- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
''Állítólag'' elég tuti lesz az, hogy nyer a Honvéd.. vélemény?
-
User1
tag
Én komolyan gondoltam azt a 2 tippet!!
én csak tippmixen tudom megjátszani de az meg ötös kötésben van....
x-et nehezebb eltalálni?? Én abból lindulok ki hogy az olaszok általában bunkerfocit játszanak, meghát minden meccs úgy kezdődik hogy döntetlenre áll (ezé szeretek félidő ''d''-re fogadni) -
Speccy
aktív tag
Végeredmény 1:1
Tanulság : Magyarokra, de inkább magyarok ellen : SOHA! -
Speccy
aktív tag
Ma este Hungary - Bulgaria.. a bukik esélyesebbnek adnak minket, de abszolút 3esélyes meccs. Viszont élőben is lehet majd fogadni a GB-n.
-
Csazsol
senior tag
Ehhez mit szoltok, már megjátszottam...
Soccer France v Switzerland France Standard 1.36
Soccer Czech Republic v Finland Czech Republic Standard 1.30
Soccer Turkey v Albania Turkey Standard 1.20 -
User1
tag
új tippem a Södertälje - Färjestad vendégbe 5000huf-ért 1,95-ös szorzóval
-
User1
tag
én mindíg azt mondom 1meccs nagy pénzzel. vagy max2-3 majdnem papírforma meccs olyan 1,5-2,2 szorzókkal.
Roma-Milan jó lesz v-re szerintetek? nem játszottam már vagy 2 hete. -
efge
aktív tag
fradi meccs pedig kimaradt a tippmixbol? vajon miert?
-
Csazsol
senior tag
Ja és lekéstem a Juve meccset, a kezdőrugásra értem haza
Most ez jó v sem? -
darijoci
csendes tag
Hamburg - Borussia Dortmund meccsre tippek? Elsőre kivettem fix1re, de most valahogy elbizonytalanodtam... Tipikus eset: ha megjátszom elmegy, ha nem, akkor szívom a fogamat...
-
Speccy
aktív tag
Működik, nem véletlenül van főoldalon, egyelőre tarolnak a magyar fogadók között (nem csak azért, hanem mert magyar nyelvű), de amúgy nem jó iroda.. (nem olyan átlátható, mint egy gamebookers, kínálat se az igazi, LIVE részük meg egyenesen fos)
Minden adatot megadhatsz, az égvilágon semmi rizikóval nem kell számolnod emiatt.. -
efge
aktív tag
sportingbeten mukodik ez a 2500huf jovairas?
paranoia on: minden adatot megadtatok regisztracional? (edasanyja neve, telefonszam) nem rizikos ez egy kicsit?? -
godzilla
csendes tag
én 3-4 szelvénnyel játszok, és úgy számolok, hogy legalább az egyik visszahozza a lét
-
godzilla
csendes tag
Hányszorosát szoktad megnyerni a kockáztatott pénzednek 2-es kötéssel?
-
godzilla
csendes tag
Az én tippem : <2 odds = 5-ös kötés, >2 odds = 3-as kötés (aki naponta figyeli az NBA-t, az még bejátszhatja a hosszabítást, 1x-már bejött)
-
Csazsol
senior tag
Senki sem fogad mostanság?
-
Csazsol
senior tag
Ja ez kb 4 éve volt
Hát azota nagy spiler lett - már lovizik itthin keni-vágja
1 sz törvény:
- Nem lehet állandóan csak veszíteni, tehát nyerni sem.
Ez alapján kijelölsz egy intervallumot és megnézed, hogy azon belül buktál avagy nyertél. Én azt mondom, ha állandoan egy meccsezés a nyereséges... -
darijoci
csendes tag
Visszahozta!! -
darijoci
csendes tag
Próbaképp csináltam egy csak kosaras szelvényt. Hátha visszahozza a hétfői buktát...
-
darijoci
csendes tag
NBA-re vannak valakinek tippjei?
-
-
Speccy
aktív tag
Jaj.. úgy látszik hiába van magyar nyelven az SB, sajnos egyeseknek így is érthetetlen. Íme a komplett SB tájékoztató :
Banki átutalás
Ha már megnyitotta számláját a Sportingbetnél, akkor nálunk lévő egyenlegét Magyarországon belüli banki átutalással is feltöltheti.
Feltételek
Önnek rendelkeznie kell egy bankszámlával. A bankszámla tulajdonosának és a Sportingbet számla tulajdonosának meg kell egyeznie.
Mennyi idő múlva kezdhet el fogadni?
A forint átutalások 1-2 munkanap, a deviza átutalások 3-4 munkanap alatt érkeznek meg hozzánk. Amikor a befizetése megérkezett, e-mailben értesítést küldünk Önnek.
Díjak:
A banki átutalás igénybe vétele Önnek semmilyen járulékos költséggel nem jár részünkről, kérjük érdeklődjön az Ön bankja által felszámított költségekről.
Hogyan töltheti fel a számláját?
Válassza ki az Ön Sportingbet számlájának pénznemét az alábbi listából és indítsa el átutalását az Ön bankszámlájáról a pénznemhez tartozó bankszámlánkra. Miután az átutalást elindította, kérjük értesítsen minket a penztaros@sportingbet.com címen, jelezve, hogy az utalást elindította. Mikor az összeg megérkezett, mi azonnal értesítjük Önt.
Az átutalás indításához az Ön bankja által kért információk:
Kedvezményezett neve: Interactive Sports Ltd.
Címe: 82-100 City Road, London EC1Y 2BJ, UK
Jogcím: 41A
Megjegyzés: kérjük ebbe a rovatba feltétlenül írja be Sportingbet felhasználói azonosítóját
Magyar forint - (HUF) CIB Bank 10700024-23395606-51100005
Euro - (EUR) CIB Bank 10700024-23395606-50000005
Amerikai dollár - (USD) CIB Bank 10700024-23395606-50100002
Amennyiben az átutalással bármilyen nehézsége támadna, kérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Itt megtalálja elérhetőségeinket. -
Matthew
őstag
Üdv!
Mondja mán el vki, hogy a fenébe kell pénzt utalni OTP-s számláról, online a sportingbetre. Két hete utaltam próbaképp 1000 forintot (még jó hogy csak ennyit!), de nem érkezett meg. Külföldi forint átutalással csináltam a CIB-es számlájukra, sőt még e-mail-t is küldtem nekik, hogy utalok. Mit csesztem el?? -
Csazsol
senior tag
Egyik ismerősöm meg mindig csak egy meccsre fogad, min 100e Ft-tal.
Emlékszem az első meccse: Juve-Samp kupameccs volt. Kivette 1-sbe és bejött neki. Na erre nyert 225e Ft-ot. Na innentől kezdve ő nem rak 1,7 alatti meccsre.
A számlája bőven pozitiv.
Na igen, de ki merne ennyi pénzt felrakni? Én is amikor 50e játszottam rágtam a kefét egész szombaton. Én két db kétesélyre pakoltam fel ennyit. A lényeg: bejött.
Hát igy kéne játszani, de miből? -
darijoci
csendes tag
Kis odds-ra tenni tényleg hülyeség. A hétfői játékom is pont a legkisebben ment el (1.25). Dühítő. 2-2 lett a meccs vége, és hazai győzelmet vártam. 90. percben született az egyenlítő gól...
Szóval focira 1.5 alatt nem érdemes tenni...
-
stanci
aktív tag
-
Speccy
aktív tag
Légirányban tényleg messze vagyunk, de mire való az internet?
www.covers.com - statisztikák, várható kezdőcsapat, match preview, sérüléslista.
www.nba1.hu - rengeteg információ magyarul
Az hogy hány napja játszanak, már onnan is meg lehet tudni, ha megnézed 1-2 napra visszamenőleg az eredményeket, pl itt : http://www.sportsline.com/nba/scoreboard
Foci kiszámíthatóbb? Én minden irónia nélkül gratulálni tudok annak, aki focival (3way, tehát 1,X,2 típusú fogadásokkal) pluszt tud felmutatni, hosszabb távon. Egy fika odds (<1.30) ugyanúgy elmehet, mint egy 2.00. Egy ötös kötésből pedig egy legalább el fog menni... ha olyan kiszámítható a foci, akkor miért nem ment még csődbe egy fogadóiroda sem? -
stanci
aktív tag
Na emberek beszívtam én is rendesen.
Volt 10 rugóm, lementem 4-re aztán vissza 9-re. Innentől csupa papírformát játszottam.
Most 0 Ft-om van. Valami új stratégia kell.
NBA meccsre egyszer tettem, de azt meg is nyertem.
MOD: még a Fradi - Győrt is elbuktam
[Szerkesztve] -
darijoci
csendes tag
Na, a hétfői négyeskötés már elment...
Tényleg hagyni kéne a focit...
-
Speccy
aktív tag
válasz
supercow #115 üzenetére
Szép is lenne, ha mindig a papírforma jönne be!
De pl : már csak azért is jobb, mert csak két kimenetel van rá (míg ugye focinál 3), hendis verzióban 1.91 , 1.91-es oddsokkal a gamebookersnél! Én ugyan nem értek az NBA-hez (bár fogadni azért szoktam néha rá), de sokkal jobban el tudom képzelni, hogy valaki kosárral nyer, mint focival (hosszabb távon).
-
Speccy
aktív tag
válasz
supercow #113 üzenetére
És még hányan megtehették rajtad kívűl.. a fogadóirodák ilyen örülnek, mert a többség úgyis papírformát rak.
Szokj le a fociról való fogadásokról (legalábbis az ilyen, 1, 2, X típusokról).. találj magadnak valami más sportágat (mondjuk kosár (NBA), vagy tenisz), amivel hosszabb távon (legalább fél év) is pluszt lehet csinálni! -
supercow
őstag
A tegnapi real madrid meccs miatt elbuktam egy csomó pénzt
0ft lett az egyenlegem. Ja és a Lisbon is kikapott...
[Szerkesztve] -
Csazsol
senior tag
Hali
Akkor mára is egy nyerő tipp:
AC Milan v Sampdoria 1 1.50
Sport. Lisabon v Penafiel 1 1.25
PSV v Den Haag 1 1.20
Feyenoord v Roda 1 1.40
3.15
És akkor a szokásos egyet elvenni belőle, és az még biztosabb, ne feledjétek eddig minden bejtöö -
stanci
aktív tag
srácok a gamebookersen, hogy lehet kombinációba játszani?
-
supercow
őstag
bejött egy hármas kombinált tippem
Csak 200ft-ot tettem rá de legalább nem buktam.
-
Speccy
aktív tag
-
Csazsol
senior tag
De mikorra ér oda a pénzem
-
supercow
őstag
sportingbeten kint vannak a magyar aranyászokliga meccsek
fradi ute győr stb
-
Csazsol
senior tag
-
Csazsol
senior tag
Az eddigi két tippem bejött, más is megjátszotta, mert akkor jöhet a söröm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kugoo Kirin G1
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest