnal küld PÜ-t Kifleenek...

Kifli: lehet tudni a konkrét meccsek időpontját, vagy csak a mostani vasárnapit????

Egy ötlet, szavazásra bocsájtom 6(*** lsd: szerk) elvetemült cod4 harcos tiszteletbeli felvételét a PH! klánba!!!! Sok hasznot és jó barátságot várok tőlük: Hunor, Csipa, Gerus, Richárd, G.Cse, Vazz. Szerintem megtiszteltetés lenne tőlünk, ha felajánlhatnánk tiszteletbeli tagokként való felvételüket. Semmi kötelezettség, csakis a mégjobb baráti társaság végett. Ebből adódóan át lehetne gondolni, hogy a war 12 slotos szerver mellé nem e lehetne vissza állítani egy nagyobb slottal bíró pub szervert (én 32 slotosra gondoltam). Egy olyan szervert amely olyan ranked lenne mint az OPV vagy álltaunk referált jobb szerverek. Vannak elvárások a cod4 társadalomban és ezeket mi nem akartuk felvállalni, következtében a pub szerver ami eleinte tömve volt, megszünt. Van nevünk, a prohardver.hu illetve az állndó jelenlétünk más szerverén. Mi lenne ha más miatt is lenne skacok, ti akarjátok e?

Állandóan más szerverén lógunk, néha be se jutunk a tömegtől, csináljunk egy pont olyan jó szervert mint a másé. Ki gondolkozik még velem? Várom a hétvégéig mindenkitől legalább egy mondatos véleményét PÜben!! A pénz szentem nem lenne akadály: 32 slotos szerver ára 10000Ft. Most vagyunk 8 an, hozzá jönnének (és természetesen megkérdeznénk őket is a felkérés során a pub szerver miatt,ez is lenne feltétele a hány slotos szervernek) 6-an az 14 fő, az 715Ft/hó. Ha netán még is probléma lenne ezen összeg, szentem nem csak én hanem más is lenne aki nem ennyit hanem 900Ft ot is fizetne havonta. A pénzt meg lehet oldni, szentem.

Véleményeket hétvégéig PÜben mindenkitől!!!!

***szerk: Először is szeretnék bocsánatot kérni CséZé től, ő rá is gondoltam!!! Tehát nem 6 hanem 7 fő felkérésén gondolkozzatok! (32 slot=667Ft/fő/hó)

Új hozzászólás Aktív témák