Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kathy
csendes tag
válasz
darijoci
üzenetére
Van már egy külön számlám VISA Classic kártyát rendeltem hozzá, a pénznem HUF. Ez oké a betandwinen? Vagy inkább euró alapú kártya kellene? Ja, az egész 26 perc volt a Volksbanknál, internetbanking cd-t is adtak, mert egy éve vagyok az ügyfelük. Ha már működne, ma az Evertonra tennék.
-
lesaux
veterán
Ferencváros-Sopron 1.90 -- 3.20 -- 3.50
-
lesaux
veterán
A kifizetési ráta elérheti akár a nyereményalap 98 százalékát is
Ez mit jelent? -
lesaux
veterán
Ne csináljátok már, én leszek az első, aki a kaszinó részét kipróbálja?
-
lesaux
veterán
Segítsetek, légyszi. Nem olvastam végig a topicot.
A Sportingbetnél vagy a Betandwinnél ha kaszinózni akarok, pl. rulettezni, külön kezeli a pénzemet a sportfogadós pénzemtől, vagy egy kalap alatt vannak?
Van valami buktató a kaszinó részében? Ha pl. 1000 Ft-ot felrakok a pirosra, és bejön, lesz 2000 Ft-om, és mehetek a kasszához, vagy csak valami virtuális, kaszinóban érvényes zsetonom lesz? -
darijoci
csendes tag
Nem hagyják, ja. Van egy olyan szabály, hogy a feltöltött pénz + a kapott bónusz összegét legalább 3szorosan meg kell jáccani, mielőtt visszautalnál. Magyarul ha utalsz 2500at, kapsz hozzá 2500 bónuszt, és így lesz 5000 az egyenleged. Ezt legalább 15000 értékben meg kell jáccanod. (Például három darab 1,05ös meccsre felraksz 5-5 ezer pénzt). Szóval ki van ez találva...
-
WiNZO
tag
válasz
darijoci
üzenetére
Az frankó, köszönöm!

Sportingbeten:
2.500 FT BÓNUSZ MINDEN ÚJ ÜGYFELÜNKNEK
Nyissa meg számláját legalább 2.500 Ft-tal
és mi 2.500 Ft-ot adunk hozzá!
Ez jól hangzik....
de mi van akkor ha utalok rá 2500at és abból ugye 5000 lesz... és rögtön visszautalok 3000et és 2000rel elkezdek játszani.. vagy ezt nem hagyják?

-
WiNZO
tag
tudna valaki segíteni, hogy a sportingbetre kb mikorra ér oda a pénz otpről utalva?
köszönet!
-
darijoci
csendes tag
Mai napra tippek esetleg?
-
darijoci
csendes tag
Mai meccseim: Galatasaray - Ankaragücü, Levski sofia - Nafteks, Anderlecht - Antwerp. A három együtt másfeles szorzót adott ki, de bejött. 10 ropival raktam meg, szép lassan kúszik az egyenleg felfelé...

-
Csazsol
senior tag
Tegnap nyertem a Hoki vb-vel

-
Matthew
őstag
-
darijoci
csendes tag
Elég karcsú, ja. De mondom, én az elején elhülyéskedtem 7000 pénzt azzal, hogy nem nyugodtam addig, míg legalább egy másfeles-kettes szorzót összevadásztam. Valahogy nekem jobban bejön a nagyobb tét-kis szorzó páros.
mod: Fogadhatsz még, mivel angol idő szerint számít... Szóval egy órát hozzá kell adni. 20:15ig ráérsz
[Szerkesztve] -
Matthew
őstag
válasz
darijoci
üzenetére
1,12-es odds-ért??? az elég karcsú... ja egyébként Sportingbetre utaltam tegnap reggel. Régebben is próbálkoztam az átutalással de elb@sztam, most már jól csináltam. Próbaképpen csak 1 ezret.
szerk.: egyébként is lecsúsztam már róla: 19:15-ig lehetett fogadni rá
[Szerkesztve] -
darijoci
csendes tag
Egyébként ti milyen stratégiával játszotok? Nekem valahogy nem jött be a kis tét több meccs kombináció. Gyorsan lenulláztam magam. Aztán raktam fel kicsit többet, és most min. 5ezres tétekkel játszok, de már volt 25 is. Max 2-3 meccset veszek egybe, nem igazán kombinálok. Így is napi 2-3 ropit akasztok. Aztán néha elszáll az agyam, és akkor úgy járok mint ma.
-
darijoci
csendes tag
Sportingbetre vagy a Betandwinre utaltál? Nekem ma érkezett meg a pénzem az utóbbira, már kezdtem aggódni... Sportingbetre hamarabb odaért. A mai esti jégkorong meccsek közül sztem szlovákokat meg lehet jáccani az osztrákok ellenében. Asszem én is megteszem, bár ma volt egy kis bukta (10.000), és ilyenkor nem jó érzéssel játszok...
-
Matthew
őstag
Na sikerült egy ezrest végre átutalni. De béna voltam...
Valakinek valami jó tippje? -
darijoci
csendes tag
Én is már csak a Barcára várok, Inter és Juve is már megvan.
Valaki játszik betandwin-en? -
Csazsol
senior tag
Huhh... egy kicsit lelassultam

Mára már csa a Barca kell
a többi megvan.... -
darijoci
csendes tag
Már reggeltem magam a betandwin-en, de egyelőre csak figyelgetek... Sokminden nagyon tetszik, és bővebbnek tűnik a kínálat, de a sportingbet valahogy mintha kiforrottabb lenne...
-
Csazsol
senior tag
Ezt is nézd meg Bővebben: link
Szerintem...
-
Csazsol
senior tag
63 perc 0:0, szerintem ez is marad, csak hogy velem kib@sszanak

-
User1
tag
A sportingbeten vannak akkora tippjeim hogy kész, de én hülye nem utaltam rá pénzt....
a tippek: első edzés nyertese Raikkonen: 13x
Raikkonen dobogón lesz 3,25x -
Csazsol
senior tag
Remélem rajtam kivül senki sem fogadta meg

Mostanában
-
Csazsol
senior tag
Mára: Roma.Porto,Benfica....
-
darijoci
csendes tag
A munkahelyen döglött le a szerver, és ezért nem fértem internethez. Ez volt a szerencsém. 2 hónapja mondtam a rencergazdinak, hogy csináljon valamit a codegen táppal, mert kuttyog a ventije. De nem, jó az. Hát tegnap megadta magát. (meg eleve codegent venni egy szerverbe... ááh mindegy).
NBA-vel az a gáz, hogy mindjárt vége az alapszakasznak, a rájátszásban már nehezebb tippelni... -
darijoci
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap reggel úgy keltem fel, hogy felteszek Federerre 20ezret, ha jól emlékszem 1,08-as oddsal. Munkahelyről szoktam jáccani. Erre behalt a szerver, nem tudtam fogadni. Hatalmas mázlim volt...
ezen a héten a tenisz meg az nba nagyon ment, napi 3 ropi nyeremény megvolt...
Arsenal-Blackburn sztem 1es lesz. -
User1
tag
1 hét pihi lejárt, tiszta fejjel nézve az Eisbären Berlin - Mannheim (hoki) hazai lesz!
-
Csazsol
senior tag
Most én is fogadtam:
Newcastle1x
Cornexi 1 -
User1
tag
Na csak megjátszottam az Austria Wien-Parma meccset félidő d-be.

-
BosX
aktív tag
Megjött a pénzem a Sportingbethez, most kifosztom őket jól

-
User1
tag
a mai tippem Zlin-Pardubice (hoki) H 3000FT
-
BosX
aktív tag
aki sportingbetes, annak sima banki átutalással mennyi idő volt még a pénz megérkezett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Tesla topik
- Projektor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1,12-es odds-ért??? az elég karcsú... ja egyébként Sportingbetre utaltam tegnap reggel. Régebben is próbálkoztam az átutalással de elb@sztam, most már jól csináltam. Próbaképpen csak 1 ezret.

remélem vki hallgatott rám...

0-1