Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csazsol
senior tag
Besiktas [1 - 1] Vaduz
Ez hamar ment -
Csazsol
senior tag
Besiktas [0 - 1] Vaduz 29' [0 - 1] Gaspar
-
Notes
senior tag
Na most valaki világosítson fel, mert valamit nem értek.
Van egy kétkimenetelű esemény pl.:
Német rally, Schwarz vs Stohl 1,85 : 1,85
Ebből ugye az egyik mindeképpen bekövetkezik.
Akkor csinálok mondjuk két ilyen kombót:
Schwarz 1,85 * Ascoli - Milan V1,3 = 2,405
ÉS
Stohl 1,85 * Ascoli - Milan V1,3 = 2,405
Mivel a ralli így vagy úgy , de mindenképpen nyer ezért a Milan győzelmére effektíve 1,3 helyett 1,405-ös oddsot csináltam ''by hand'' -
Notes
senior tag
Lassan itt a hétvége, de ahogy nézegetem a meccseket, semmi tutit nem látok.
Eddig:
Kobenhavn - Silkeborg H 1,4
Manchester City - Portsmouth H 1,66 -
fendre
tag
Török, görög bajnokikon sokkal jobban fogadni. Panatinaikos, Galata, Besiktas, Fener hazai pályán nagyon jók.
Chelsea-t pont azért írtam, hogy jó lesz vigyázni vele, mert mindenki ezerrel fogad rájuk aztán ha becsúszik egy középcsapat ellen egy x hazai pályán akkor mindenkinek úszott a pénze. Többnyire nagyon benne van a játékukban a döntetlen, bár eddig még mindent nyertek. Nem sűrűn fordul elő hogy egy csapat veretlen maradjon egy bajnokságban. A Reál meg egy hihetelen szar felkészülésen van túl (gálameccsek sorozata, utazgatás) Náluk is erősen benne van a tavasz elejéhez hasonló gyenge teljesítmény. -
Notes
senior tag
Liverpoolt én is elkerültem inkább. Ellenben a Chelsea pont azt bizonyította számomra, hogy hazai pályán megállíthatatlan lesz az idén. A kiscsapatok szerintem jóha két ikszet csinálnak majd, esetleg a MU-nak lesz keresnivalója. Illetve a skótoknál a Rangers tűnik még papírformagyártónak, jót tett nekik ez a Prso gyerek.
-
fendre
tag
Besiktas és a Teplice kell hogy győzzön ma és minden okés. Ajax kicsit rámijesztett 0-1nél
Nem tudom miért gondoltátok hogy nyerni fog az Inter és Liverpool isÉn pont ezeket a meccseket tettem volna meg meglepire x,2-ben. Sajnos múlt héten buktam egy elég szépet a szlovákok miatt, így most nem volt ''felesleges'' pénzem amit kockáztattam volna ilyenre.
Chelsea túl szépen menetel, hamarosan meg fog születni az első meglepi ellenük -
Notes
senior tag
Na nekem az Inter tett be.
Ti hogy álltok?
-
fendre
tag
Sportingbeten 2,5k-t utalsz akkor kapsz 2,5k-t. Szerinem érdemes kihasználni ezt a bónuszt nyitásnak. + időnként vannak egyéb befizetési akciók is. Pl. 15kra kapsz 5k-t
Ha pedig vki a BetAndWin-re akar regelni, akkor az dobjon egy mail-t és küldök egy ''meghívót'' amin keresztül regisztrálva mindketten kapunk 10 eurot (2,5k) miután befizettél min 30at -
Notes
senior tag
Ha most kezded szerintem jó lesz a Sportingbet is. Regelsz náluk. Kapsz egy azonosító számot. Bemész a bankodba megmondod a néninek, hogy az X bankszámlaszámra szeretnél Y forintnyi átutalást, és a közlemény rovatba írja be az azonosítót amit a regisztrációnál kaptál. Ennyi. De 500HUF tényleg semmire sem elég. 3K alatt értelmetlen időpocsékolás.
-
Ace
tag
Megvan a betandwin-es regisztrációm HUF-ot állítottam be természetesen. Van otp házibank szolgáltatásom és a betandwin-en elég sok info meg is van adva hogyan kell utalni a betandwinre de nem minden ezért kérnék segítséget hogy aki már csinált ilyen és konkrétan utalt a betandwinre és meg is érkezett neki az mit hogyan töltött ki..pontosan
-
Ace
tag
Üdv emberek!
Végigolvastam a topicot de lehet csak én vagyok bamba de nem találtam meg benne hogy hogyan lehet utalni a betandwin-nek...
Ehez kérnék segítséget...(ami a honlapon fel van tűntetve befizetési adatoknál szóval azokat bemásolgatom de marad még üres rublika és az átutalás jogcíme sem világos beírtam a témában említett 41A-t de visszadobott)
OTP házibank szolgáltatásom van...addig oké hogy Külföldi forint átutalás nah innentől kezdve kellene egy jólelkű ember aki elmondja hogy mit hova pontosan...mondjuk az Átutalás összege azt tudom -
Csazsol
senior tag
Pool 0:1
Megyek is aludni... -
Notes
senior tag
Real Madrid - MLS All Stars meccs lesz egyáltalán?
Mert egyik livescore oldalon sem látom, sehol.
-
fendre
tag
Csak egy általános tudnivaló a dombornyomott kártyákhoz (aki esetleg nem tudná): van a 4x4 jegyű kártyaszám után egy 3 jegyű CVC vagy vmi hasonló nevű kódszám a kártyán ami a netes vásárlásokhoz kell. Ha vki pl megnézi a kártyádat egy hypermarketes vásárlás során és megjegyzi a számokat róla ill. a nevet amit rajta van, simán tud vele vásárolni (a következményeket most ne taglaljuk). A legegyszerűbb hogy megakadályozd ezt, ha leragasztod az a 3 jegyű kis számot a végén vmivel. Én 1 réteg cellux - filccel szinez - cellux rá módszerrel ragaszottam le.
-
Notes
senior tag
Na azért én sem álltam meg, hogy belecsapjak a lecsóba, pedig egyáltalán nem érzem jónak ezt a mai fordulót.
Inter - Donyeck H 1,36 Remélhetőleg a Meazza atmoszférája kellően szokatlan lesz a vendégeknek.
Real Madrid - MLS All Stars H 1,28 Ha a Madrid komolyan veszi a dolgot nem kérdés a kimenetel.
Rangers - Anorthosis H 1,22 Az erőviszonyok ismertek, ráadásul a skótok szeretik kiszolgálni a közönséget. -
roPHka
senior tag
Ezek az online fogadóirodák milyen bankkártyát fogadnak el? CiB megfelelő?
Csak mert akkor csináltatok egyet, igaz nem tudom, hogyan kell, de végülis többnyire csak ilyen online sportfogadásos célra készülne -
Notes
senior tag
Megtett tétet már nem illik baszogatni, de a 'Pool szerintem is necces. Idegenben nyertek 3-1-re, így egy 0-0 vagy egy kisebb arányú vereség nekik bőven belefér. Ráadásul úgy tudom, hogy Gerard is sérült, nélküle meg nem az igazi a csapat. De azért remélem meglesz a mecs, bár az 1,2 szerintem pofátlanul alacsony odds.
-
Csazsol
senior tag
BL meccsek
A sportingbet-en jobbak...
Rangers v Anorthosis Famagusta Rangers Standard 1.22
Inter Milan v Shakhtar Donetsk Inter Milan Standard 1.36
Liverpool v CSKA Sofia Liverpool Standard 1.20 -
Notes
senior tag
Sajnos egyedül a Premiership meccsekre van duplaesély. Kár mert az jó mókának tűnik.
Átolvastam az Indexen a netes sportfogadás topik utolsó 500 hozzászólását. Összességében az a kép alakult ki bennem, hogy a rendszeres játékosok kb. 80%-a mínuszban, vagy nullszaldó közelében van. Érdekes volt látni, hogy több tapasztalt róka is pár nap alatt eltapsolta a hónapok alatt összeszedett több tízezres pénzmagot. Remélem én is hasonló gondokkal küzdök majd, de sikerül önmérsékletet tanusítanom! Jó lenne kidolgozni valami taktikát amihez majd tartom magam és nem szalad el velem a ló ha bejön egy-két nagyobb nyeremény. -
Notes
senior tag
Részemről a gratula! Jól nyomod. Nekem minden bejött a hétvégén, de így is ''csak'' 2K a tiszta nyereségem. Mondjuk ez még csak próbaüzem volt, kis tétekkel. Alig várom már a hétvégét.
Jó lenne, ha egy kicsit jobban pörögne a topik! A sportingbet-en nincs egyáltalán kétesély, vagy csak én nem láttam eddig?
-
Notes
senior tag
Portot beszoroztam a Standard Liege-el (1,508) és elmentem aludni. De ahogy látom megérte.
Eddig gyanúsan jól megy a dolog, de azt hiszem lelkileg nem vagyok felkészülve egy vesztésre. Szóval azt mondjátok: nagy tét, max 2, esetleg három tuti meccs? Nekem az a bajom, hogy türelmetlen vagyok. Legszívesebben minden nap játszanék, pedig tudom, hogy egy héten alig van 4-5 igazán jó tipp.
-
Csazsol
senior tag
Melyik Barca-t?
A super cup esetleg?
Tán nézzd meg itt...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Hehe! Este megtettem a franciákat, reggelre megvolt a zsozsó!
MU már megvan, már csak a Barca-t várom. -
Csazsol
senior tag
PSV Eindhoven v Vitesse PSV Eindhoven Standard 1.30
Galatasaray v Malatyaspor Galatasaray Standard 1.22
Most ezt várom....
Ja és megint a sportingbet volt a jobb... -
bobsurf
őstag
látom nem csak én szoptam be a szarkák szárnyaszegett vergődését tegnap
Akkor valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudok pénzt küldeni a betandwin-re?
Én próbáltam külföldi átutalással, de visszadobták, és aszonták, hogy valami viber átutalás kéne. De az meg min 10k kezelési költséggel járna -
Csazsol
senior tag
ááhhh toto - felejtős
-
salgado
tag
az egyik rokonom ugy játszik,hogy végig irja 1-essel a totót,és amellé rakja a kétesélyeket.
ezzel csak az a gáz hogy szarul fizet.
nekem is volt már annóba 12esem,ráadásul a +1 is jo volt.(6db 2eséllyel)
de ahogy nézem az eheti totót,tulnyomó többségben 1es lesz megint. -
Csazsol
senior tag
Manchester Utd v Aston Villa Manchester Utd Standard 1.28
Galatasaray v Malatyaspor Galatasaray Standard 1.22
Newcastle Utd v West Ham Newcastle Utd Standard 1.61
Remélem nyerő lesz -
Csazsol
senior tag
Hali
Nem lennénk okosabbak!
14 meccs ráadásul ők választják, nem a legkönnyebbek.
Ha páran összeülnénk és mindenki csak egy meccsre koncentrálna és azt bevállalja, akkor a betanwin-en v sportingbet-en fel lehetne dobni. Persze mindenki azonos egységgel szállna be és mondjuk egyhibapontos variációra befizetnénk.
Szerintem... -
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Nem szeretnék új topikot nyitni de mi lenne ha össznépi TOTO-ba belekezdenénk?
Eheti mérkőzések:
01 REAC - Újpest
02 Sopron - ZTE
03 FTC - Lombard-Pápa
04 Vasas - Diósgyőr
05 Manchester Utd. - Aston Villa
06 Birmingham - Manchester City
07 Blackburn - Fulham
08 Charlton - Wigan
09 Liverpool - Sunderland
10 Newcastle - West Ham
11 Tottenham - Middlesbrough
12 West Bromwich - Portsmouth
13 Bolton - Everton
+1 Chelsea - Arsenal
Tippeljünk vmi faszát, hátha összejön 1 kis guba.
Sajnos én 10-11 találatnál többet nem tudtam még összehozni, de közösen lehet okosabbak lennénk!!!
köszi peti -
salgado
tag
volna gy kérdésem!
mostanába mennyibe keül a toto?mert márt 7 éve nem jáccottam,és most eszemebe jutott,hátha! -
Notes
senior tag
Tegnap háromkor bementem az OTP-be. Belföldi átutalást kértem Sportingbet-hez. És már meg is érkezett. Most már csak valami jó tippet adjatok!
-
fendre
tag
Nyertem két jegyet a Magyarország - Argentína meccsre a betandwin-től
. Kár hogy ilyen esőben nem megyek ki, de öcsém örült neki, mennek ki a haverjával
Más is nyert már valamit egy fogadóirodától ''csak úgy''? -
fendre
tag
Figy! Ez a system/hibapontos fogadás azt jelenti hogy kombinációkat teszel meg. Pl trixie-re ezek vannak:
1
2
3
1-2
1-3
2-3
1-2-3
Ezek a kombinációk (a számok értelemszerűen a meccsek ''sorszámát'' jelölik). Szóval ha bejön az egyik meccsed aminek mondjuk 1,25 az odds-a, akkor 400*1,25=500 HUF-ot nyersz, a többi leves. Ha bejön 2 meccsed: 1 (1,25) és 2 (1,3), akkor 400*1,25= 500 + 400*1,3 = 520 + 400*1,25*1,3= 650 == 1670-et nyersz.
=> ez a fogadástípus akkor jó:
- ha nagy összeggel játszol és nem akarsz nagyot bukni semmiképp (ez mérsékelheti a bukás összegét, ha pl 4-ből csak 3 meccs jön be)
- ha kis összeggel pár ''meglepi-közeli'' meccset (magas oddsal) teszel meg.
[Szerkesztve] -
fendre
tag
Bocsi, de két ilyen bizonytalan vendéggyőzelmet?! Háát nem tudom...
Reál végigjátszotta az egész nyarat tök fáradtak. Persze az ellenünk játszott gálameccset ne vegyük alapul, mert az egy vicc volt
Sevillában miért is bízol ennyire? Teljesen közepes csapat. Na mindegy te tudod, kívánom hogy bejöjjön, én a 3ból max a Barcát tenném meg, de gondolom kicsi az oddsa így még azt sem => vendéggyőzelemre bajnokin elég rizikós tenni.
Most nem tudom a munkahelyemen megnézni de szerintem csak aug 28-29-én kezdődik a spanyol bajnokság nem pedig most a hétvégén.
Máltát pedig ha jól emlékszem még idegenben is megvertük (de most nem tudom megnézni sajna). Válogatott meccsekre sokkal jobban megéri tenni mint bajnokikra. -
Notes
senior tag
Mo-Málta? Hááááát. Én magyarokra sosem fogadok. Nagyon kiszámíthatatlanok.
Inkább egy kis spanyol koktélt kevertem ki hétvégére. Csak nem vagyok benne biztos, hogy jól értelmeztem az összetett fogadsá lényegét.
Pl.:
Alaves - Barca V1.53
Cadiz - Real Madrid V1.5
Sevilla Santander H1.66
Namost a Patent-ben megjátszva mondjuk 400Ft-al ez 400x7=2800Ft-ba kerül. És fizet rá 6355-öt akkor is ha a háromból két meccs elmegy
[Szerkesztve] -
fendre
tag
Főleg válogatott meccsek a nyerők, mert soha nincs akkora különbség két csapat között egy bajnokin, mint két válogatott között egy selejtezőn. Szept. 4-5 körül lesznek király meccsek. Pl. Mo - Málta
És még egy észrevétel (nem elsősorban neked, csak ide írom) amire sajna rá kellett jönnöm: soha ne tedd meg az összes (fogadásra szánt) pénzed egy fogadásra. Így mindig túl tudsz élni és tovább játszhatsz. -
Csazsol
senior tag
Figyusz: Nekem három irodánál is van reg-em.
A legjobb a gamebookers, de körülményes a visszautalás.
Második a Betandwin, lehet forintban is vezetni a számlát - reg-elésnél az ország alatt van a pénznem. Ha már reg-eltél nem tudod modositani. Új reg szükséges. Én is igy jártam
A sportingbet hát ugyszólván az uccsó a kétesély nem fogadható fix-el, hogy csak egy példát mondjak. Ja még egy nincs mindegyik - vagyis csak kevés mérközéshez van kéteselye fogadás
Szerintem maradj a Betandwinnél. Kártyáról utalsz és már fogadhatsz is.
A barátságos meccekkel vigyázni...
Inkább hétvégi bajnokik... -
Notes
senior tag
Gondolom sejted, hogy a sok vajúdásnak mi lett a vége?
Természetesen regeltem a Sportingbet-en!
Egyszerűbb(nek tűnik) a sima banki utalás oda-vissza. És szerintem nem olyan rosszak az oddsaik. Bár a Betandwin nekem is jobban tetszik.
Ajánlatom:
Franciao. - Elefántcsontpart 1
Horváto. - Brazília 2
Portugália - Egyiptom 1
Doubles-el: 6K-ra fizet 14-et. És így már tényleg nem rizikós. Hogy tetszik? -
Speccy
aktív tag
Én is érintett voltam, simán kártyát cseréltek. Senkiről se hallottam, hogy bárkinek (sportfogadás/póker) baja lett volna ebből (de még ha lett is volna, a bank kárpótolt volna természetesen). Így ezután is fogok befizetni (meg remélem ki is
) kártyáról. De amúgy nem kötelező a kártya, ahogy írtam, a moneybokers is jó , csak azt előbb fel kell tölteni pénzzel (belföldi átutalás, 2-3 napig tart)
-
Speccy
aktív tag
''Mert én neten bankkártya adatokat nem adok meg az biztos.''
Miért nem? Hallottál már valami kellemetlen dologról? Pedig nincs ennél kényelmesebb befizetési lehetőség. De amúgy : Nem, nem csak EUR-ban, hanem amiben a számlát nyitottad (USD, GBP, stb.). Ha nem akarsz kártyával befizetni, használd a moneybookers-t! -
Notes
senior tag
Betandwin-re csak EUR-ban lehet befizetni/kivenni?
Pedig sokkal jobban néz ki, mint a Sportingbet.
Ti hogy szoktátok ki/be fizetni a Betandwin-es számlátokat? Mert én neten bankkártya adatokat nem adok meg az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Sorozatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óra topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest